je to trochu blba vec ale napisem to. uz pol roka si pisem s istou 16 rocnou babou cez net (coskoro bude mat 17). zo zaciatku to bolo take blbe pisanie dokonca si vymyslala....az potom to bolo lepsie bo obaja pocuvame rovnaky styl hudby...asi po dvoch mes
no sak neodsudzujte ma, ale ja si nechcem s babou pod 18 nic zacinat bo podla mna su to este deti....ale to je len moj nazor....staci mi ze si uzijem....ale nechcem zranit city toho dievcata aj ked byva daleko
tak naco sa potom pytas na nas nazor? ona chce spat s tebou, ty s nou, kde je problem?a to jej spat z lasky...ehm, je dost zvlastne spat s niekym na prvom stretku a este povedat ze z lasky
ale ak veris tomu, ze uz nie je panna, pak klidne ver aj tomu, ze ta lubi, ae vies, na nete si clovek navymyslaaa...
Pochybujem, že sa dá len cez net reálne zaľúbiť...to však neznamená, že si nemohla vytvoriť citovú väzbu a predstavovať si ťa ako svojho princa
A ak ti ide len o sex, tak by si jej to mal napísať...teda nejak s citom oznámiť, že z tvojej strany nie sú zapojené city ale len chtíč...Nakoľko by bolo dosť podlé a úbohé ju zraniť. V podstate by si jej mohol pokaziť pol života, lebo by už po tebe nemusela veriť iným chlapom...
Chlape, akoze nic proti tebe, ale si normalny? Akoze s tym sa tu verejne chvalis, ze si cez net zbalil holku, s ktoru si chces len uzit a potom ju pustit k vode? To vobec nevies, co to moze s nou spravit? Nehnevaj sa, ale fuj fuj fuj a este raz FUJ, to akoze zato, ze ma 16, tak sa s nou mozes zahravat? Nechces zranit jej city, alevyspat sa s nou len tak chces? A co si myslis, ze tym spravis? Presne to, co nechces a mozno este ovela horsie, dopaze, ved trosku rozmyslaj, ked mas 20, mohol by si uz mat rozum, nie? Sorry za takyto ton, ale toto ma vzdy dokaze nasrat, ked nieco podobne vidim.
Kvapalinka - cisty suhlas, keby chalani neboli sebci, bolo by ovela menej znicenych zivotov a ovela viac stasnych ludi, hm, ale zas neplati to len o chalanoch, aj ked vo velkej miere.
treba sa stretnut, sice na prvom stretku sa asi nič take zavazne nevyrieši, ale treba to... bez toho o dalej vlastne nema zmysel... teda ked chcete niečo viac.. ak len netkamaratstvo tak je to ok.
heh no vidim ako ma hned vsetci odsudzuju.......babu som este v zivote nezranil.....vzdy som bol ten dobry chalan....ale uz ma to nebavy...vsetci kamosi co vyuzivaju baby maju sexu kolko chcu len ja nie....tak co....heh a tie city 16 rocnych dievcat su fakt silne .....raz mi jedna na prvom rande povedala ze ma miluje a o tri dni mi napisala ze ma nechce ranit budeme len kamosi hh......ako ja by som ju nechcel len na sex ale ked byva 250km daleko taky vztah nema zmysel
Nehádž všetkých do jedného vreca !. a rozmýšľaj čo píšeš. Lebo prv si napísal vy, a to bolo myslene na nás čo tu dali príspevok. Viem že mi napíšete že čo tu také soplavé decko píše, ale to čo sa chystásš urobiť a čo si napísal je hnusné. fuj takých ľudí niekde poslať. A keĎ píšeš že nechceš nikomu ublížiť tak si zaplať ku... a nikomu neublížiš.a aj urobis to co chces, fuj hambi sa !
dajus...ked sa ece ani nevideli nestretli a jedine co spolu planuju je sex...tak v tom zadnu lasku nevidim...nehovorim mozno ak sa spoznaju tak z toho neco bude ale tomuto sa laska nehovori
hm boze moj vy baby a laska, vzdy ked sa povie vztah tam vidite len lasku, to nemozete chodit s chalanom len preto ze sa vam paci a rozumiete si? vzdy ho musite hned lubit ci co
a vsak vztah je preto ze sa dvaja lubia a chcu byt spoluu........aspon ja to tak berem...........a chodit s chalanom len preto ze sa mi paci? tak to je vazne hlupost ........neznamena to ze kto je pekny ten musi byt dobrryyy
jurko...ja nepotrebujem chodit s niekym koho nelubim...ved ked mi je s nekym fajn a rozumieme si tak sme kamarati...potom ak sa z toho vyvinie nieco viac a zacneme sa lubit potom s nim chodim...
pomóc, 60. - tak ako bereš ty, tak to berú moji rovesníci, (ahá pozri tá je pekná, ...
ale namyslela som že takto to môže brať 20 ročný, dospelý človek, sa mi mozog zasatavuje
keby to všetci brali tak ako ty, tak neviem čo by to tu na svete bolo, veď to sa ani nemusíme sobášiť, (veď s nou mám decko ale už sa mi nepáči tak budem s ňou...
