no "dobrodruh" stvrt roka mal byt prec a co cakal? ze to prezije cely cas len tak niekde v divocine sam?
takyto amateri by mali mat zakazane chodit niekde do prirody viac ako na jeden den....
nevedel by som ho zabiť a ani zjesť a to naozaj ani keby som na pokraji smrti....môže niekto hovoriť že to hovorím teraz ale keby som v takej situácii tak by som to urobil ale naozaj neurobil
Odborník na prežitie v extrémnych podmienkach Andre Bourbeau dobrodruha obdivuje: "Bolo to správne rozhodnutie. V okolí jazera Matagi, kde ho našli, nerastie veľa rastlín, ktoré by sa dali jesť. Keby psa nezabil, čakala by ho smrť.
100000 percentne sa zhodujem s panom odbornikom. situacia-bud zomriem ja alebo aby som nezomrel musim zabit a zjest svojho milovaneho psa-zabijem a zjem psa.
@james144 aj ty zabijas svojich psov ked si hladny v lese ? @n0win0u vzdy je ine vychodisko v takomto pripade @dogyno tak ked to je taky dobrodruh mal tam ist sam bez psa a uz by bolo podobrodruhovi
@zajkousko to je sranda strasna ked aj najvacsieho flegmatika nieco vykolaji.. napriklad moj brat flegmatik jak svina to normalne je taky sviatok a taka sranda ked sa flegmatik raz za uhorsky rok najebe DDD
milujem podobných dobrodruhov, inak myslite si o mne čo chcete, ale mám dvoch psov a ani jedného by som nezjedla, lebo mám k nim istý citový vzťah a okrem toho som vegetariánka. Navyše od pätnástich som mala poruchu príjmu potravy, ja veľmi dobre viem čo je hlad a aj dnes viem celkom pokojne vydržať bez jedla ak je treba
@torpedo08 ale co ak nebolo nic naokolo? To mas jak s havariou v andach, ked zrali ludske maso, tiez mohli jest hocico ine, ale to by neprezili tak dlho bez pomoci... treba to proste zazit, kto je proti tomu
@malenkaya zhruba po 70-80-90 dnoch clovek zomrie od hladu. bola by si sama v nejakej jaskyni a tvoji dvaja psi, oni by mali istu smrt ak by si ich zabila a zjedla prezila by si.. starej blazkovej rozpravaj ze by si to nespravila.. aj ked ty si mozno naozaj myslis, veris tomu ze nie.. ale po tych 2 mesiacoch bez jedla je clovek tak zoslabnuty, de facto zacne telo pozierat samo seba, nema energiu ani prejst 20 metrov, a rovnako ako sranie, stanie, dychanie,pitie, sexovanie, je jedenie jeden z nazakladnejsich zivocisnych pudov vsetkeho ziveho.. nerozmyslala by si.. instinkt by za teba tvojich dvoch zlatych psickov zabil a zjedol aby si prezila
a ja napriklad v zivote nepochopim, ako by to mohol niekto nespravit. jeeeeeeezis marija, zjedol psa, no to ho hned mali ukamenovat ked ho nasli, nezasluzi si zit!
@malenkaya jj ja tak isto by som to nedokazal proste to je ako keby som zabil svojho kamarata alebo niekoho z rodiny a zjedol ale vidim ze vela ludi tu ma vztah k svojim zvieratam ako k hrackam
@dannyd14 tak ale ine je ked uz jes mrtvolu ako ked niekoho zabijes a zjes
sa mal rozhodnúť, že aj napriek tomu že ma tráviaci trakt, má možnosť voľby a nejesť a žiť len z lasky k psovi alebo neviem na akom principe to funguje
navyše tma bol 3 mesiace... to akože 3 mesiace trávil toho psa? a spojenie "zo slzami v očiach zjedol svojho spoločníka" ma pobavilo...tym sa snažia ho enjak ospravedlniť keď mal slzy v očiach?
@15 áno odborník povedal že super rozhodnutie...ale na situaciu kedy si týždeň v divočine...on tma bol bez zásob tri mesiace...a ako som písala, pochybujem že toho psa 3 mesiace trávil
akoze nehovorim ze keby nebolo ine riesenie tak by som taketo nieco ja tiez nespravil... ale v takomto prostredi neni az tak problem najst nieco na jedenie! toto bolo len pohodlnejsie.
ako som uz pisal v @1
a este dplnim uplny amater, isiel tam na vlastnu past, nevedel nic o prirode a co a kde zohnat jedlo ked sa takto ocitne, si myslel ze je to asi len stanovanie na zahrade ci ako,....
