Docela by ma zaujímalo, lebo chcem prejsť do jednej z týchto aj aktívne (aktuálne mám učty v každej ale iba na parádu), že ktorú používate a prečo? Či ste spokojný a čo sa vám na nej nepáči .
ja mám mbank a som velmi spokojná, dost som uz na tom zarobila a vyhovujú mi podmienky aj rozne tie sporenia co tam majú, ani neviem ako a podarilo sa mi nasporit uz celkom peknu sumu a zuno mám tiez, ale to len tak uz ani nepouzívam, zo zaciatku som to mala hlavne koli tym internetovým platbám ze sa dalo ale uz mám mbank tak to zuno uz asi aj zrusím
mbank os. účet, fio firemný
mám ich preto, lebo ma to nič nestojí
rozmýšľam o zmene aj os. účtu na fio - majú v BA 2 pobočky, kde môžem príležitostne zadarmo vložiť peniaze
mbank od tohto mesiaca spoplatnuje vedenie plat. karty ak sa ňou nezaplatí aspoň 20 eur mesačne
zuno by som si nedal, čochvíľa ho predajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
( #thatswhatshesaid)
Mám mbank a som spočko
mám ich preto, lebo ma to nič nestojí
rozmýšľam o zmene aj os. účtu na fio - majú v BA 2 pobočky, kde môžem príležitostne zadarmo vložiť peniaze
mbank od tohto mesiaca spoplatnuje vedenie plat. karty ak sa ňou nezaplatí aspoň 20 eur mesačne
zuno by som si nedal, čochvíľa ho predajú