Ahojte!
Chcela by som sa spýtať, že čo funguje na zrýchlenie internetu so SIM kartou v kľúči HUAWEI. Nechce mi chytiť dobrý signál. Mám aj notebook, ale ani von to nie je vôbec dobré. Predtým som mala iný internetový kľúč a ten fungoval na určitých miesta
Nerád to hovorím, ale tieto mobilné internety nejako extra rýchle nie sú.
I keď ti tu ponúkne nejaké vylepšenie, stále to bude len minimálny kúsok vpred a možno to ani nepocítiš.
Nemáš dobré pokrytie v oblasti kde to používaš zmier sa s tým. U nás na dedine je okolie dediny pokryté normálnym 3G a v dedine a v domoch 14-50kbps a v BA mám rýchlosť 1-3 Mbps.
Kedže máš v dome slabý signál a prijímaš 3G/HSPA internet, vhodným riešením by bolo do domu umiestniť 3G WiFi router tam, kde je najlepší signál (trebars na povalu alebo vrchne poschodie pri okne) a tam by aj ostal na stálo...
Ty by sa už hocikde vo svojom dome už pripojila na svoju WiFi siet..
Telekom dáva ku mobilnemu internetu takyto 3G WiFi router už od 1€, len je otázne, či ešte máš naň nárok, ak si si už predĺžovala zmluvu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
I keď ti tu ponúkne nejaké vylepšenie, stále to bude len minimálny kúsok vpred a možno to ani nepocítiš.
@iwuskabb skus ineho operatora...najlepsie pokrytie ma orange..ak ho uz mas tak lepsie to uz asi nebude
Predpokladám, že máš net od Telekomu...
Kedže máš v dome slabý signál a prijímaš 3G/HSPA internet, vhodným riešením by bolo do domu umiestniť 3G WiFi router tam, kde je najlepší signál (trebars na povalu alebo vrchne poschodie pri okne) a tam by aj ostal na stálo...
Ty by sa už hocikde vo svojom dome už pripojila na svoju WiFi siet..
Telekom dáva ku mobilnemu internetu takyto 3G WiFi router už od 1€, len je otázne, či ešte máš naň nárok, ak si si už predĺžovala zmluvu.
viz.