LOL, ako ty si riadne pribrzdený, nikdy si nebol zamilovaný alebo čo, e sa na city dívaš ako na nejaký vedľajší odpad sexuálnej činnosti? ako sex bez lásky... radšej si ho zaplať ako niekoho oblbovať, chúďa dievča. keby si jej rovno povedal že ju chceš len ako nafukovaciu anču, neviem či by bola dvakrát nadšená.
heh no nevyjadrujem sa k niektorym komentarom 12-14 rocnych bab....mali by ste sa starat o insie ako o chalanov vo vasom veku.....akoze co je na tom chodit s babou len preto ze sa mi paci a si rozumieme?....sak laska pride potom nie?....nemusim babu hned lubit aby som s nou chodil sak to by som nikdy potom nemal frajerku....a ja viem co je laska jednu babu som lubil 8 rokov ale ona o mna nikdy ani nezakopla...
´´ma len 16 a ja 20....tak to je dost velky vekovy rozdiel podla mna(hlavne co sa tyka rozumu).....´´ tak z tohoto mi vychádza, že ona má asi viacej rozumu. Nič proti tebe, ale si kkt
nie..nic zle na tom podla mna nieje,ved to tak robi kazdy vsak?!...ale nejak z tvojich slov som pochopila ze ty s nou dake velke plany potom uz nemas ale sak ok..a este to akoze si lubil tu babu od 12??...v takom veku sa podla mna lubit neda!!!...
super baby len nadavat viete....nebudem vam nadavat lebo nie som ubohe decko....nevadi ze som este ziadnej babe neublizil....a raz to chcem spravit a uz som najhorsi na svete...iny chalani to robia kazdy den a dobre je........keby nemam rozum asi nechodim na vysoku
A čo že chodís na výšku? Svedčí to o tvojom morálnom správaní? Keby tak..
Pozri, jasné, že je kopec chalanov, ktorí sú oveľa horší. A ty sa im chceš akože vyrovnať? Potom sa už budeš cítiť lepšie? Bude z teba väščí chlap keď ´´využiješ´´ nejakú naivnú babu? A vôbec.. pýtaš si tu povolenie? Je na tebe, čo urobíš, ale tak nečuduj sa, že nie sme všetci za.
sak dobre ale preco ste vy baby take naivne? sak aj kamoske som raz pomohol som povedla ze jej chalan je svina a ze ju chce len na sex a vecer mi splacom volala ze som mal pravdu....a preco by som sa im nechcel vyrovnat? ja som nemal pocas strednej ziadnu frajerku ani sex tak mi to chyba....musim dohnat....a ked som sa spraval slusne pre vsetky som bol len kamos...
na taky inzerat by sa ziadna neozvala.....heh a baby akoze neklamu? mna tiez uz raz oblbovala jedna 14 rocna ze jak ma miluje az na koniec mi povedala ze to bol len zart a pritom mi to pisala dva mesiace v kuse...
neviem veru ale v tedy som bol aj ja naivnejsi....sak asi poznas dolne krskany co? tak z tade bola.....sak take romany mi pisala....ako chce prezijeme spolu prvy sex na jej 15 narodeniny a podobne sracky....som bol namotany ako pubertiak
Chudak autor tejto diskusie musi ist po mladsich,pretoze ziadna jemu rovnocenna partnerka by sa odrbavat nenechala,vsak?
Inac vsetko,co som chcela povedt,uz povedane bolo...Mozno iba dodat,ze autor ma podla mna zakrpatene citenie aj vsetky pocity s tym spojene...Navsteva u psychologa by nebola odveci...
ak ju dopredu oboznamis s tym, ze nech za tym nehladas nic vazne a bude mat rovnaky nazor tak nieje problem...
nazivo si ju nevidel, nebol si v jej pritomnosti tak ju ani poriadne nepoznas, co ty vies mozno sa do nej buchnes tak ze ti pojde aj o viac nez len sex
hej...ja som mala 16 a chodila som s 21 rocnym a nebol TAM NIJAKY PROBLEM VO VYSPELOSTI!!! to to ma vytacalo vtedy a vytaca ma to aj teraz..co sa tyka tej lasky, ona si to len mysli...nie je to skutocna laska...
