ja síce hip-hop nepočúvam, ale niekto zrejme áno, tak prečo by sme ho mali rušiť ? potom oni zrušia metal, rock a ja neviem čo ešte....to by sa vám páčilo ?
Ja osobne si myslím že táto anketa prinesie len hádky ale čo už.Ja hip-hop nemám rada ale je mi úplne jedno či ho niekto počúva alebo nie.Podľa mňa ho množstvo ľudí počúva takže by to bolo zbytočné.Nepočúvame ho všetci iba niektorí.Komu sa páči nech ho počúva ale mne je to srdečne jedno.
@mokosha áno, hádky prinesie...túto anketu som sem dal práve preto, aby som sa utvrdil v názore, že ľudia sú...nechcem povedať, že hlúpi, tak poviem "všeliakí"...proste vidno charaktery ľudí...
@kolivideam no a nech su skazený ved ich to prejde...a ak neprejde ich chyba...nestarať sa im do života ja mám vlastné starosti nie ešte riešiť iné decká a to čo počuvaju.
dobre...nechajme to tak... nemyslite si, že teraz rozbieham kampaň za zrušenie hip-hopu...bolo to proste len tak...z hlavy...bože ľudia...spamätajte sa!
Nenávidím deti čo sa hraju na hiphoperov a tak obliekajú (3 čisla vačšie).Z Hip-Hopu nenávidím akurát Rytmusa,tiež hip hop celkovo nemám rád,ale musím uznať že pár pesničiek sú celkom dobré,preto nie.
@kolivideam ja viem, že nemáš zrovna 9 rokov ale môžeš byť max. prvák na strednej však si chcel na ZŠ moju spolužiačku sa mi zdá si za ňou lozil všade ak si ťa nepletiem.. ale sa mi zdá že nie
@sasi2680 no tak prvák na strednej zrovna nie vieš moja, ja som v tvojom veku tiež behal za všeliakými "spolužiačkami", ale neviem o čom hovoríš Vieš, teraz nežijem na SR a som rád, lebo ako vidím, tak moje rodné mesto zakvetá Hip-hopom... ešte stále je tam tak veľa gypseykov?
@scandalous táto anketa mala zmysel, lebo ako si môžeš kuknúť, nie som tu regnutý dlho, takže spoznávam ľudí a po tejto ankete aspoň viem, komu sa mám vyhýbať.
dobre...takže všetkým... už prestaňte ok? Nebuďte ako psy a trochu sa nad to povzneste a skúste uvažovať racionálne a trochu dospelo, ok? Sme dohodnutí? Mám dosť teraz problémy, ktoré nejdem riešiť tu teraz, ale mohli by ste si odpustiť vaše narážky...ďakujem
@sasi2680 naozaj neviem ako sa teraz z toho dostať Ty si myslíš, že som nejaký 15 ročný fagan? Tak to je už na tebe a mne je to vlastne jedno...nebudem sa s tebou hádať, pretože viem, že nepoznáš niektoré fakty, preto sa nebudem s tým ani s tebou zaťažovať. Musím ale uznať, že si ma pobavila
@sasi2680 mal som tam bratrancov mail, lebo Birdz som robil narýchlo a nemal som mail, takže som dal bratrancov mail, lebo som myslel, že mi to bude treba...no, nie je mi to treba, ale zabudol som to tam a prišla chvíľa, keď jedna dobrá duša pátrala (ty) až sa dopátrala na bratrancov FB...tak ešte niečo?
@kolivideam niektorý možu povedat že aj Punk kazí alebo Metal...a hned ho zrušia ? Veľa ludí počuva HIP-HOP takže to zrušit ani nepojde...tak ako nám sa páči napr.punk im Hip-hop...už sa to veľa krát riešilo a k čomu je to dobré ? Ale čo...myslím že to tu už bolo povedané viac než dosť
Úsmevné, ale úplne každému nikdy nevyhovieš a taktiež nezakážeš, aby počúval to, čo sa mu páči. Tebe sa nepáči hip hop, niekomu áno, niekto má rád to a niekto to. Myslím si, že každá hudba má svoje kvality a opodstatnenie.
Rytmusa netreba rozoberať, to je kapitola sama o sebe, čo nemyslím v zlom. Podľa mňa je momentálne jediný, čo tu na slovenskej hudobnej scéne niečo robí a vie sa o tom. No samozrejme nepáči sa mi napr., že má až priveľmi veľké ego a je až moc pyšný a dáva najavo to, že je komerčný, ale po tejto stránke to robí dobre, vie sa predať. Ako sa hovorí, pýcha predchádza pád.
