Ľudia chystám sa kúpiť si notebook. Lenže nemá Operačný systém a rozmýšľala som o Linuxe lebo som o ňom čítala dosť dobrých vecí. Máte s ním skúsenosti? Zvládla by som ho nainštalovať sama? Ešte som neinštalovala žiaden systém. Alebo radsej PC s OS?
ubuntu nainstalovat urcite zvladnes. otazka je, ci ti vsetko pojde ako ma hned po instalacii. ak ano, si zahojena. ak bude treba nieco opravovat, tak si skoncila
ja som si ho nainštaloval zo zvedavosti... takže som mal dualboot win7 a linux ubuntu... samozrejme po inštalacii som ho hned vyskušal... pozeral som jak teľa na nové vráta... uplne všetko nové, pozeral som nejaké návody na internete ale nebavilo ma to... nasralo ma že som nedokazal ani len nainštalovať program, toto prostredie je weird... a doteraz neviem ako sa to robí (a je mi jasné že EXE je len pre win) ... ešte som v ňom popozeral nejaké veci a nechal som to tak... až prišiel čas keď som mal malo miesta na HDD tak som linuxu povedal zbohom
zožeň/stiahni si win7 s medicínou (nad w8 a nedajbože w10 ani nerozmýšľaj) and no problemo... keď chceš ja ti medecínu pošlem.. :v a inštalačne CD alebo USB si určite nejako zadovážiš
Ja som si ho ako počítačový analfabet nainstalovala podľa návodu, mam Linux Mint a mne to take odlišné nepríde akurát, že nič také nerobím na počítači, len internet, hudba...
@utorkovauhorka myslím že Wine.. dostal som odpoveď že bez internetu - offline nenainstalujem ani kkt.. alebo aj hej ale nikdy tak jednoducho ako vo win..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
zožeň/stiahni si win7 s medicínou (nad w8 a nedajbože w10 ani nerozmýšľaj) and no problemo... keď chceš ja ti medecínu pošlem.. :v a inštalačne CD alebo USB si určite nejako zadovážiš