barculiq?! kriste pane! Sa zamysli nad sebou co robis! kurvis sa kade chodis. Naco si vobec zacala s tymto nevinnym chlapcom, ked si mu hned do MESIACA! zlomila srcde?!
nemaaam slov sak toto sa asi neda radit co by som ja robila keby mi toto chalan spravil zeby bol na lavicke s inou po mesiaci, hh.
tak ale do zlomil by mi asi srdce a poslala by som ho do....alebo nieee sadla by som si s nejakym inym chalanom na vedlajsiu lavicku a a by som sa tiez zacala s nim kurvit...omg
Boze Baarculiq spamujes kde sa da ,jebnute diskusie tvoris chod do PICE! Na to sa už nedá pozerať ako je dáke forum nemáš odpoved a napíšeš len dáku píp aby si dakto pozrel tvoj profil sa už spamätaj a Jigsaw na takú kravu by som kašlal aj keby ma nepodvádzala
normalna baba by neposla von s druhym chalanom... a duplom by sa s nim nepolizala... este k tomu ma 13rokov.. taze nic ine ako kurva neni... Jiqsaw vyjeb sa na nu... urobila to raz urobi to aj druhykrat ...
jiqsaw: nechcem podcenovat tvoje city,ale pochybujem ze keby si sa na nu vykaslal tak by ti to nejak ublizilo, mas trinast bez sa hrat s vojacikmi a kasli na nu....
i ked zase ste jeden z parikov ktorý sa k sbe mozgovo dokonalo hodia.........
co zas urazate??? hehh jeezis mna to tak bawii citat... a hh sice jigsaw sa wam zda ze pise lepsee ale neuci sa lepsee....skoro prepadol z chemie... no a zo slowini 3 mal ci co...nefiim...no a hhahahhh fakt smeesna diskusia..tu neropte ranite city
Mas v pici no a to sa stava s toho este neumres mal si jej jednu vlepit a chlapcovi povedat ze mas hiv potom by inak zbledol a vtom soku si mu mal este zo desat jebnut aby si pametal ze zadane sa neriesia ale aj tak 50 percent bab nie su moc vzor vernosti tak si davaj bacha aj dalej s inou ...aspon vies ake su niektore spiny.
Baarculiq tak ako to ze si mu vravela ze sa snim mas stretnut nezahrna ze mu budes pchat jazik do huby nieeeee???????Ty vole to je dnes mladez jebni jej nech si zapameta truuuba jaj.
Hm takto ale si sa mila otrhnut nie??..alebo mu don zakusnut hm to su len reci co davas dievca nic viac ja osobne by som ta nehal plavat a nasiel lepsiu co sa nepotrebuje stretavat a oblizovat sa skadekym
Tak Jigsaw obaja pisete kraviny a aj ked si založil toto forum tak Baarculiq same picoviny vsade roznasa a ako sa hovori vrave vrane k sada tak ste sprostý obaja pošlem ti bratov hracky tebe cowboyov a tebe Baarculiq zasa indiánov a môžte sa hrajkať na vojnu
ja by som si nasiel neaky krajsiu babu keby ze ta co som si ju nasel zomnou nechce chodit tak by som ju presvedcil ze len na jeden vecer to by nebolo tazke a potom by som sa robil ze je to moja nova frajerka zasiel by som za svojou bivalova a pozval ju z jej novym frajerom na disckoteku a secko by zalezalo od prostredia ked by som k svojej ex prisiel akoze z mojov novou ...
Keby mi to spravi chalan, tak by som sa s nim rozisla, nech uz bol dovod akykolvek, mal na to myslet, ked ma podjebaval.
A jigsaw aj ked ju mas rad, tak snad jej nechces odpustat vsetko donekonecna. Sak nech si robi aj slapku, ja ju ale milujem... Blby nazor, nemal by si byt na nu taky naviazany.
A to co na teba vytiahla, ze si horsi v skole, ako skutocne ta ma rada...
