udávať priateľov ?? a ešte najlepšieho.. to mi príde ako podkopávať nohy.. keď robí niečo nelegálne a ty o tom vieš, tak asi ti dôveruje ale na druhej strane, asi by som sa mu snažil nejako dohovoriť avšak do toho ma nič.. veď nelegálne veci sú niekedy tie najkrajšie, teda do určitej hranice.. adrenalín je fajn
Was? Srsly?
To čo by som bola za najlepšiu kamarátku, keby som udala svoju najlepšiu kamarátku?
Nie, určite by som ju neudala. TO potom nie je skutočné priateľstvo.
@kajooooooooooooooooooooooooooo@mcvpn@eowyyn
to bola len hypotetická otázka, položená na základe pozretého filmu s názvom Práskač
Ani ja nikoho takého nepoznám, len som sa nad tým zamýšľal a chcel vedieť názory iných ako by sa zachovali v takej situácii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale skôr by som sa chcel pridať nech mám prospech a tento štát ujmu.
To čo by som bola za najlepšiu kamarátku, keby som udala svoju najlepšiu kamarátku?
Nie, určite by som ju neudala. TO potom nie je skutočné priateľstvo.
prečo by som to robila preboha. ani nikoho čo robí niečo nelegálne ale neškodné/relatívne neškodné by som neudávala, šak mi nejebe.
to bola len hypotetická otázka, položená na základe pozretého filmu s názvom Práskač
Ani ja nikoho takého nepoznám, len som sa nad tým zamýšľal a chcel vedieť názory iných ako by sa zachovali v takej situácii