moze ta klamat no nemusi ... nevies co sa deje zatial co si spolu neisete ci nema moznoze dokonca daky vztah .... ale poviem vam jedno ... laska cez internet existuje aj ked som v nu nikdy neveerila ....
ako mne je to cele smiesne.. a pointa sa kam stratila?? aa necelo sa mi to citat az do konca.. ale co s tym ma docinenia fakt, ze nema brata a je jedinacik???
trapny si uz len s tym...jak sa sam lutujes. bol si dobry k 16-stkam,ktore boli zlee a setky su kurvy a le teraz uz budes dobry xlapec ,uz ix len presukas a kedze maju podla teba dementne zmyslanie(16 rokov),tak ix to vobec nezasiahne...Trapak,hanbim sa,ze vobec zo zapadoslovenskeho kraja si...Fuj
Mno, uz som raz pisal a tiez som sa na autorovi trosku vyvrsil, ale ked som nad tym tak trosku uvazoval, tak ma este daco napadlo, tak napisem:
V prvom rade - holky, nenadavajte uz nanho, uz si toho asi vypocul dost a v podstate este nic nespravil, za co by ste mu mali nadavat, len o tom hovori - to sice tiez nie je pekne, ale este to nespravil. Nemali by ste ho skor aspon trosku pochvalit za to, ze doteraz (ak pise pravdu) sa k holkam choval slusne a bol im dobry kamos? Ved nevidte len to zle, co chce urobit, ale aj to dobre, nemam pravdu? Kazdy mame svoje chyby a nikto nie je nevinny, o tom by sa dalo vela pisat, tak make love not war a skuste sa zdrzat, ja viem, ze vas zdviha, ked to citate, ale skuste sa nad to povzniest, tymto mu nepomozete
Juraj66655 - mno, mozno nebudes so vsetkym suhlasit, ale skus to zobrat ako moj nazor
Pozri sa, pises, ze si pocas celej strednej skoly nemal ziadnu frajerku ani sex a ze chalani, ktori boli k holkam hnusni, si uzili atd atd. Mno, myslis, ze si robil cely ten cas zle? Podla mna si robil najlepsie ako si mohol a ze si bol vsetkym len kamos, to este neznamena, ze si o nieco prisiel. Ja si myslim, ze kazdemu cloveku sa raz vrati to, co robi inym, to dobre aj to zle, nic dobre clovek nerobi zbytocne a nic zle nerobi beztrestne, aj ked to casto tak vyzera. Preco sa pozeras na tych chalanov ako na zvyhodnenych oproti tebe? Podla mna prave ty si oproti nim vo velkej vyhode, aj ked sa ti to mozno nezda. Je skoda, ze dnes si uz holky malokedy vazia "rytierov" a viac im imponuju "samci", ale aj napriek tomu su na tom ti prvi lepsie, hoci casto su akoby odstrkovani a odmietani. Ja viem, ze toto nemusi zniet ako argument, ale za seba ti mozem povedat, ze som este NIKDY nemal holku ani sex (mam 22 rokov, len pre inf )a vobec to neni preto, ze by som bol nejaky outsider alebo co. Ja si skratka na to nechavam cas, tiez si niekedy pripadam ako v nevyhode oproti tym druhym, co si uzivaju, ale myslim, ze viem, co chcem, a to mi vzdy pomoze. A okrem toho, vsetko, co clovek spravi, ma nejaky vplyv na jeho buduci zivot - ked chces mat lasku tak okolo 25, myslis, ze keby si sa teraz len tak nezavazne vyspal so 16 rocnou holkou, a tym jej mozno znicil cely zivot, tak za tych 5 rokov bude vsetko ok? Ze na to zabudnes? Vobec nie, to sa ti teraz len tak mozno zda, ze ved si uzijem a potom budem lubit inu. Nemyslis, ze by to bola tak trosku nevera voci tej, ktoru budes potom lubit? Ja viem, ze dnes je to bezna prax, ze sa clovek vyspi s tym, s kym chodi, nepozera na to, ci s tym clovekom bude cely zivot, casto to ani nechce, ale podla mna to neni ok, a vela ludi na to tiez pride, bohuzial az neskoro . Myslim, ze 16 rocna holka vobec nie je nevyspele decko, teda nie po vsetkych ohladoch a co sa tyka citov, tam az prilis vyspele, takze keby si jej toto spravil, fakt jej mozes pokafrat cely zivot. A ked si pisal, ze to budes s nou radsej chodit - myslis, ze ked s nou budes chodit, aby si len nezavaznym sexom neublizil jej citom, ale potom ju nechas, tak jej neublizis? Takisto a mozno este viac, tymto trpi vela dievcat, lebo vela chalanov si to neuvedomuje a su aj taki, co to robia naschval, ale to su hajzli.