A vy co tu pisete, zeby ste si nasli rychlo nahradu a zavolali ich dokonca s vami von z pomsty, sa vam lahko hovori. To by ste museli mat naozaj velku guraz a byt uzasni herci.
vobec ju nepoznate len za to ze vy mate iny nazor odsudzujete..trochu som to prehnal olizovala..nebola to jej chyba videl som ako ju schmatol ked ma zbadal a zacal pchat jazyk tam kde nemal..ale doslo mi to az navecer
chod dpc to som chcel dosiahnut tym prispevkom aby sa takí ako ty cudovali a mysleli si presne toto..je este jeden nik co je tiez baarčula ale urcite som to neni ja..zvlastne je ze mame rozdielne emaily a keby aj ma barčula viac emailov urcite si neda jigsaw..to je z azetu na keci a pochybujem ze by si davala chalansky nik....a nesoraj sa tolko mala si sa spytat ts-kou ako mi tu kazit forum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
cakal na reakciu a potom odisiel...
cakal na vysvetlenie a podla toho by som sa rozhodol, ze co dalej
akoze dakujem.ze zradkyna
a ty sa robis ze nic
a hovorila som ti ze sa mam s nim stretnut ale ja nemozem za to ze roby ako wyšinutyy..
ale ja sa na teba nehnewam ale uz to wiac nerop ze zradkina
barculiq?! kriste pane! Sa zamysli nad sebou co robis! kurvis sa kade chodis. Naco si vobec zacala s tymto nevinnym chlapcom, ked si mu hned do MESIACA! zlomila srcde?!
mas ty vobec charakter?
ale tak co by ste spravili mozte pisat ale uz ma to netrapi
dakujem za pochopenie
ok, tvoj problem riesit urcite nebudeme, ale Barculiq budeme
toto nam neber
ja budem mat uz 14 za chvilu tak ticho!
Ja som uz velky,ja uz budem mat 14!!!!!
Loooooool....
A ze clovek sa ma sustredit na skusku
zabijem ta waaaaa....
nereeste ma nereeste ma nereeste ma nereeste ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cakam darceky
nemaaam slov sak toto sa asi neda radit co by som ja robila keby mi toto chalan spravil zeby bol na lavicke s inou po mesiaci, hh.
tak ale do zlomil by mi asi srdce a poslala by som ho do....alebo nieee sadla by som si s nejakym inym chalanom na vedlajsiu lavicku a a by som sa tiez zacala s nim kurvit...omg
kopol by som ta do riti a poslal na liecenie , lebo ti ten internet ocividne skodi !!!
ked si tam mal tu druhu fotku ja som si myslel ze si baba a furt sa cudoval preco pises v muzskom rode aj ten profil pocuvas rihannu
sorry vazne
hmm a kaslat na nu to nie
ved vy ju vobec nepoznate! sudit podla pisma?? to je troska dost divne..nie kazdy pise spisovne
ale naozaj
jiqsaw: nechcem podcenovat tvoje city,ale pochybujem ze keby si sa na nu vykaslal tak by ti to nejak ublizilo, mas trinast bez sa hrat s vojacikmi a kasli na nu....
i ked zase ste jeden z parikov ktorý sa k sbe mozgovo dokonalo hodia.........
Ako som hovoril, necharakterna svina...
bošeee wy šecko berete tak waašne sorri wažne
alebo ma sleduwal ja nefim
a nerobim hambu nitre :!!! ja som z topolčan len biwam w NR
radsej sa nebudem vyjadrovat..
kW4sn3 p1sM0....waaaaaaaaaaaaa
nemohla som si odpustit..
A jigsaw aj ked ju mas rad, tak snad jej nechces odpustat vsetko donekonecna. Sak nech si robi aj slapku, ja ju ale milujem... Blby nazor, nemal by si byt na nu taky naviazany.
A to co na teba vytiahla, ze si horsi v skole, ako skutocne ta ma rada...
A vy co tu pisete, zeby ste si nasli rychlo nahradu a zavolali ich dokonca s vami von z pomsty, sa vam lahko hovori. To by ste museli mat naozaj velku guraz a byt uzasni herci.
vobec ju nepoznate len za to ze vy mate iny nazor odsudzujete..trochu som to prehnal olizovala..nebola to jej chyba videl som ako ju schmatol ked ma zbadal a zacal pchat jazyk tam kde nemal..ale doslo mi to az navecer
mal som hrozne nervy ale uz je to v pohode
38. Jigsaw--->37. nejdem ven mozno neskor prave varim spagety haha widis jakaa kucharka
39.piculiq--->38. andrej nerop debilček a čo ked warim špagety hh weete jakee dobre ??
widite to?
chod dpc to som chcel dosiahnut tym prispevkom aby sa takí ako ty cudovali a mysleli si presne toto..je este jeden nik co je tiez baarčula ale urcite som to neni ja..zvlastne je ze mame rozdielne emaily a keby aj ma barčula viac emailov urcite si neda jigsaw..to je z azetu na keci a pochybujem ze by si davala chalansky nik....a nesoraj sa tolko mala si sa spytat ts-kou ako mi tu kazit forum