@torpedo08 on nebol hladny, on umieral. Pocas hladomoru na ukrajine rodicia jedli svoje deti. Myslis ze boli debili ze nezrali travu. Si to niekedy skus.
fuuha uz sa mi ani nechce reagovat na niektorych lebo to su take jebnute nazory zeee :ble proste jest sa da vsetko ! to je hrozna blbost ze tam nebolo moc rastlin a s coho zil dalsie tyzdne mesiace ? a kde nie je vela rastlin ? to tam bola pust alebo tam bol vsade asfalt ci co ? vsade v prirode je dost rastlin to nech mi nepovie nikto ze to tak neni noo ale kurva nevim ako som sa vobec na ten jebnuty cas.sk dostal taketo nervy mi spravili kkti
travu ti vobec nestravi ani nic podobne, pokym tam nenajdes nejaky produkty bud s glukozou, fruktozou alebo skrobom. Pripadne vacsie mnozstvo nejakeho hmyzu alebo nejaku zver. Najskor ho po nejakom case zacal jest a proste ked uz dosiel, tak potom hladoval dalej, ked zhodil polovicu svojej vahy. V takej situacii by vacsina ludi zjedla aj ineho cloveka ak by mohla tjn. porazil by toho cloveka.
a k téme:
priala by som ti dostať sa do takej situácie
pud sebazáchovi by ťa donútil toho psa zožrať
viem to, bola som v holandsku na jednej takej akcii kde sme na konci týždňa mali len jednu tyčinku mars pre piatich
nechci vedieť čo všetko sa tam dialo
Spravil spravne rozhodnutie tak ako by to spravil kazdy spravny chlap.
Su situacie kedy clovek musi skratka prezit.
Ludia co tu pisu ze nemal zabit psa tak este nevedia co je to skutocny zivot a co je to bojovat o zivot.
@biancadetolle no tak to ste boli uz asi uplne jebnuty akoze jeden den ste mali drzat hladovku ani to vlastne nie lebo ste kazdy mali kusok tycinky a uz ste sa isli pozabijat ?
NIKDY... nedokázala by som ubiť psa kamenom , čo ti jebeeee v životeee...To sa nedaaa.... Podla mna sa može uživiť aj inak aj tak čo ten pes ho uživí kolko max 3 dni?... To je hluposť cele podla mna... Proste si to mal fest premyslieť.... Debilko, ten pes keby skapínal od hladu by ho nikdy nerostrahal a nezjedol... Boha len ma to nasralo, chudak psík
@torpedo08 ja ich taktiež vnímam ako svojich priateľov, stále si totiž myslím, že dokážu rovnako cítiť bolesť, strach ale aj lásku ako ľudia, ale to sa niekomu vysvetliť dá a inému nie.
vam dobre jebe sa tam vyjadril k tomu odbornik, ze sa tam proste takmer nic zrat nedalo, zrejme by to nespravil, leby mohol konat inak. + clovek vydrzi bez zradla dost dlho, takze ten pes mu fakt zachranil zivot zrejme 2x
@vrahina ten nick tomu nenasvedcuje ale suhlasim s tebou @malenkaya presne tak @obliviate ja si myslim ze by ta zozral az keby si zomrela to by som asi urobil uz aj ja keby zomrel on ale keby zomrel prirodzene samozrejme
@zajkousko tak to že "život človeka je vždy cennejsi ako život psa" určite nie je pravda.... Fasizmus tu bude vždy, momentálne je vo svete fasizmus typu "človek je niečo viac ako zviera"... Ale záleží od akého človeka!!!! Ak je niaky kokot, čo VEDOME ničí prírodu, zabíja zvieratá (hoci tento hladoval, ale aj tak) a proste za celý život nespravil nič dobré len zlé, najmä tie 15-ročné "baby" čo maju na tele tetovačky satana, vlasy čierne jak vesmír, pleť bielu jak upír a myslia si že su "zlé na strane satana" a pritom keby ho videli tak by sa dosrali za Bohom - toto určite nemá väčsiu hodnotu ako pes...
máš veľkú pravdu...
lenže aj oni sú Božími deťmi, ich Boh stvoril tak isto ako aj nás a preto maju pre neho rovnakú cenu a rovnakú šancu stať sa dedičmi jeho kráľovstva....
