Ahojte, dlhšiu dobu (asi 7 rokov) som bol zamilovaný do mojej spolužiačky no nikdy som nemal na to gule jej to povedať, alebo jej tie moje city prejaviť. Teraz po tých rokoch mám hrozné výčitky a hrozne ma to mrzí. Aké náznaky dávaju baby chalanom? Dík
Ja neviem, či som moc stará alebo čo, ale komunikáciu už vymrela? Proste dojdeš za čajkou a jej povieš, čo cítiť. Ked ti povie, že je to vzájomné hejahou niečo z toho bude, ked ti povie, že ťa nechce tak pôjdeš dalej.
A ako..sedem rokov chcieť niekoho a ani mu to nepovedať...to by ma zabilo. Teda..hlavne ked je to reálna osoba, ktorá ti je blízka.
7 rokov, viac naozaj nepotrebujem vediet, a ani ty, lebo urcite vies, ze si to posral a proste ser uz na nu.
A naznaky byvaju vseliake, niektore dievcata su hanblive, ine nemaju problem ta uhanat, ine zase ocakaaju, ze vsetko si odpracujes, proste je to individualne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A ako..sedem rokov chcieť niekoho a ani mu to nepovedať...to by ma zabilo. Teda..hlavne ked je to reálna osoba, ktorá ti je blízka.
vidim, ze sa tu niekto zamiloval do fiktivnej postavy z nejakeho filmu/serialu/knihy
@alex458 odkedy nazývaš dievčatá čajkami ?
A naznaky byvaju vseliake, niektore dievcata su hanblive, ine nemaju problem ta uhanat, ine zase ocakaaju, ze vsetko si odpracujes, proste je to individualne.