Zvyklo sa vám snívať o miestach kde ste nikdy neboli?
Že vraj je to tak že človek môže snívať len o ľuďoch ktorých už predtým videl a je jedno či si na nich pamätá alebo nie, tak to platí aj na miesta alebo to je už niečo iné ?...teda snívalo sa vám už o miestach kde ste určite nikdy neboli alebo sa vám snív
a inak aj na úplne iných miestach, ktoré neexistujú, ale teda ani v žiadnych knihách, ktoré som si ja vymyslela, napr. na jeden hotel sa pamätám, čo sa tam dej snu odohrával asi predvčerom (
a do toho hotelu som si úplne nových ľudí vymyslela...
síce, asi boli podľa vzoru..
napr. jedna taká knihovníčka vyzerala ako madam Maxime
mne sa o takom jednom mieste sniva casto. je to chatka pri horskom jazere. a co sa tyka tych ludi, tak raz sa mi snivalo, ze nejake cudzie dievca pri mne lezi v posteli.
Keď som mala ísť do školy do KE, stresovala som už niekoľko mesiacov dopredu, čo bude, ako bude, kto tam bude... mala (aj mám) som tam kamošku a snívalo sa mi s ňou - šoférovala som nejaké auto (asi moje - pritom nemam vodičák a šlo mi to skvele ) a presne som vedela kde býva, vedela som sa orientovať v tom množstve tých križovatiek a uličiek.... v reále bývala niekde úplne inde, ale ten pocit keď som sa tam prevážala po tých Košiciach bol fasa
Mne sa sniva o mieste ktore je na plazi vlny mora su silne a ja sa pozeram na zapad slnka z balkona prekrasneho bieleho domu na tej plazi v tom sq zqcnem rozpravam s takym mladym chalamom priblizne v mojom veku a v tom sa zobudim.....a sniva sa mi to stale dookola ! Viete mi povedat co to znamna ?
vacsinou sa mi sniva o miestach/mestach, ktore poznam, ale su nejako obmenene, poprehadzovane ulice, inak nafarbene fasady, poprehadzovane mestske casti, casto je v meste aj cast, ktora je bud v uplne inom meste alebo nacisto random... je to divne, ale stale viem, kde som
áno, dokonca som viackrát bol na tom istom mieste v sne.. taká malá dedinka uprostred vysokých a strmých hôr, samé lesy všade naokolo, len neďaleko prechádzala cesta, čo sa strácala v zákrutách.. neviem či to existuje, či som z tamaď dakedy nešiel, ale bolo mi tam fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mozog si nevie vymysliet uplne novu ludsku tvar lebo tie su prilis komplexne.. nove miesta hej, pospaja detaily z roznych uz videnych obrazov.
a inak aj na úplne iných miestach, ktoré neexistujú, ale teda ani v žiadnych knihách, ktoré som si ja vymyslela, napr. na jeden hotel sa pamätám, čo sa tam dej snu odohrával asi predvčerom (
a do toho hotelu som si úplne nových ľudí vymyslela...
síce, asi boli podľa vzoru..
napr. jedna taká knihovníčka vyzerala ako madam Maxime
-.-
lebo napr. nikdy som nebola na vežovitom "moste" min. kilometer nad roybúreným šedožltým morom
ja som to zamotala ešte viac, fúha
Milujem sny