Čo to môže byť ???!!! Ked zapnem počítač, tak sa mi na ploche, v lavom hornom rohu, uplne na kraji ukáže taký malinký zelený pásik, rozmery asi 4x1 mm. Najskôr som si myslel že to je chyba obrázku čo mám na pozadí, ale som zisti
ukaz obrazok ako to vyzera a inak je aj jedna funkcia znazornovania efekty Creal type to je na LCD monitory a normalne co je tak to je na crt klasicke mozno to mas zafajknute a ide ti to zle ktovie ... s tymto som sa nestretol alebo to je len daka balamita chyba monitoru ktovie
s nicim podobnym som sa zatial nestretol, skus aktualizovat ovladace na grafickej karte, pripadne skus pridat ten screenshot, skor niekto poradi. Ta chyba je len vo windowse a len pri danom pozadi, alebo ostava, aj ked spustis nejaky program v ceoobrazovkovom rezime?
Ahojte.Vie mi niekto poradit.Dostala som pocitac a neviem si nastavit ,aby som mohla pozerat dvd.Skusala som to cez XP-ale nejdde to.Ani hudba mi nejde.Dam to na You Tube a sklbe t no to ide aj nejde kazdych 10sekund.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A este oazocka - pre tej instalacii si aj formatival hdd alebo si dal len opravit windows??