Zverejnovanie fotiek, obrazkov na vlastnej stránke
Chcel by som sa opýtať ako je to zverejnením fotiek, obrázkov z cudzej webovej stránky či iného zdroja....ktorého nie som autorom, na vlastnej webovej stránke ? Je to povolené ? Stači tam pridať iba zdroj alebo mena autora ??? Čital som viacero veci o tom
tak ja si tam len dám obrázok aký chcem a ďalej to neriešim... keby teraz si mal každý človek vytvárať vlastné obrázky alebo nejako prenajímať práva, tak to máme potom asi väčšinu stránok výlučne s písaným slovom...
ďakujem night áno práve preto som sa pýtal, aj ked myslim že vačšina ak otak pozerám tieto práva nerešpektuje.....a rozhodne nie tie deetinské stránky na fb.......no aj tak vďaka......ano vačšinou tiež čerpám stock.xchng...či flickr....btw avšak ako je to potom s "linkami"...(kde sa pod obrázkom , logo fb,yt používa odkaz na vaš profil) a ako je to keby som chcel použiť iba časť s daného diela ? napriklad po úprave v PS a následne to vydávať za svoje......?
@sumivybanan To mas ako danove podvody. Robi ich tak vela ludi, ze nieje mozne vsetky subjekty odkontrolovat. Male rybky nechaju plavat, ale na velke si posvietia. Tym ta ale ofc nechcem navadzat na porusovanie autorskeho zakona
@sumivybanan Tam by bolo tazke adokazovanie a zdlhavy cely sudny proces, nikomu sa s tym nechce babrat roky preboha. Jedine velkym firmam, ak vyslovene niekto ukradne ich logo atd. Ale bezne urcite nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale ked chces zdielat tie meme picoviny tak na to nepotrebujes ani rozum...