No pisal som uz dost, ale chcel som ta hlavne povzbudit, aby si si nemyslel, ze si v nevyhode, ak robis to, co je podla teba spravne, aj ked mnohi, co robia inak, maju, co chcu - neboj sa, na kazdeho raz pride, nic ti neutecie, ak budes hrat fair, bude to mozno neskor, ale ovela lepsie. Oni s tym tiez nie su vzdy spokojni, ale tvaria sa, ze to je ok, len v hlbke duse ich to zerie a raz to budu musiet priznat, neboj, byt rytierom sa oplati
Dungeo : vdaka za vycerpavajuci nazor...mas pravdu baby pisu ze som najhorsi na svete a este som nic neurobil ...no dufam ze mas pravdu ze sa to raz cloveku vrati...ale hadam nie v 40 ...a k tej babe...ak bude taka ake je ked si piseme tak budem s nou chodit....sak si rozumieme docela...16 rocne su mozno citovo vyspele ale vacsina ma typicku zensku vlastnost co neznasam....nevedia co chcu....vsetko dobre aj tebe maj sa
Stazuje si, lebo to ma nedobrovolne, ale ja to mam dobrovolne, ja sa neponahlam, to pekne cloveku nikdy neutecie, vsetko ma svoj cas
No vies, ale ak s nou chces chodit len kvoli tomu sexu, tak to tiez nie je ok podla mna, nemyslis si, ze bude mudrejsie ostat kamosmi? To mas pravdu, ze este vacsina z nich nevie, co chce, ale mozno casom to vediet bude, a potom bude ovela lepsie s nou chodit pre teba i pre nu, nie? Ja viem, ze to neni lahke, mi nieco hovor, ved ani mne to neni lahke, ale myslim, ze viem, co chcem
jj v tom sa lisite heh...tak je dobre ze vies co chces...to viem aj ja...ale ber to takto...kludne ma moze aj ona nechat ked spolu stravime ten tyzden...sak zivot je plny prekvapeni...a ja som sa naucil ze tieto nezrele baby treba brat z velkou rezervou a hlavne netreba sa na ne citovo viazat
Poslys, ale to neni v pohode - ty sa na nu citovo nemusis naviazat, ale s holkami to je ine, ty jej raz povies, ze ju lubis a ona bude z teba hotova, chapes? Ony sa vedia velmi naviazat a ked ich potom chalan necha, tak su z toho mimo, nemozes to brat tak nalahko, to je velka zodpovednost si nieco s babou zacat, to neni len tak, ako sa to dnes robi, ze sak tyzden spolu vydrzime a potom sa okasleme, to len nici zivoty a vztahy imho, vobec nie je pravda, ze by to nemalo vplyv na tvoj a jej buduci zivot, to si uvedom - akoze nechcem ta nijako poucovat, ved na to nemam pravo, ale nieco viem a podla mna urobis velmi dobre, ak jej vysvetlis, ze ako si to ty vlaste bral a radsej to nechate tak, aj to ju sice asi zrani, ale urcite menej, ako keby si to mal spravit neskor, prip. aj po sexe - ver mi, ze to nebudes lutovat, ale to ocenis, aj ked mozno az neskor.
Dopaze, preco to sem tie prispevky hadze stokrat, robte s tym daco
jj nejak tento stranke zasibava ...ale vezmi si to aj ze tieto baby vacsinou tyzden lubia jedneho, tyzden druheho a tak...u nich je laska len vyhovorka ked sa s chlapom vyspia aby si nepripadali ako kurvy...tym zas nemyslim vsetky baby...ale akoze zacinat zo alkoholom, sexom, vztahmy a laskou uz na zakladnej skole je otras baby...hambite sa
ked baba spava s chalanmi tak je kurva...ked chalan to iste robi chalan je strasny kasanova...???...preco??? len toto mi prosim ta vysvetli...
a viem ze su vselijake holky jedna moja kamaratka je tiez taka ako tu opisujes ale si predstav ze aj ona lubi a moc a preto ze on je s prepacenim kurevnik tak sere na secko a nevazi si uz ani samu seba...
Baby : tak ta tvoja kamoska je kurva...prepac za vyraz...ale chapem kazda baba neni hned kurvou poznam mnohe slusne baby ktora sa sklamali v ich velkej laske a potom sa az z nich stali kurvy
Chalani : vies medzi chalanmi je to take...kto mal viac baba v posteli je tzv. mačo...osobne s apriznam ze tiez takym chalanom zavidim...ale ja to nepraktikujem...tito chalanmi su podobny ako tieto baby ktore su kurvy len s tym rozdielom ze oni to robia pre potesenie a baby vacsinou zo sklamania (pre potesenie maloktora) a tie najhorsie za peniaze samozrejme...cize mi vyplyva ze v tomto sme taky isty az v rodiele ze to robime pre ine veci ked sa tzv. kurvime - cize striedame roznych partnerov na sex...a este u chalanov sa to preto berie tak ze je kasanova lebo mi s tym zaciname v neskorsom veku ako vy...neviem ci aj poznam chalana ktory to robil ked mal menej ako 16 a vy baby uz veselo v 13-14 spavame s chalanmi...keby s tym zacinate neskor tak by vas chlapy za take kurvy nepovazovali a boli by sme brani rovnako ako vy za kurevnikou
takze baba povedzme okolo 20 kt ich tiez strieda neni kurva?
