Čo si o tomto seriáli myslíte a ktorá je Vaša obľúbená postava/rodina? Ja mám strašne rada Suzanne Mayerovú a ako rodinný pár mám najradšej Solisovcov (Gabrielle a Carlos). Suzanne preto lebo je Trablmaker a Solisovcov pre ich nesmyselné hádky To na ma
Milujem zúfalé menželky, nikto nikdy nevymyslel lepší seriál Ale ako vážne, ja nie som moc na seriály, ale zúfalky ma proste dostali...
Čo sa týka dabingu, mám to šťastie, že kamoš to sťahoval, tzn že mám všetky 4 série v originále = super zvuk, a fakt mi to pomohlo v angline. S tým dabingom mi to od začiatku trhalo uši...
A naj postava? Zo žien Gabrielle, z mužov Carlos. Oni dvaja sú proste dokonalí
Ale zbožňujem aj Lynette a Bree, jediná, ktorá mi trochu lezie krkom je Susan...čo už...
A ešte som zabudla dodať, že 4. séria bola dokonalá....škoda že takýto nešťastný a nedokončený ending série...ale kto vie...maybe once...sa dočkáme aj ďalšieho pokračovania...
ja mam najradšej sussane a z chlapov vyzera dobre Mike občas som to pozeravala cez prazdniny na stv ale potom to prestali davať a teraz pozeravam o 18.00 na prime sice som kopu časti videla ale teraz ma to bavi viac lebo viem presne čo už bolo a niesom z toho mimo
slovensky dabing je strašny neda sa to počuvať ale česky je dobry
no a ja na Eve Longorii zbožňujem keď beží... tote jej malé krôčiky zlatá je no ja teraz Suzanne ľutujem, keďže Mika zrazilo auto.... no trocha poviem dopredu, lebo na maďaroch sa Suzanne s Mikom vzali..... Mike bude polroka v kóme ale stratí pamäť.... Eddie mu do hlavy natrepe blbosti, že so Suzanne chodil ale nemiloval ju a nakoniec s ním bude spávať ona.... potom však Mike nájde prsteň, ktorý niesol zo sebou v tú noc a na ňom je vyryté neviem presne čo ale je tam meno Suzanne. Vtedy zistí, že ho Eddie oklamala a že Suzanne miloval, lenže keď sa k nej chce vrátiť ona už má iného... ale nakoniec sa Suzanne s tamtým rozíde a nájde si svojho Mika, ktorý sa odsťahoval a nakoniec sa vezmú
zufale manzelky su absoluuutne naj serial. vsetky 3 serie mam na dvdckach, uz cakam na 4. a po anglicky. dabing slovensky je jednoducho priserny. a oblubena postava je Gabrielle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Čo sa týka dabingu, mám to šťastie, že kamoš to sťahoval, tzn že mám všetky 4 série v originále = super zvuk, a fakt mi to pomohlo v angline. S tým dabingom mi to od začiatku trhalo uši...
A naj postava? Zo žien Gabrielle, z mužov Carlos. Oni dvaja sú proste dokonalí
Ale zbožňujem aj Lynette a Bree, jediná, ktorá mi trochu lezie krkom je Susan...čo už...
Ale inak ...vivat zúfalkám!
tak píšte píšte, nech nám toto fórum nechajú
slovensky dabing je strašny neda sa to počuvať ale česky je dobry
Nabudúce poviem o Bree ale nee žartujem
a potom Mike. lebo je sexy sexy