neuveritlene , mam chut ist si sadnut na strom na zahrade , je nadherna tma , mesiac naaadherne svieti a este by som si do toho dal pifko.. prida sa niekdo ?
@5 .... toho sa dockam zajtra .... ale teraz konkretne by som si dala hmm... taka kofola alebo nejky caj ovocny by nebol od veci .... a zrovna som dojedla knedlu z vajickom takze som plna
@ohcysp zase robiť múdra sa nemusíš stačí pozrieť na wikipédiu ... Kebab (z arab. کباب – kabáb , tiež kebap, kabab, kabob alebo kibob) je označenie jedla z grilovaného alebo na ražni pečeného mäsa.
@patofbc ja sa mudra nerobim to ty tu opravujes nieco co je dobre napisane.. nechapem preco si jej to opravil ked aj wikipedia pise ze kebab a vacsina ludi to pozna pod kebab nez kebap.. kebab je slovenskejsie si myslim..
@ohcysp .... píšeš hlúposti ani nevieš čo píšeš ... zdá sa ti že som jej snáď napísal že to má zle ? .... veď som len napísal kebap a " " .... na wikipédiu to máš jasne napísané že kebab, aj kebap .. tak neviem čo riešiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@ohcysp Máme pravdu