otázne je, či ho príjmu do svojho srdca...
ver tomu, že aj u ních príde deň, keď sa zastavia a budu silne premýšľať čo vykonali a ako ďalej...
tu možnosť ma káždy, nikto nemôže povedať, že nevedel, nemohol, nemal čas... ten posledný súd nikoho, ale nikoho neminie, preto by sa mal každy nad svojim konaním práve teraz zamyslieť tu na zemi, lebo tam hore už bude neskoro
na piaty deň pre 5 ľudí jedna malá tyčinka mars a ty sa čuduješ, že nám šibalo? skúsil si byť jeden celý deň len o malý kúštik tyčinky?
a nasledujúci deň si už kamarátka žula šnúrky z botasiek, len aby oklamala hlad.
nemôžeš predsa jesť v cudzej krajine hociaké rastliny, ktoré môžu byť aj jedovaté
prajem ti zažiť to čo sme zažili my
presne ako tento nazor.. ale asi to proste nedokazes pochopit takze zbytocna strata casu ti to vysvetlovat...
a k téme:
viem to, bola som v holandsku na jednej takej akcii kde sme na konci týždňa mali len jednu tyčinku mars pre piatich
Asi toľko že strašný kkt si asi ty keďže nevieš čítať "Bolo to správne rozhodnutie. V okolí jazera Matagi, kde ho našli, nerastie veľa rastlín, ktoré by sa dali jesť. Keby psa nezabil, čakala by ho smrť." Sa skús najesť trávy keď budeš hladný, aj vlastnú matku by si zedou keby ti o život išlo
@torpedo08 nemam k tomu co povedat viac len ze ten chlap je kus kokota.
@zajkousko to si zajebal inu kokotinu ti poviem. ty si kto ze si dovolis komentovat ze koho zivot je cennejsi?? to len preto ze ty vies citat,pisat, poznas hodnotu penazi, atd.., tak clovek je automaticky cennejsi? pozri sa na tu kopu havede co tu zije medzi nami. skurvenych fetakov, buzerantov, kurvy, nic nerobicov, ciganov co len okradaju starenky a robia male vytrznosti. ked uz sme pri tom tak toto su ludia ktorych zivot nie je cenny. vdaka ludom s takym nazorom ako ty sa dnes pozerame na to co sa vo svete deje, na to ze male decka robia tak brutalne ciny ze sa ludom dviha zaludok. je mi z tychto ludi na grcanie....
@djdaniels
až ti napr. ten skurvený feťák bude zachraňovať život pri autonehode (čo ti samozrejme neprajem), tak mu šepni do ucha, že si to nepraješ a počkáš na záchranku...
povýšovať sa nad druhého, je naozaj úbohe, hlavne v tedy, keď nevieš ako môžeš sám dopadnuť...
@zajkousko fetak ti zachranovat zivot nebude. nezi v rozpravocke. ten ti akurat tak pri tej prilezitosti ujebe peniaze,telefon a vsetko co najde a mohol by spenazit. dnes ti vela krat nepomoze ani normalny clovek nieto uz taky fetak co je schopny ta bodnut nozom na ulici za bieleho dna koli 20€ aby si mohol ist kupit nejaky fet, travu,cigy alebo chlast. ja sa nad nimi nepovysujem. ja nimi pohrdam koli ich pristupu k nam ostatnym prisposobivym. pre mna za mna nech si fetuje ale nech nerobi vytrznosti.
Videl som to na Discovery - ako dávajú tie príbehy o tích čo prežili podobné veci - teda bolo to podla predlohy jeho príbehu... On s tou myšlienkou, zabiť a zjesť psa veľmi zápasil - nakoniec to spravil tesne predtým ako sa zachránil (nemohol vedieť, že hneď potom ho nájdu)
@78 ak mas pocit, ze ludia nie su hodnotnejsi ako zvierata, tak mozno nastala nejaka vyvojova deviacia
@96 ale ak je to fetak tak si moralny vitaz ty, ak si sam fetak, tak nastava pomerne neprijemna rozporuplna situacia ( samozrejme za predpokladu, ze on fetak nie je ). ak ste obaja fetaci tak moralne z toho vyjde ako vitaz uzivatel djdaniels
@etelnair chces snad popriet ze toho nie su fetaci a podobne individua schopne?? potom by si si mal niekedy pozriet spravy v telke, pocuvat a pozerat co sa v tvojom okoli deje a nedal by si takyto koment. a vobec xy pripadov sa ani do medii nedostane co tito ludia vyparatia.