Tým, že ho takto spomínaš, tak mu robíš len reklamu a on chce, aby sa o ňom stále hovorilo.
@tenpatic ako som pozrel na ten dlhý komentár, tak som sa zľakol, že ma aj ty sprdneš, ale som rád, že si si dal námahu a povedal niečo naozaj rozumné dík
@kolivideam to je fakt, že negatívna reklama je tiež reklama, @67 ...
a tiež, takisto by oni radi zrušili rock, alebo aj pop... takto o tom nikdy nemôžeš rozhodnúť, sú to vždy dve strany a je pochopiteľné, že si sú navzájom nepriateľmi...
napriek tomu súhlasím, hip-hop podľa mňa kazí fantáziu aj úroveň... ale nič s tým neurobíš... škoda reči
prečo? hip-hop nie je to, čo v hudbe hľadám, ale napríklad teraz nový Bene & Stratasoul alebo český WWW majú celkom slušné podmazy a texty, ktoré stoja za vypočutie.
Pozri sa, toto je podľa mňa náhodou vydarené umenie :
ja som za zrusenie tej mladeze, co si mysli, ze su velki muzi a zeny a neda sa s nimi prehodit jedine rozumne slovo, lebo ta po prvej vete poslu do p***, lebo nie si in a nemas rozkrok medzi kolenami...
pokial maju hip hopove texty aspon stipku rozumu, tak mi nevadia, pokial je to vulgarizmus na vulgarizmus, tak prec s tym.. pod pojmom umenie si predstavujem ine veci
a lkeby sa zruší hip hop a všetci počúvame metal tak by sa vam to tiež nepáčilo a nAšli by ste si niečo ine aby ste boli iný
kazdy styl ma svoje rpe a proti...ale nezalezi az tka na style ako na skupine, čiže ak je nejaká pekná pesnička alebo nahodou mnohé od danej kapely tak nehladím na štýl
ako z rezervy to berte ok??? hh ni nie zase hip hop sa jednoducho neda zrusit no to sa prosto neda povedat STOP!!! hip hopu koniec...ale ked uz moja mala 5 ročna sestra vie naspamet rytmusove pesnicky tak ako uz toho je vela....
kazdy co ma nieco proti nejakemu stylu hudby, tak taky clovek veru nema rad hudbu, slucham svoje, jebem tvoje, tak sluchajte svoje , boha uz sa zobudte konecne, koli takym dementom, je tento svet este viac skurvenejsi ako je.. potom si napiste blogy , aky je tetno zivot pojebany, ludia skurveni, pricom samii ste taki, no koniec, co clovek to kokot , niekto 25 centimetrovy, niekto 15 centimetrovy
@ekrazit omluvam sa za ich radikálne zaradenie do hip-hopu, ale chcel som tu autorovi diskusie na nejakom medzistupni ukázať, že aj táto vetva hudby môže mať svojským prevedením svoje čaro. inak napr. skladby "Noční múra" alebo "Ve stínu lamp" sú hip-hopové veci, nie? Ale ja som myslel hlavne na Bene&Stratasoul a popritom ma napadlo aj WWW
nocni mura (tralala) brutalna klasika 17 rokov dozadu ... ostalo len meno ...
inak vedel si ,ze Peto Tazok a Karaoke Tundra vydavali album pod tym istym prazskym labelom (biggboss) ako aj WWW ? len taka volna asociacia ako si spominal Beneho .
@ekrazit@stage www je pecka. len stale mi to nazivo unikne :/ uzasne texty plus super hudba. a peto tazok s karaoke tundrom takisto. som rada, ze to pozna viac ludi. patriarchat je pecka.
a len tak mimochodom. ..... celkovo ako hip hop nepocuvam. (www a peto tazok neskutulkujem uplne ako hip hop) ..... ale hned to zrusit? naco. nech si kazdy pocuva co chce. a druhym to moze byt akurat tak jedno.
výborný text (od 56 sekundy ), je to o aktuálnom živote, proste o veciach tohto sveta. ak človek berie hip-hop ako takú báseň, či prózu s funkciou pozadia dotvárať napätie, či atmosféru, tak nemôže voči dobrým kúskom nič namietať.
