skúsim to skrátiť, takže ide o to, že ma frajer ide predstaviť domov. Faaajn stres z toho mám otázka znie, či a ak áno tak čo doniesť jeho mamine ? On keď bol u nás, dal tej mojej kvietok, ale to by opačne už vhodné nebolo.. nejaké rady ? aby sme sa
a u nich doma, či mimo? keď sa ide domov sa zvykne nosiť káva alebo fľaša vína - na to sa ale spýtaj priateľa, či víno pijú, aby to nebolo odveci. osobne by som asi zvolila bonboniéru, ak teda nemajú cukrovku ale určite sa patrí niečo také drobné doniesť. ja by som kľudne aj kvietok ak by som vedela, že svokra má záľubu v kvetoch
keď ide o návštevu s účelom predstaviť ťa, tak by sa ti určite patrilo priniesť aspoň nejakú maličkosť...spýtaj sa drahého, čo má mamina rada...fľašky sa nosia skôr asi chlapom, ale kávou, sypaným čajom (baleným v tých takých pekných baleniach), bonboniérou alebo i čokoládou by si určite nemala nič pokaziť
@mechiha ako radia ostatní, spýtala by som sa na tvojom mieste priateľa, že čo má mama rada,
bonboniéra je vždy fajn, ale čo ak ju vôbec nie je?
káva? čo ak ju nepije?
kvety? čo ak je alergická na kvety? ja fakt neviem, ale toto je najlepšie konzultovať s frajerom, ak teda nie je extrémne nevšímavý
@neoriginalna na základnej škole posielali mamy učiteľkám za to, že pomohli s niečím žiačikovi nie?
@7 vážne? toto vidím v kuse. čo nevídam jje napr. že by niekto niekomu daroval niečo, čo urobil sám.
alebotak.
aj keď i pakel kávy sa dá vnímať ako apropriát .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
bonboniéra je vždy fajn, ale čo ak ju vôbec nie je?
káva? čo ak ju nepije?
kvety? čo ak je alergická na kvety? ja fakt neviem, ale toto je najlepšie konzultovať s frajerom, ak teda nie je extrémne nevšímavý
@neoriginalna na základnej škole posielali mamy učiteľkám za to, že pomohli s niečím žiačikovi nie?
možno tak nejaké dobré vínko by som priniesla do rodinky.
alebo voľajakú raw mňamku mnou vytvorenú.
alebotak.
aj keď i pakel kávy sa dá vnímať ako apropriát .D