Zo zaciatku som si myslela ze to je totalna blbost -- dalsi nemoralny americky serial, no potom ako som prvy krat videla jednu cast, ked si najdem na to chvilu, rada si to pozriem...Ma to aspon trochu lepsiu uroven ako tie pubertacke serialy o fetakoch a aj sa na tom obcas dobre zasmejem...takze tak...aaaa este to "poucenie" alebo "zhrnutie" na konci tiez +
Ja to uz sice nepozeravam, ale jednoznacne som mala najradsej Bree. To je zenska Len jedno mi nejde do hlavy-kde su ti sexi chlapi o ktorych sa vsade pisalo ze tam budu hrat, lebo ja som ziadneho nezbadala(ani vseobecne oblubeny zahradnik sa mi nepaci
Hej hej Bree nema chybu..ale Susan a tie jej situacie tiez nie su zle ..taky do pohodky serial..pozeravala som to aj niekedy este pozeravam na prime ale to sa hrniem vacsinou uz spat..nevladzem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mno, je to v poho serial, da sa, taku 2- by som mu dala
to Miat248: možno Jesseho a Mikea mysleli tymi "sexi" chlapmi. (keby ze si mám vybrať, tak by som si vybrala Mikea)