Skúšali ste sa už niekedy prihovorit uplne neznámej babe niekde na ulici ? Ak ano dajte vediet ako to dopadlo. A vy baby nechali by ste sa pozvat neznamim chalanom napríklad na kávu ? Samozrejme za predpokladu že by sa vám páčil .
ja som sa prihovárala iba ked som bola v puberte a pila pred podnikom som sa každému prihovárala .. ale nenechala b som sa pozvať, akože vypočula by som si pozvanie, ale nešla by som
tomu celkom nerozumiem, to mám akože dnes baliť ženy iba cez internet? to staré klasické už zahynulo? pičoviny...kedysi normálna vec, dnes to niekomu príde ako čosi "mimo misu"
Zbalit babu na ulici je lahsie ako niekde na diskoteke pretoze zeny nemaju otupene zmysly alkoholom a su ovela milsie ale zaroven niektore sa trosku hanbia ale to je sexy a hlavne ked su dvaja ludia triezvi tak medzi nimi funguje nieco ako magnetizmus.
Tak ked tu vsetky pisete ze by ste sa nenechali pozvat tak ako sa podla vas maju ludia zoznamovat ? Lebo cez internet je to vazne nuda a proste clovek nema z toho taky dobry pocit ako ked taketo zoznamovani eprebieha nazivo
@exonr pytat sa zien co chcu a co nechcu je cesta do pekla zeny nevedia co chcu a ked sa ich priamo spytas 90% ti nepovie pravdu. Kazda zena je rada ked s nou flirtuje sympaticky muz. Len nehovor hned otvorene o co ti ide. Ona to tusi ale ked jej to povies otvorene cele to pokazis.
Mne sa to pred týždňom stalo... najprv sa na mňa strašne dlho pozeral, potom nabral odvahu a oslovil ma. Ak by som bola sama, možno by som sa aj bála, ale boli sme štyria. Nakoniec je z toho veľmi milý chalan, a nové kamarátstvo ... Za zoznamovanie cez internet určite nie som, no aj toto je také ,,neštandardné", keďže v dnešnej dobe sa už poriadne nedá veriť nikomu a ničomu...
@exonr - tak ja ľudí spoznávam v rámci spoločných záujmov - škola, ,,krúžky", a každý pozná niekoho iného, tak vždy ma niekto zoznámi zase zo svojimi známymi a pod. ... a dala som to do úvodzoviek naschvál, lebo si myslím, že tak by sa ľudia mali spoznávať ... niekde je úplne bežné, že ľudia sa v busoch porozprávajú, aj keď sa vidia prvýkrát, u nás to až tak bežné nie je...
@exonr ... hej hej, ale ja by som to asi nespravila ...
no po tom ako na mňa kukal asi desať minút, tak prišiel ku mne, podal mi ruku, a povedal- ahoj, ja som Mišo. ... tak a potom to už išlo, dlhýýý rozhovor... o všetkom, len tak ale ako som už napísala, ak by som tam bola sama, neviem, či by som s ním rozhovor nadviazala... vyzeral síce milo a neškodne, ale tak väčšinou vyzerajú aj ,,tí zlí" ...
@lujly hmm to si huó musela riadne zaujat..malo kto si na to trufne .. troska ho za to aj obdivujem ..no nic budem si musiet aj ja trufnut..a teraz ako ste na tom ?
@exonr ... to teda hej, a naozaj neviem ako, lebo ,,nevytŕčam z davu" ako sa hovorí... tak stalo sa. asi prvý a posledný krát v mojom živote ale bolo to veľmi zlaté. Trúfni si, ale musíš čakať aj na negatívne reakcie...
Teraz sme v kamarátskom vzťahu, veľmi dobrom... uvidíme, čo bude.
@lujly si ta musel uz asi dopredu vytypovat ja si myslim ze prave preto ze nevytrcas z radu si ta vybral .. stebou to mal dobre v tom ze si taka zhovorciva..teda aspon tu mi tak pripadas ..tak hlavne z negativnymi pocitam..
hej skúšal, nedopadlo to dobre na ulici ťa každý má za masového vraha alebo minimálne za úchyláka. Na internete zase sú buď ohyzdy alebo ženy, ktoré ti neodpíšu, prípadne odpíšu vždy jednoslovnou odpoveďou. No a na diskotéke sú zase fuchtle, ktoré chcú buď náhodný sex s bakteriálno virologickým prekvapením alebo lovia rovnako mentálne vybavených mačov. Kde sú všetky tie inteligentné, príjemné baby ?
tak ti poviem... vela ludi ti bude pisat (najma zien) ze je to super a treba to skusit, ze su tomu uplne naklonene. ale pravda je presne opacna. vlastne skusenosti na ktore tu radsej nebudem spominat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a samozrejme, keby som nezadaná
no po tom ako na mňa kukal asi desať minút, tak prišiel ku mne, podal mi ruku, a povedal- ahoj, ja som Mišo. ... tak a potom to už išlo, dlhýýý rozhovor... o všetkom, len tak ale ako som už napísala, ak by som tam bola sama, neviem, či by som s ním rozhovor nadviazala... vyzeral síce milo a neškodne, ale tak väčšinou vyzerajú aj ,,tí zlí" ...
Teraz sme v kamarátskom vzťahu, veľmi dobrom... uvidíme, čo bude.