Aj vy máte niekedy pocit že televízia Markíza nejak upadá? V poslednej dobe idú tie najprimitívnejšie somariny prave na Markíze..a hmm..opakovať silvester 31.1. v prime time? trošku trapne sa mi to zdá.. a užasne veci typu AHA Dvaja v tom a podobe hovadin
o tom som akurát dnes hovorila v ankete o najlepšej televízii.. markízu neznášam.. chodia tam také somariny.. zámena manželiek, silvester, a boh vie čo ešte.. no skrátka sú trápny.. na ich mieste vyhodím barboru rakovskú a marianu ďurianovú obe sú neskutočne trápne..
aj mne sa to zda.najviac to pozorujjem na spravach.koho zaujomasa pozerat kazdy den na to kolko ludi umrelo a kde. je to smutne,ale naco mi to je? a tí reportéri su tak nekedy trafeny.
no ale ked si to tak vezme tak ozaj tie najvačšie somariny išli prave tam,nie však mojsejovci jajaaj..ani seriály tam bohviečo nie je,jedine tak možno ta ordinacia,ale tú ja nepozeram no a tiež by som tu Rakovsku a Ďurianovu vyhodila ..zatial suhlasim so všetkym čo tu pišete
ja anineviem ako vyzerá telka ! . mám svoj book a filmy si sťahujem, teda minehrozí aby som bol odkázaný na debilný program, resp. debilné dabingy bez reklamy... a iné squelé výhody, telka je total Fiasko !
Podľa mňa Markíza sa stala ,,menšou" ako bola predtým vtedy, keď zmenila televízne noviny... Dokonca už aj vtedy, keď reprízovala 100x susedou ju mali diváci po krk...
no napriklad mne sa pacilo Aha, dvaja v tom...to bolo cool...sak tak tam dobre traposili
a este henty dvaja co hentie hovadiny robili...neviem uz ako sa to volalo, tusim ze Hups ci ako...to bolo tiez dobre...a teraz nic...same kraviny
ked mam povedat pravdu markizu v poslednom case ani nepozeravam. Jedine co si pozreim je 112-tka ktoru uz opakuju, ale aj tu uz pozeram na nete. Pokafrali to! Tusim od pondelka budu davat pohotovosť okolo 11-tej. No ja som vtedy urcite doma!!! Su proste na nič.
Ja televízor takmer nepozerám, a ked hej si určite radšej pozrem Discovery alebo ViaSat explorer ako markízu a pod...........Je lepšie si stiahnuť film\seriál z netu ako pozerať v TV s otrasným dabingom
všimla som si to v poslednej dobe keď si častejšie zapnem TV...a zvačša aj hneď vypnem keď vidím čo za sračky ide kedže vačšinou prepínam ajtak medzi markízou a JOJ-kou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a este henty dvaja co hentie hovadiny robili...neviem uz ako sa to volalo, tusim ze Hups ci ako...to bolo tiez dobre...a teraz nic...same kraviny