no poznam aj osobne chalanov co to robili v 15 a jeden dokonca v 14 (dnes ma 33...takze to neni problem tejto doby)...a pochybujem ze by ich niekto niekedy nazval kurevnikmi
aaa zas nie vsetky to robia zo sklamania...ono myslim ze aj medzi babami aj chalanmi sa vzdy najdu taki co to robia pre potesenie...taky co to robia zo sklamania a aj taki co si tak zarabaju...ale vo vseobecnosti je to asi naozaj tak ako si povedal
nevravim ze u kazdeho je to tak isto...baba v 20 to robi preto ze to chce...chce si uzit a viec co chce...mladsie baby to robia pre to aby sa citile starsie alebo cool ci ked ich nejaky chalan klame ze ich lubi...jj co uz ludia su vselijaky...a v tomto sme kazdy iny
Juri - si pisal, ze baby sa skryvaju za slovo laska, aby si nepripadali ako ku*vy, no podla mna to nie je celkom tak, ja si myslim, ze tie baby si fakt myslia, ze lubia, ale sa jednoducho mylia, lebo sa mozno citia strasne zamilovane a tak, povazuju to za lasku, ale laska to nie je, lebo keby to bola laska, tak sa po tyzdni neprespia s inym - oni si len mylia pojmy, ale v podstate to aspon vacsina z nich nemysli zle, aj ked aj take sa najdu. Aale to zas podla mna neznamena, ze to mozeme my chalanai zneuzivat a povedat si, ze ved ona ma aj tak nelubi, to si len hovori, kludne sa s nou vyspim, ved ju to prejde - vies, ako to kazdu holku strasne zrani? A potom to je uz ako kolotoc - holka je zranena, chce utechu, tuzi po laske a skoci do postele najblizisemu, ktory o nu prejavi aspon trosku zaujem, ktory jej da pusu, povie, ze ju miluje a jej je jedno, ze sa s nim vyspi, ona chce citit lasku, aj ked to tam vobec laska nie je, on ju vyuzije, okasle a zas to ide dokola. Myslim, ze keby sme my chalani nehadzali stale vinu na holky, ale sami si zobrali zodpovednost za to, co robime, bolo by ovela menej znicenych zivotov, ovela menej nestastnych lasok, ovela menej 15 rocnych ku*iev. Zas ale aj ony maju urcitu zodpovednost za to, co robia - holky, vy chcete od nas lasku, slova, bozky, objatia, chcete byt pre nas cely svet, chcete nas poriadne nazhavit a potom sa cudujete, ze my sme z toho namakko a chceme "len to jedno"?
Keby si kazdy vstupil v tomto do svedomia, ako sa sprava, co hovori, ako sa oblieka a ake ma narazky, tak by sa dalo spolupracovat a vsetci by boli stastni, ale to by musel kazdy chciet, a nevyhovarat sa stale len na to druhe pohlavie, ze ona ma okaslala a on ma sklamal, potom nebudu nestastne pary a nestastne manzelstva a nestastne rodiny, z ktorych to len pokracuje stale dalej a stale horsie - tot moj nazor
Dopazeee, preco musim pisat tak dlho? Urcite sa to nikomu nechce citat cele
Kazda baba,ktora s tebou v tejto diskusii nesuhlasila,bola automaticky kurva,a ty sa este ides vyjadrovat,ze nemame sudit ludi,ktorych osobne nepozname?Ale zato ty mozes,lebo si velky 20 rocny CHLAP-cek a mas vo vsetkom pravdu,ze?
A k tomu,ze baby zacinaju so sexom v 13,14tich...mozno to bude tym,ze ich frajeri maju 16-17...A proste si ten sex ako sucast vztahu vyzaduju...Aj chalani by tak skoro zacinali,keby mali s kym...Lenze 14ky chodia so 16rocnymi,a 12stky asi jebat nebudu,ze ?
