Ták som tu zas z dalším problémom ktorý sa mi nikdy nevyskitoval!
V ubunutu mi nejde prehrávať hudbu, zapnem si rythmbox, nainštaloval som už snáť všetky Kodeky , plug-iny ake len exstiju ale ten zvuk stále nejde. Nevieťe v čom može byt chyba?
Linux je blbost. zvuk sa aj mne hocikedy stratil.treba restartnut pocitac. a hudba- neviem ako sa presne vola ten program, ale ma z´v znaku takeho modreho ,vlka"- po case nesiel tiez. ked som ho spustila, vypol sa mi cely PC. okrem toho, WIFI pripojenie neslo tiez.. chod spat na Windows...asi tak
už som to vyriešil, ale ajtak dalej mám problém z videom, pustím nejaky film, thak seká to moc moc, niekto mi vravel že je to chyba tým že mám aj Linux, aj Xp-čko v jednom compe no neviem...://
neviem toto mi nerobilo nikdy na linuxe konkretne na ubuntu co som mal ... zaujimave ... zasa netreba vsetko instalvoat co pride a samozrejme, ze dakedy je aj s tym chyba, sem tam sa stalo, ze mi nieco seklo ale to mi seka napr aj vo win. A podla mna nema ziadny suvis s tym, ze je tam aj win. to je podla mna hlupost. mozno mas doksrabane CD ak to bolo z CD alebo z DVD pustane
co sa tyka sekania videa...moze to byt sposobene tym ze mas zly ovladac nainstalovany pre tvoju graficku kartu...
hod sem vypis z lspci a napis aspon aku mas graficku kartu a aky program na prehravanie videa pouzivas...nemam krystalovu gulu aby som toto vedel a bez tychto informacii ti poradim asi tazko....
@karovanavreckovka ten program sa vola amarok, mne funguje furt a pocitac sa mi nikdy samovolne pod linuxom nevypol....ono si treba aj precitat navod ako sa z programom pracuje nielen nainstalovat a nechat nenakonfigurovany...
nehladajte chyby v linuxe...pretoze drviva vacsina chyb je sposobenych medzi stolickou a klavesnicou... ale kto sa neuci nic nevie takze nedajte sa odradit!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
tu je navod ako rozbehnut zvuk
» wiki.archlinux.org/index.php/ALSA...
co sa tyka sekania videa...moze to byt sposobene tym ze mas zly ovladac nainstalovany pre tvoju graficku kartu...
hod sem vypis z lspci a napis aspon aku mas graficku kartu a aky program na prehravanie videa pouzivas...nemam krystalovu gulu aby som toto vedel a bez tychto informacii ti poradim asi tazko....
@karovanavreckovka ten program sa vola amarok, mne funguje furt a pocitac sa mi nikdy samovolne pod linuxom nevypol....ono si treba aj precitat navod ako sa z programom pracuje nielen nainstalovat a nechat nenakonfigurovany...
nehladajte chyby v linuxe...pretoze drviva vacsina chyb je sposobenych medzi stolickou a klavesnicou... ale kto sa neuci nic nevie takze nedajte sa odradit!!!!!!