@1
a hlavne pred nou negrgaj a neprd a najhlavnejsie - nekupuj si ziadne knizky "ako na to" jedna taka sa mi pri natacani dostala do ruk a to bola katastrofa vacsia ako armageddon
zbytočne to nesil, lebo to vycíti a nič z toho nebude, hlavne nebuď pre ňu príliš dostupný a nesprav všetko, čo jej vidíš na očiach, trochu ju podpichuj, naťahuj, sranduj s ňou, ale ukáž jej, že majú o teba záujem aj iné baby, nechaj ju nech o teba trochu bojuje. Skrátka ukáž jej, že máš svoju hodnotu, svoj názor, svoj život.
včera napríklad v krčme sa mi chlap natrepal do wcka (povedala by som, že do kabínky, ale bolo tam len jedno oddelené wcko, lebo je to maličká krčmička) a povedal, že tam bude so mnou.
veľmi sympatický spôsob balenia, skús to.
ženám sa páči, keď je chlap tajomný... pred pár týždňami som nad tým rozmýšľala, kedysi (a najmä vo filmoch) bol boom, že chalani sa správali pred babami ako úplní gangsta kreténi... toto baby nepriťahuje... ženy rady odhaľujú tajomstvá, sú od prírody zvedavé... stačí tajomný úsmev, pozdrav... tým babu zaujmeš... a hlavne sa na nič nehraj... ak jej budeš na všetko pritakať ale nebudeš s ňou súhlasiť, nemá to zmysel
..a na všetky tieto rady sa možeš akurát tak zvysoka vyj*** - ale len ak máš rovnaké priezvisko (meno), ako hocikdo z osob zo zoznamu Forbes*1000 :p
8)
Ziadna nie je, lebo ani zeny same nevedia, preco sa namotaju na nejakeho blbca (slovom blbec zeny oznacuju kazdeho chlapa, ktory im nejako ublizil, ci realne alebo v ich predstavach, pripadne v snoch+takeho, ktory nie je podla ich predstav).
@thegoodlucy aky prosim ta je tajomny usmev? A aky je to tajomny chlap? ... nemylis si to skor so slovom zaujimavy a stojaci za to spoznat ho?
@Joker75 ziadna finta, staci vediet flirtovat a udrziavat medzi vami take - to sexualne napetie. je to na vas obidvoch, zeny casto chcu flirtovat viac ako chlapi ale ocakavaju od chalpa ze urobi prvy krok.
a potom sa nemozes dopustit niektorych chyb, nehovorit nahlas niektore veci a niektore naopak povedat vtedy ked sa to hodi. najelspie sa to naucis v terene metodou pokus / omyl.
@echoechoecho echo necitaj to co ti radia zeny,, zenske rady vo veciach lasky su vzdy kontraproduktivne. zena hovori to co si mysli ze chce, nie to co naozaj chce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a hlavne pred nou negrgaj a neprd a najhlavnejsie - nekupuj si ziadne knizky "ako na to" jedna taka sa mi pri natacani dostala do ruk a to bola katastrofa vacsia ako armageddon
Chalan: Ahoj, mas povrazok?
Dievca: ???
Chalan: Chcel by som totiz nadviazat spojenie...
Predstavujem si to dalej tak, ze dievcatu vybuchne hlava od tolkej domyselnosti
veľmi sympatický spôsob balenia, skús to.
Pozvi ju na fyzikálnu prednášku.
buď normálne vkusne a slušne oblečený
správaj sa šarmantne, zdvorilo a vtipne, ale zároveň prirodzene a aby videla aj tvoju osobnosť a aký budeš keď už spolu chodiť budete
neboj sa jej a neboj sa pozvať ju na drink, alebo niekam
ak ťa očividne odmietne, tak ju nechaj tak a nič si z toho nerob
nevystatuj sa a nehovor o predchádzajúcich vzťahoch
ukáž svoj rozhľad
neskáč jej do reči a nehovor príliš ani príliš málo
úspešný lov ti prajem
8)
@thegoodlucy aky prosim ta je tajomny usmev? A aky je to tajomny chlap? ... nemylis si to skor so slovom zaujimavy a stojaci za to spoznat ho?
Inak ja sa celkom stotoznujem s @8 a ciastocne @12
a potom sa nemozes dopustit niektorych chyb, nehovorit nahlas niektore veci a niektore naopak povedat vtedy ked sa to hodi. najelspie sa to naucis v terene metodou pokus / omyl.
@warble reagujes precitlivelo...co som zabrnkal na tvoju citlivu strunu?
@14 a @15 pobavilo,