Miluskaaa : tak toto mi este v zivote nikto nepovedal skor opak...ako si ma urazila a riadne a nadaval som len jednej...cize ty si velka 20 rocna zena...heh ale v hentom mas pravdu ale baby nemaju byt take tupe a dat chalanom v 14 ...asi viem preco sa zastavas 14 rocnych...kedze si urcite v rovnakom veku zacinala
129. bol som od 12 zalubeny do spoluziacky zo zakladnej v 16 som zistil ze ju milujem v 19 ten cit vyprchal lebo ja som ju nezaujimal asi ale vlastne som jej nikdy nepovedal co k nej citim...ved ake by to bolo povedat niekomu s kym sa nebavite tolko rokov ze ho milujete...teraz urcite povies ze neviem co je to prava laska lebo ta je obetovana...ano neviem...tak asi chapes preco mam take nazory ake mam
130. opat len moja obrana ...ty si ma nazvala deckom...ja som to napisla o nieco jemnejsie...a sme dospely ludia tak sa nemusime urazat cez net
no vies na to aby si ju aj spoznal by si mal asi prehodnotit svoj postoj k babam hlavne pod 18...co ty vies ci prave medzi nimi nenajdes tu "pravu lasku"? aj ked asi ne ale nikdy nehovor nikdy
136. ok priznavam spravil som chybu...boze nemyslim chapem ze to tak vyznelo...zamilovany som uz bol...a co je na tom ze v 20? poznam aj starsich co z babou este nic nemali...ok priznam sa ti vsetky baby som zbalil cez net...dobre dostala si ma mam to v povahe presviedcat druhych o mojom nazore...a tie rady neboli az take super...
Lucinkahc - mozno je to podla teba utopia, ale ked si to povedia tak vsetci, nikdy sa to nestane realitou, lebo nikto za to nechce bojovat, kazdemu je pohodlnejsie zit tak, ako sa to robi v dnesnom svete, lebo bojovat za ciste vztahy a pravu lasku je mrte tazke, ale nie nemozne, keby sa kazdy o to aspon usiloval a nepovedal by si, ze je to skratka nemozne, tak by sa to urcite zlepsilo, problemy vzdy boli a vzdy budu, ale ked sa s nimi uspokojime a zvykneme si, ze uz to inak nebude a mozeme o tom len snivat, tak sa nic nebude riesit, ja si myslim, ze za to sa bojovat oplati a viem, ze su ludia, ktori za to bojuju a ja za to tiez CHCEM bojovat, aj keby nikto iny nechcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
136 komentov
ale ak veris tomu, ze uz nie je panna, pak klidne ver aj tomu, ze ta lubi, ae vies, na nete si clovek navymyslaaa...
btw, moj nazor... vyuzit holku na sex je ubohe... ale vsak, tvoja vec, tvoj zivot
A ak ti ide len o sex, tak by si jej to mal napísať...teda nejak s citom oznámiť, že z tvojej strany nie sú zapojené city ale len chtíč...Nakoľko by bolo dosť podlé a úbohé ju zraniť. V podstate by si jej mohol pokaziť pol života, lebo by už po tebe nemusela veriť iným chlapom...
Tak skús nebyť sebec
Kvapalinka - cisty suhlas, keby chalani neboli sebci, bolo by ovela menej znicenych zivotov a ovela viac stasnych ludi, hm, ale zas neplati to len o chalanoch, aj ked vo velkej miere.
len jednu radu...daj bacha aby nemala starsieho braska abo dakych kamosov co ked ju pretiahnes a odkopnes ta prizabiju
jedine nevyzrete decko si tu podla mna ty
a vztah cez internet je podla mna super prezivam ho 8 mesiacov a nejde tam len o sex ale o vzajomne pochopenie a laskuu
a tez sme vzdialeny cez 200km
tak podla mna to bolo blbe dat sem ten tvoj prispevok
nechapem podla coho sudis ze 16tka nema city a nebere ju ked sa na nu vyseres...inteligent!
stale pride nekto a pove svoj nazor tak sa majte
ale namyslela som že takto to môže brať 20 ročný, dospelý človek, sa mi mozog zasatavuje
keby to všetci brali tak ako ty, tak neviem čo by to tu na svete bolo, veď to sa ani nemusíme sobášiť, (veď s nou mám decko ale už sa mi nepáči tak budem s ňou...
Pozri, jasné, že je kopec chalanov, ktorí sú oveľa horší. A ty sa im chceš akože vyrovnať? Potom sa už budeš cítiť lepšie? Bude z teba väščí chlap keď ´´využiješ´´ nejakú naivnú babu? A vôbec.. pýtaš si tu povolenie? Je na tebe, čo urobíš, ale tak nečuduj sa, že nie sme všetci za.