@n0win0u hlavne mam pocit ze ludia su vacsie zvery ako samotne zvierata. navyse ja som nenapisal ze zivot zvierata je cennejsi ako cloveka. ja som kritizoval zajkouska ze nema pravo sa povysovat a hodnotit koho zivot ma vyssiu resp nizsiu cenu. a ak mas problem chapat co clovek pise a prekrucat veci to uz nie je moja chyba ale chyba tvojho chapania.
@djdaniels pouzil si v tom texte otazku, na ktoru mam ocividne inu odpoved ako ty. myslim a dufam, ze viac ludi ma na nu rovnaku odpoved ako ja, to je cele. zajkousko ma nezaujima
@etelnair to som pochopil ze suhlasis ale zaroven formulacia tvojho prispevku na mna posobila akoby si to myslel opacne a provokacne. preto ta moja reakcia
@n0win0u tak zjavne si to nepochopil. vobec to nebolo myslene sposobom ze tou otazkou budem narazat na to ze zivot zvierata je cennejsi. vyslovene som tym reagoval na zajkouska a to ako si dovoli on robit take zavery. ja som zaver nedal ziaden. ten si si domyslel ty, lebo si ho asi chcel tak vidiet.
ale : "pozri sa na tu kopu havede co tu zije medzi nami. skurvenych fetakov, buzerantov, kurvy, nic nerobicov, ciganov co len okradaju starenky a robia male vytrznosti. ked uz sme pri tom tak toto su ludia ktorych zivot nie je cenny. vdaka ludom s takym nazorom ako ty sa dnes pozerame na to co sa vo svete deje, na to ze male decka robia tak brutalne ciny ze sa ludom dviha zaludok. je mi z tychto ludi na grcanie...." mi pride celkom ako tvoj nazor, nie len reakcia na zajka, ale ok neham to tak.
@n0win0u dobre to je pravda. pre mna tito ludia su nikto a nemam k nim ani ziaden sucit. pretoze za to ze fetuju si mozu sami, za to ze robia vytrznosti tiez, za to ze sa predavaju za peniaze atd si tiez mozu. a ani oni si zivot vacsinou necenia takze to asi hovori za vsetko k tej mojej reakcii. ale to bola len vymenovana skupina ludi, nie zahrnuti vsetci! a myslim ze si to pochopil len si potreboval rypat.
ak to bol tvoj osobný názor na tých vymenovaných "občanov" beriem...
ak je to však názor ktorým by si riešil otázku týchto ľudí tým, že ich radíš pod úroveň psov, tak ťa pokladámm a druhého Hitlera
@hetfield jj inak Meliska na neho ten by o zajebal nozom bodakom keby videl ako ide zabit toho psa a potom by sa s tym psom oblizoval neviem ci si videl to video v krcme ci kde ako sa "bozkaval" zo psom
@hetfield som tu cez mobil tak sa mi to nechce hladat ale take kratke video je na youtube ked das do guglu melisko pes tak ti to najde ale inak to je v nejakom dlhom videu a tam to stoji za to
kto nema skutocnych priatelov, ma psa, ktoreho moze zozrat.
akoze na co tam siel? bol to retard, tak mu treba! neviem, co k tomu dodat, ved co mal rob it, podla mna bud by zomrel jeden alebo druhy...ktovie, ci by ho ten pes aj tak nenapadol, keby umieral od hladu...myslim, ze to bol pud sebazachovy a kto to odsudzuje, by sa v takej situacii zhnusil sam zo seba tiez...
Ako pozerá na tej fotke...chúďa. Hafan sa naň mohol vykašľať a bol by ho roztrhal medveď. Na čo išiel krista "dobrodruh" so psom na pol roka, keď nevedel ani poriadne sám či mu potrava výjde pre jeho žracie potreby aj bez toho, aby mu ju čmajzol maco?
Ja som bol v podobnej situacii na vylete v dzungli s rodinou. Postupne som zjedol svoju babku,dedka, sestru, otca, mamku, svokru, sesternicu, bratranca a bratrancovho skrecka a aj rodinneho priatela, to ma uz chceli nalozit do helikoptery ale presvedcil som ich nech ma nechaju dojest kurva. Odchadzal som odtial o 20 kilo tazsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
takyto amateri by mali mat zakazane chodit niekde do prirody viac ako na jeden den....
