Vcera som zazil rande z ktoreho som zmateny. Vsetko bolo super, boli aj dotyky a objatia, ale ked som sa pokusal o bozk tak nic. Povedal ze slecna nemala zaujem a ze je to vyriesene, aaale dotycna si pytala zuvacky ktore som nemal.
Moze byt ze sa iba nechcela bozkavat koli tomu ze nemala dobru chut v ustach? Inak mam pocit ze sme si celkom sadli a ze vsetko islo "ako po masle".
Teraz neviem ci to mam este skusat dalej, alebo ci iba "nechcela ranit moje city". Aj ked, baby, nechate sa drzat za ruku a obimat ak z toho nic nebude?
presne tak, tie žuvačky pýtala pre teba... ale v tvojom prípade išlo jednoznačne o to, že vás niekto videl a asi potrebovala viac súkromia, inak si to neviem vysvetliť
niektoré baby proste na to nejdú tak zhurta a radšej čakajú, podla mna nie je nič zlé na tom, že ti nechcela opätovať bozk, skús ju pozvať na druhé rande a uvidíš, nevzdávaj to hned po tom prvom, o dobré veci treba bojovať
@smajlo20 Je možné, že sa jej to jednoducho zdalo prirýchlo (podľa mňa osobne bozkávať sa na prvom stretnutí je hlúposť- toho človeka vlastne ani nepoznáš, a bozk je už niečo trochu dôvernejšie ako držanie sa za ruky). Ak si sa s ňou cítil fajn, nechápem prečo riešiš takéto veci. Pozvi ju von znova a znova, a raz aj na pusu príde.
@nostroma Tak my sa pozname uz nejaky ten piatok. Ale raz som studoval v zahranici ja, raz ona, takze nikdy sme nemali nejak cas ist von. Az teraz po skonceni skoly... A uz to bolo 2. rande tak neviem Tie signaly su uplne matuce...
Nie ze by som bol netrpezlivy, len fakt neviem ci mam sancu, alebo nie a nechcem "tlacit na pilu" :p
@smajlo20 Tak možno si jednoducho extrovertnejší ako ona. Chce na to ísť pomalšie (aj keď tebe sa to môže zdať príliš pomalé, pre ňu to môže byť normálne). No ak sa nechala chytiť za ruku aj objať, tak myslím že je to dosť jasný signál, že záujem má. To, že nechceš tlačiť na pílu je dobré, ako som písala, ona proste asi potrebuje trochu viac času
ja neviem ale proste ked toho chlapa chcem a iskri to medzi nami tak proste tuzim aby mi dal pusu hned, ale zasa ocenim ak mi ju neda na prvom rande, na druhom uz by som nechapala a vadilo by mi to. Si si isty ze s tebou nie je vonku len preto bo neni lepsi plan?
@smajlo20 no ak si sa tvaril ako na tom obrazku co mas v avatare tak sa jej ani necudujem . ale mozno sa len hanbi alebo sa nevie uvolnit. chodte si niekam sadnut objednaj miesany drink nech sa uvolni a potom jej daj pusu. Inak preco riesis baby ktore uz dlho poznas?
@jasmiine ale su aj dievcata ktore sa nerady bozkavaju a ked sa ich pytas tak nevedia preco. Tiez som raz jednu taku zazil sex chcela, ale pusa za ziadnu cenu preto som to s nou aj skoncil sak nebudem s niekym kto sa nevie bozkavat
@Xxar3s je to mozne ale tak bud ta nemilovala alebo chcela len sex..a inak to ze sa niekto nevie bozkaavat je len docasna vec..alebo aj ak sa zle bozkava..staci parktat a zladite sa..lenze ak tam nie su fakt ze city tak chapem naco..radsej hladat inde
@jasmine no za taky kratky cas ma ani nemohla milovat. Sak sme sa spolu vyspali hned na druhom stretku. Ja som ju chcel uz na prvom ale hrala formu ze je z vychodu chvilu sme sa este stretavali ale zistil som ze sa k sebe vôbec nehodime bola extremne protivna na kazdom stretku sme sa pohadali a potom sme sa udobrovali a potom raz ked som bol nasrany na nu som ju este ohovaral pred jednou holkou a ona jej vsetko povedala, a nakoniec som stretol Lulu na ktoru som sa namotal a tejto som povedal ze je ako moja sestra ze ju mam rad ale nehodime sa k sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Teraz neviem ci to mam este skusat dalej, alebo ci iba "nechcela ranit moje city". Aj ked, baby, nechate sa drzat za ruku a obimat ak z toho nic nebude?
ale ani nápad v @9 nie je na zahodenie
Nie ze by som bol netrpezlivy, len fakt neviem ci mam sancu, alebo nie a nechcem "tlacit na pilu" :p
@jasmiine ale su aj dievcata ktore sa nerady bozkavaju a ked sa ich pytas tak nevedia preco. Tiez som raz jednu taku zazil sex chcela, ale pusa za ziadnu cenu preto som to s nou aj skoncil sak nebudem s niekym kto sa nevie bozkavat