Inac vsetko,co som chcela povedt,uz povedane bolo...Mozno iba dodat,ze autor ma podla mna zakrpatene citenie aj vsetky pocity s tym spojene...Navsteva u psychologa by nebola odveci...
nazivo si ju nevidel, nebol si v jej pritomnosti tak ju ani poriadne nepoznas, co ty vies mozno sa do nej buchnes tak ze ti pojde aj o viac nez len sex
Miluskaaa : tak to si prehnala, a vsetko baby v mojom veku co poznam maju uz frajerov niekolko rokov...
V prvom rade - holky, nenadavajte uz nanho, uz si toho asi vypocul dost a v podstate este nic nespravil, za co by ste mu mali nadavat, len o tom hovori - to sice tiez nie je pekne, ale este to nespravil. Nemali by ste ho skor aspon trosku pochvalit za to, ze doteraz (ak pise pravdu) sa k holkam choval slusne a bol im dobry kamos? Ved nevidte len to zle, co chce urobit, ale aj to dobre, nemam pravdu? Kazdy mame svoje chyby a nikto nie je nevinny, o tom by sa dalo vela pisat, tak make love not war a skuste sa zdrzat, ja viem, ze vas zdviha, ked to citate, ale skuste sa nad to povzniest, tymto mu nepomozete
Juraj66655 - mno, mozno nebudes so vsetkym suhlasit, ale skus to zobrat ako moj nazor
Pozri sa, pises, ze si pocas celej strednej skoly nemal ziadnu frajerku ani sex a ze chalani, ktori boli k holkam hnusni, si uzili atd atd. Mno, myslis, ze si robil cely ten cas zle? Podla mna si robil najlepsie ako si mohol a ze si bol vsetkym len kamos, to este neznamena, ze si o nieco prisiel. Ja si myslim, ze kazdemu cloveku sa raz vrati to, co robi inym, to dobre aj to zle, nic dobre clovek nerobi zbytocne a nic zle nerobi beztrestne, aj ked to casto tak vyzera. Preco sa pozeras na tych chalanov ako na zvyhodnenych oproti tebe? Podla mna prave ty si oproti nim vo velkej vyhode, aj ked sa ti to mozno nezda. Je skoda, ze dnes si uz holky malokedy vazia "rytierov" a viac im imponuju "samci", ale aj napriek tomu su na tom ti prvi lepsie, hoci casto su akoby odstrkovani a odmietani. Ja viem, ze toto nemusi zniet ako argument, ale za seba ti mozem povedat, ze som este NIKDY nemal holku ani sex (mam 22 rokov, len pre inf )a vobec to neni preto, ze by som bol nejaky outsider alebo co. Ja si skratka na to nechavam cas, tiez si niekedy pripadam ako v nevyhode oproti tym druhym, co si uzivaju, ale myslim, ze viem, co chcem, a to mi vzdy pomoze. A okrem toho, vsetko, co clovek spravi, ma nejaky vplyv na jeho buduci zivot - ked chces mat lasku tak okolo 25, myslis, ze keby si sa teraz len tak nezavazne vyspal so 16 rocnou holkou, a tym jej mozno znicil cely zivot, tak za tych 5 rokov bude vsetko ok? Ze na to zabudnes? Vobec nie, to sa ti teraz len tak mozno zda, ze ved si uzijem a potom budem lubit inu. Nemyslis, ze by to bola tak trosku nevera voci tej, ktoru budes potom lubit? Ja viem, ze dnes je to bezna prax, ze sa clovek vyspi s tym, s kym chodi, nepozera na to, ci s tym clovekom bude cely zivot, casto to ani nechce, ale podla mna to neni ok, a vela ludi na to tiez pride, bohuzial az neskoro . Myslim, ze 16 rocna holka vobec nie je nevyspele decko, teda nie po vsetkych ohladoch a co sa tyka citov, tam az prilis vyspele, takze keby si jej toto spravil, fakt jej mozes pokafrat cely zivot. A ked si pisal, ze to budes s nou radsej chodit - myslis, ze ked s nou budes chodit, aby si len nezavaznym sexom neublizil jej citom, ale potom ju nechas, tak jej neublizis? Takisto a mozno este viac, tymto trpi vela dievcat, lebo vela chalanov si to neuvedomuje a su aj taki, co to robia naschval, ale to su hajzli.