život človeka bol, je a bude vždy cennejší ako život zvieraťa, dávať smrť psa na úroveň človeka je "šialené"... :-S :-S :-S :-S
gratulujem, zomrel by si kvôli zvieraťu
neserie ma že si kokot, ale že ma dávaš do kopy s jehovistami, zato by som ťa nakopal do tej tvojej smradľavej riti, ty ober kokot....
100000 percentne sa zhodujem s panom odbornikom. situacia-bud zomriem ja alebo aby som nezomrel musim zabit a zjest svojho milovaneho psa-zabijem a zjem psa.
tak, tak hafiky haf.... :-S :-S :-S
keby to nebola pravda tak mas v pici
@n0win0u vzdy je ine vychodisko v takomto pripade
@dogyno tak ked to je taky dobrodruh mal tam ist sam bez psa a uz by bolo podobrodruhovi
mám v pici celého aký si, vygoogli si aky je rozdiel medzi jehovistami a kresťanmi ty analfabet pripečený....
a?
ano zhrešil som vedome, za čo sa aj zodpoviem....
teba to však nemusi trápiť, ber si príklad z dobrého a nie zo zlého..
a áno v núdzi je to aj zdroj obživy, či tepla
podobne ako kôň, somárik, či iná zver prispôsobená na domácke podmienky
jebe?
ty radšej zostaň pri starom nicku, lebo týmto fejkom sa tu radiš medzi tých z rodu stahliovcov
@dannyd14 tak ale ine je ked uz jes mrtvolu ako ked niekoho zabijes a zjes
navyše tma bol 3 mesiace... to akože 3 mesiace trávil toho psa? a spojenie "zo slzami v očiach zjedol svojho spoločníka" ma pobavilo...tym sa snažia ho enjak ospravedlniť keď mal slzy v očiach?
@15 áno odborník povedal že super rozhodnutie...ale na situaciu kedy si týždeň v divočine...on tma bol bez zásob tri mesiace...a ako som písala, pochybujem že toho psa 3 mesiace trávil
a dobrodruh paradny....
ako som uz pisal v @1
a este dplnim uplny amater, isiel tam na vlastnu past, nevedel nic o prirode a co a kde zohnat jedlo ked sa takto ocitne, si myslel ze je to asi len stanovanie na zahrade ci ako,....
aj tak si pripečok, ľahni na pec a spí, tam nikomu nebudeš chýbať
už si trapný, nikto to tu aj tak nečíta, choď sa radšej učiť, máš to zapotrebí..... :happy: :happy: :happy: :happy:
@zajkousko nie je jehovista
a Filip, prosím dbaj na slovník
Su situacie kedy clovek musi skratka prezit.
Ludia co tu pisu ze nemal zabit psa tak este nevedia co je to skutocny zivot a co je to bojovat o zivot.
nejakému (.......) to ťažko vysvetlíš......
Ak by bol ten muž Rus, tak by toho medveda zabil vlastnými rukami a ešte by si na nom aj pochutnal. A z jeho kožuchu by si spravil ušanku.
na viacero ludi tu
@malenkaya presne tak
@obliviate ja si myslim ze by ta zozral az keby si zomrela to by som asi urobil uz aj ja keby zomrel on ale keby zomrel prirodzene samozrejme
to máš pre druhýkrát, aby sa nehasila to čo ťa nepáli....
máš veľkú pravdu...
lenže aj oni sú Božími deťmi, ich Boh stvoril tak isto ako aj nás a preto maju pre neho rovnakú cenu a rovnakú šancu stať sa dedičmi jeho kráľovstva....
otázne je, či ho príjmu do svojho srdca...
ver tomu, že aj u ních príde deň, keď sa zastavia a budu silne premýšľať čo vykonali a ako ďalej...
tu možnosť ma káždy, nikto nemôže povedať, že nevedel, nemohol, nemal čas... ten posledný súd nikoho, ale nikoho neminie, preto by sa mal každy nad svojim konaním práve teraz zamyslieť tu na zemi, lebo tam hore už bude neskoro
a nasledujúci deň si už kamarátka žula šnúrky z botasiek, len aby oklamala hlad.
