Caute, pisala som si s jednym chalanom na zoznamke, chcel sa stretnut, ale nemala som cas. Zistil, ze mame viacero odlisnych zaujmov a tak sa odmlcal. Som z toho smutna.. Co si o tom myslite, preco sa mi vyhyba?
zosumarizujme si to. chlapec namotáva ľahko namotateľné na zoznamke a chce od nich sex a nič viac, a keď sa nedostane k svojmu cieľu v takom čase, ako mu to vyhovuje, tak sa na dané namotané vyserie.
a ty si z toho smutná.
a inak si ako v pohode? nejaká sebaúcta, alebo tak?
lebo to sa celkom hodí v živote.
a @17 (ach) vlastne, neverím, že nie si fejk. neverím, že také tupelo môže chodiť po svete a tvrdiť, že má 19 rokov
@leilla aka sebaucta? ved nie som chodiaci bezcitny kamen, pacili sa mi tie pekne slovicka, co mi pisal aj tebe by sa to pacilo a dufala som, ze sa stretneme, aj sa mi pacil.. je to normalne, ze sa clovek namota...
Ha ... "chcel sa stretnut, ale nemala som cas" ... podla mna je chyba tu ... aj keby bol trpezlivost sama a bol z teba neviem ako mimo ... snad si necakala, ze bude cakat pri tvojich dverach do konca zivota. Asi si treba davat viac pozor co "vysielas" ... mozno nadobudol pocit pri ktorom si uvedomil ze z lesa nepobezi cez zihlavove pole, ale radsej sa otoci inym smerom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
get a life
punch ur self then
and die
just askin...
die
then get a life
zosumarizujme si to. chlapec namotáva ľahko namotateľné na zoznamke a chce od nich sex a nič viac, a keď sa nedostane k svojmu cieľu v takom čase, ako mu to vyhovuje, tak sa na dané namotané vyserie.
a ty si z toho smutná.
a inak si ako v pohode? nejaká sebaúcta, alebo tak?
lebo to sa celkom hodí v živote.
a @17 (ach) vlastne, neverím, že nie si fejk. neverím, že také tupelo môže chodiť po svete a tvrdiť, že má 19 rokov
ach, dievča zlaté...
týpka si este ani nevidela a už si namotana... nejake divne nie.. nemas nahodou 12 rokov ?
Sorry,amigo musím ti protirečiť ale aj priateľstvo sa dá cez internet nájsť
mám kamoša,už tri roky si píšeme,vymenili sme si čísla,zatiaľ sme sa nestretli ale v dohľadnej dobe bude aj to
možno som jedna zo svetlých výnimiek ale na správnych ľudí trebať mať čuch ,
všetko sa dá,ked sa chce