No pisal som uz dost, ale chcel som ta hlavne povzbudit, aby si si nemyslel, ze si v nevyhode, ak robis to, co je podla teba spravne, aj ked mnohi, co robia inak, maju, co chcu - neboj sa, na kazdeho raz pride, nic ti neutecie, ak budes hrat fair, bude to mozno neskor, ale ovela lepsie. Oni s tym tiez nie su vzdy spokojni, ale tvaria sa, ze to je ok, len v hlbke duse ich to zerie a raz to budu musiet priznat, neboj, byt rytierom sa oplati
No vies, ale ak s nou chces chodit len kvoli tomu sexu, tak to tiez nie je ok podla mna, nemyslis si, ze bude mudrejsie ostat kamosmi? To mas pravdu, ze este vacsina z nich nevie, co chce, ale mozno casom to vediet bude, a potom bude ovela lepsie s nou chodit pre teba i pre nu, nie? Ja viem, ze to neni lahke, mi nieco hovor, ved ani mne to neni lahke, ale myslim, ze viem, co chcem
Dopaze, preco to sem tie prispevky hadze stokrat, robte s tym daco
a viem ze su vselijake holky jedna moja kamaratka je tiez taka ako tu opisujes ale si predstav ze aj ona lubi a moc a preto ze on je s prepacenim kurevnik tak sere na secko a nevazi si uz ani samu seba...
Chalani : vies medzi chalanmi je to take...kto mal viac baba v posteli je tzv. mačo...osobne s apriznam ze tiez takym chalanom zavidim...ale ja to nepraktikujem...tito chalanmi su podobny ako tieto baby ktore su kurvy len s tym rozdielom ze oni to robia pre potesenie a baby vacsinou zo sklamania (pre potesenie maloktora) a tie najhorsie za peniaze samozrejme...cize mi vyplyva ze v tomto sme taky isty az v rodiele ze to robime pre ine veci ked sa tzv. kurvime - cize striedame roznych partnerov na sex...a este u chalanov sa to preto berie tak ze je kasanova lebo mi s tym zaciname v neskorsom veku ako vy...neviem ci aj poznam chalana ktory to robil ked mal menej ako 16 a vy baby uz veselo v 13-14 spavame s chalanmi...keby s tym zacinate neskor tak by vas chlapy za take kurvy nepovazovali a boli by sme brani rovnako ako vy za kurevnikou
no poznam aj osobne chalanov co to robili v 15 a jeden dokonca v 14 (dnes ma 33...takze to neni problem tejto doby)...a pochybujem ze by ich niekto niekedy nazval kurevnikmi
aaa zas nie vsetky to robia zo sklamania...ono myslim ze aj medzi babami aj chalanmi sa vzdy najdu taki co to robia pre potesenie...taky co to robia zo sklamania a aj taki co si tak zarabaju...ale vo vseobecnosti je to asi naozaj tak ako si povedal
Keby si kazdy vstupil v tomto do svedomia, ako sa sprava, co hovori, ako sa oblieka a ake ma narazky, tak by sa dalo spolupracovat a vsetci by boli stastni, ale to by musel kazdy chciet, a nevyhovarat sa stale len na to druhe pohlavie, ze ona ma okaslala a on ma sklamal, potom nebudu nestastne pary a nestastne manzelstva a nestastne rodiny, z ktorych to len pokracuje stale dalej a stale horsie - tot moj nazor
Dopazeee, preco musim pisat tak dlho? Urcite sa to nikomu nechce citat cele
a ten druhy odsek tak to je cista utopia...mozme len snivat o tom bohuzial
Kazda baba,ktora s tebou v tejto diskusii nesuhlasila,bola automaticky kurva,a ty sa este ides vyjadrovat,ze nemame sudit ludi,ktorych osobne nepozname?Ale zato ty mozes,lebo si velky 20 rocny CHLAP-cek a mas vo vsetkom pravdu,ze?
A k tomu,ze baby zacinaju so sexom v 13,14tich...mozno to bude tym,ze ich frajeri maju 16-17...A proste si ten sex ako sucast vztahu vyzaduju...Aj chalani by tak skoro zacinali,keby mali s kym...Lenze 14ky chodia so 16rocnymi,a 12stky asi jebat nebudu,ze ?
Nie,nezacinala, ale aj keby, teba je do toho nic, a o mojom charaktere by to nic nehovorilo...
Nikdy som nepovedala,ze som velka 20 rocna zena,nemyslim si ze som,ja som len povedala svoj nazor...Si sa pytal,vies?
130. opat len moja obrana ...ty si ma nazvala deckom...ja som to napisla o nieco jemnejsie...a sme dospely ludia tak sa nemusime urazat cez net
A netvrd,ze nie
133. a teraz sa mi pokus vysvetlit v com?
-sa vztahom nerozumies,
-o vsetkych babach co mali sexom s niekym inym a nie s tebou,si myslis,ze su kurvy,
-na nete sa pytas ludi,ze ako mas zbalit dievca(v 20tich???,pochopim este ked to robi 15 rocny chalan,ale 20???)
-nebol si zamilovany, ale poucovat ludi o tom co je laska ides
-nikto nema v nicom pravdu,iba ty
-a nic z toho,co ti tu kto napisal,si si k srdcu nezobral...Dokonca si skoro vsetko sprdol...teda vsetko co sa nezhodovalo s tvojim nazorom...