Len to, že naňho ťažko nájsť príslušenstvo ako napríklad púzdra, lebo je to proste špeci model, ale ako mobil samotný sa mi neskutočne páči i keď sa spolužiaci smejú "intel inside, idiot outside"
A blesk sa nedá využiť ako batéria, to je asi hlavná škoda toho telefónu
@filipkoo ja mam tiez tento telefon ale niesom s nim vobec spokojny. Sice samozrejme za tu cenu sa lepsie kupit nedalo to beriem. Aj je rychly a jednoducho mobilne procesory qualcomm atd za nim nestihaju ani zdaleka. pamat atd je tiez v testoch rychlosti na vysokych poziciach cize hardware toho telefonu mozem hodnotit za velmi super. Zato software toho telefonu stoji rovno povedane za hovno. Cely ten android je jeden nepodarok. Telefon sam od seba pocas telefonovania znizuje hlasitost bud sluchatka alebo mikrofonu. cize bud ja nepocujem druheho alebo on mna. bezdovodne sa telefon odpori od 3G internetovej siete z nicoho nic zopar krat do dna pricom jedna moznost dostat sa opat na internet je dat reset telefonu. o moznostiach nastaveni fotaku sa nebudem ani rozpisovat. su biedne a vdaka tomu ten fotak stoji za hovno a lepsie foti 100x ten stary veteran samsung D900i o mam kdesi hodeny v supliku ako zalozny telefon nudze. Nehovoriac o dalsich milion nevyhodach toho telefonu napriklad vypinanie. vo vacku sa mi vecne stava ze sa vypne lebo ten retardovany system ked mas zmacknute tlacitko pover asi 2sekundy hodi hned ponuku vypnut ked ho nepustis do dalsej sekundy tak ti vypne mobil. jednoducho katastrofa, jedina vyhoda toho androidu je v internete kde v spolupraci v vykonnym hardwarom sa surfuje po webe fakt super. v celku som ale s telefonom nespokojny, a android telefon je to moj prvy a posledny. skratka nepodarok cely ten system.
@lenkaska1 skúsil, nefunguje to, je to problém s hardwarom
@djdaniels možno je to vec vkusu, nemám so softvérom žiaden problém, ten foťák viem, že je len provizórny, ale pomer cena/výkon je dobrý, nikdy sa mi sám nevypol, nepripájam sa na 3G siete, počas hovorov sa mi nič nestišuje, proste nič z toho, čo si napísal, sa mi nestalo. Takže neviem čo ti na to poviem
@filipkoo ja viem ze som cital tento problem so stisovanim hovorou pri uzivateloch samsung galaxy S3. a tam to bolo sposobene samotnym softom. predpokladam ze rovnaka pricina je u mna. to padanie 3G siete prezmenu maju zase viacere rady xperii a dokonca niektorym z nich padaju hovory ludom ked sa v interieri pohybuju z miestnosti do miestnosti alebo vyjdu z domu von. taktiez problem softwarovy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tento myslis?
Len to, že naňho ťažko nájsť príslušenstvo ako napríklad púzdra, lebo je to proste špeci model, ale ako mobil samotný sa mi neskutočne páči i keď sa spolužiaci smejú "intel inside, idiot outside"
A blesk sa nedá využiť ako batéria, to je asi hlavná škoda toho telefónu
@djdaniels možno je to vec vkusu, nemám so softvérom žiaden problém, ten foťák viem, že je len provizórny, ale pomer cena/výkon je dobrý, nikdy sa mi sám nevypol, nepripájam sa na 3G siete, počas hovorov sa mi nič nestišuje, proste nič z toho, čo si napísal, sa mi nestalo. Takže neviem čo ti na to poviem