@ekrazit hej, noční múra - dnes už kultová klasika. možno sa mnohí nad tým už len pousmejú, ale má to stále niečo do seba, nie? taký ten nostalgický street feeling of 90´s. tak ak má niekto chuť :
nie, to som nevedel. ja som ho zaregistroval len nedávno. predsa len som fanúšikom všetkej dobrej hudby, nielen hip-hopu.
@stage ja nemam rada hip hop, kde sa len nadava a tocia len o tom, aki su super a ja neviem co. nemam rada 50 cent-a a podobne veci. ale to je to, ze nieje hip hop ako hip hop. ....... lebo hodit celkovo slovensky hip hop do jedneho vreca je dost velka sprostost. to je, akoby sme hodili do jedneho vreca gladiator, desmod, hex spolu s kapelami Nove mapy, Longital, a pod. ....... lebo www, peťo tázok (bene) maju texty s pointou. a dost dobrou. a do toho dobru elektronicku hudbu. ................ ale ked sa to niekomu nepaci, tak je to jeho vec a nemalo by sa hned odsudzovat, ze zrusme to a to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
ja tiez hiphop nemusim, ale ked sa niekomu paci nech ho pocuva..
Mne osobne sa HIP-HOP nepáči,ale to neznamená,že ak bude dobrá pesnička,tak si ju nevypočujem len kvôli štýlu...
Prečo by sa mal zrušiť? Len preto že my počúvame niečo iné?
Je to totálna hovadina.....
je to trapne
ako nehovorim, ze mam hiphop rada, boze uchovaj, ale tak toto je prehnane omg
@patiik tak tak
A teraz si položme otázku: Mala zmysel táto anketa?Nie!
ach táto mládež (ach)
Zrušme neuvážené diskusie!
Rytmusa netreba rozoberať, to je kapitola sama o sebe, čo nemyslím v zlom. Podľa mňa je momentálne jediný, čo tu na slovenskej hudobnej scéne niečo robí a vie sa o tom. No samozrejme nepáči sa mi napr., že má až priveľmi veľké ego a je až moc pyšný a dáva najavo to, že je komerčný, ale po tejto stránke to robí dobre, vie sa predať. Ako sa hovorí, pýcha predchádza pád.
Tým, že ho takto spomínaš, tak mu robíš len reklamu a on chce, aby sa o ňom stále hovorilo.
a tiež, takisto by oni radi zrušili rock, alebo aj pop... takto o tom nikdy nemôžeš rozhodnúť, sú to vždy dve strany a je pochopiteľné, že si sú navzájom nepriateľmi...
napriek tomu súhlasím, hip-hop podľa mňa kazí fantáziu aj úroveň... ale nič s tým neurobíš... škoda reči
(Inak je jasne, ze sa do diskusie uz nezapojis, kedze si FAKE jak svina)
a ako ho chces zrusit? dat navrch vlade na prerokovanie aby bol zakaz predavania hip-hopovych CD?
ach deti, deti
Pozri sa, toto je podľa mňa náhodou vydarené umenie :
či už sa vyjasnilo, že autor nás len skúšal a všetci sme tupci, pretože sme nepochopil nejaké jeho pochybné zámery?
pokial maju hip hopove texty aspon stipku rozumu, tak mi nevadia, pokial je to vulgarizmus na vulgarizmus, tak prec s tym.. pod pojmom umenie si predstavujem ine veci
kazdy styl ma svoje rpe a proti...ale nezalezi az tka na style ako na skupine, čiže ak je nejaká pekná pesnička alebo nahodou mnohé od danej kapely tak nehladím na štýl
Tiež Ryťmusa nemám rada.
opieram sa o nazory renomovanych zahranicnych hudobnych recenzentov...
@stage www je jedna z mojich alltime fav skupin ale rozhodne by som si nedovolil takto surovo ju zaskatulkovat ....
nocni mura (tralala) brutalna klasika 17 rokov dozadu ... ostalo len meno ...
inak vedel si ,ze Peto Tazok a Karaoke Tundra vydavali album pod tym istym prazskym labelom (biggboss) ako aj WWW ? len taka volna asociacia ako si spominal Beneho .
výborný text (od 56 sekundy ), je to o aktuálnom živote, proste o veciach tohto sveta. ak človek berie hip-hop ako takú báseň, či prózu s funkciou pozadia dotvárať napätie, či atmosféru, tak nemôže voči dobrým kúskom nič namietať.
nie, to som nevedel. ja som ho zaregistroval len nedávno. predsa len som fanúšikom všetkej dobrej hudby, nielen hip-hopu.