nie som spokojná a už som to sem niekde písala, tak preto lebo ona je veľmi zhovorčivá a počas vŕtania nedáva pozor na to čo robí, ale kecá so sestričkou a už mi viac krát zavrtla do dasna
raz za polroka sa dá kontrola vpohode prežiť...ajkeď vždy keď prídem mi nájde nový kaz na zuboch...na tých pár sekúnd vŕtania som si už dosť zvykla a už ma to ani nebolí
Už asi 7 rokov som tam nebol(a), mám z toho hrôzu. VŠETCI SÚ TO HNUSNÍ MÄSIARI!!! Mám traumu ešte z toho, keď som ešte ako škôlkar(ka) bol(a) u školskej a tá ma, mimochodom, snáď doživotne vyrazila, lebo som sa jej neskutočne bál(a), reval(a) som a nechcel(a) som otvoriť hubu, lebo to naozaj bola strašná mäsiarka, čo nás vždy ešte viac strašila a ja som sa bál(a) už aj tak, takmer až na posranie sa. A je to zakomplexovaná suka, čo to snáď ešte schválnejšie robila bolestnejším.
Moja zubárka sa zo mňa ide zblázniť, že nikto nemá krajšie zuby ako ja a že musím robiť reklamy na zubné pasty (???)=D=D Aha, a najnovšie zaťala že mám v ústach tri autá=D=D=D
ta.. čo ja viem? je trápny, .. to sa mi páči.. zase.. je trochu asi divný v práci, ako neviem či až tak dobre opravujem zuby, ale asi hej.. takže aj celkom hej.. zatiaľ ich mám celkom v pohode..
Mam otrasnu zubarku, ktora vsetko robi rychlo a splasene..cela je taka. A ked priedem na preventivnu tak sa tam vykecava s kadekym....ale inak nemam problem chodit ku zubarke, len ku tej mojej...
noo ja mam svoju zubarku a tu mam rada je v pohode a nic strasne mi zatial este neurobila..a dufam ze ani neurobi..pokial wem tak nehrizie a besnotu tiez nema
Ja som u zubára nebola už asi 4 roky. Proste krabica Ibalginu je vždy lacnejšia ako on, tam mám pocit, že platím aj za vzduch v čakárni ale ináč s kvalitou som spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Moja zubárka sa zo mňa ide zblázniť, že nikto nemá krajšie zuby ako ja a že musím robiť reklamy na zubné pasty (???)=D=D Aha, a najnovšie zaťala že mám v ústach tri autá=D=D=D
No aspoň vtipná je=D
ale zubarka co k nej chodim na strojcek je hrozna...krici po mne viac jak moja mama
neznášam ju...wr