nemôžeš predsa jesť v cudzej krajine hociaké rastliny, ktoré môžu byť aj jedovaté
prajem ti zažiť to čo sme zažili my
ale nepáči sa mi jeho drzosť
trpieť je našim údelom, oni nech si "žijú", neskôr sa karta otočí, uvidíš ty môj krásny kvietok :-S
citala som o viacerych experimentoch takehoto stylu ktore vykonavali kedysi rusi cielene a bolo to eh.... zimomriavkove.
ak by si mala cas a chut, napis, kludne do TSky
ja by som mu nakopala prdel a ...
ach nechcem byť nechutná, tak radšej nič
a k téme:
@zajkousko to si zajebal inu kokotinu ti poviem. ty si kto ze si dovolis komentovat ze koho zivot je cennejsi?? to len preto ze ty vies citat,pisat, poznas hodnotu penazi, atd.., tak clovek je automaticky cennejsi? pozri sa na tu kopu havede co tu zije medzi nami. skurvenych fetakov, buzerantov, kurvy, nic nerobicov, ciganov co len okradaju starenky a robia male vytrznosti. ked uz sme pri tom tak toto su ludia ktorych zivot nie je cenny. vdaka ludom s takym nazorom ako ty sa dnes pozerame na to co sa vo svete deje, na to ze male decka robia tak brutalne ciny ze sa ludom dviha zaludok. je mi z tychto ludi na grcanie....
No ak by išlo o môj život, zjedol by som ho aj ja. A ak by bolo treba, by som aj dalších 20 bez váhania zabil...
Vlastne ak by išlo o môj život, bol by som schopný zabiť aj človeka(sebeobrana, kvôli večeri pravdepodobne nie)
ak si jehovista, prepáč, že som ťa urazil
to máš absolutnú pravdu, toho som si vedomí....
až ti napr. ten skurvený feťák bude zachraňovať život pri autonehode (čo ti samozrejme neprajem), tak mu šepni do ucha, že si to nepraješ a počkáš na záchranku...
povýšovať sa nad druhého, je naozaj úbohe, hlavne v tedy, keď nevieš ako môžeš sám dopadnuť...
@trdelniiiq to bola odpoveď na tú otázku
keď sa vám takíto ľudia nepáčia, tak ich rovno pozabíjajte, čím sa absolutne nebudete líšiť od nich....
@96 ale ak je to fetak tak si moralny vitaz ty, ak si sam fetak, tak nastava pomerne neprijemna rozporuplna situacia ( samozrejme za predpokladu, ze on fetak nie je ). ak ste obaja fetaci tak moralne z toho vyjde ako vitaz uzivatel djdaniels
ale : "pozri sa na tu kopu havede co tu zije medzi nami. skurvenych fetakov, buzerantov, kurvy, nic nerobicov, ciganov co len okradaju starenky a robia male vytrznosti. ked uz sme pri tom tak toto su ludia ktorych zivot nie je cenny. vdaka ludom s takym nazorom ako ty sa dnes pozerame na to co sa vo svete deje, na to ze male decka robia tak brutalne ciny ze sa ludom dviha zaludok. je mi z tychto ludi na grcanie...." mi pride celkom ako tvoj nazor, nie len reakcia na zajka, ale ok neham to tak.
ak to bol tvoj osobný názor na tých vymenovaných "občanov" beriem...
ak je to však názor ktorým by si riešil otázku týchto ľudí tým, že ich radíš pod úroveň psov, tak ťa pokladámm a druhého Hitlera
žiješ v okruhu veľmi zlej spoločnosti, mal by si uvažovať o sťahovaní do "klidnejších vod"...... :-S
myslel som, ale hadam nie je potrebné vypisovať rozdiely medzi nami..
veľa šťastia...
@Torpedo08
pozor Páni, ja zabíjam ludi, na zvira by som ruku nikdy nedala a nie to už na psa
@vrahina aha tak je dobre a najomna vrahyna ci ako ? mal by som nejake ksefty pre teba
akoze na co tam siel? bol to retard, tak mu treba! neviem, co k tomu dodat, ved co mal rob it, podla mna bud by zomrel jeden alebo druhy...ktovie, ci by ho ten pes aj tak nenapadol, keby umieral od hladu...myslim, ze to bol pud sebazachovy a kto to odsudzuje, by sa v takej situacii zhnusil sam zo seba tiez...
dobrodruh je tiež dosť smiešny.
ale myslím že zástancovia zvieracích práv by si mali najprv skúsiť umrieť od hladu a potom sa môžu vyjadrovať.