Existuje software na zvýšenie hlasitosti? Potreboval by som to pre slúchadla. Ide o to, že veškerú hudbu ktorú mám prehrávam cez vstavaný Windows Media Player, hlasitosť je nastavená (jednoducho povedané) všade možne na maximum a stále sa mi zdá, že tá hl
@Joker75 Na hudbu u mňa vyhráva vo všetkom AIMP (jednoduchosť, plná podpora ID 3 Tag aj s úpravami priamo v programe, zoradenia playlistov, najlepší zvuk, najúčinnejší ekvalizér, stovky vzhľadov a mnoho ďalších funkcií) ...
Pohráš sa s ekvalizérom a uvidíš
Poprípade VLC, tam sa dá nastaviť hlasitosť na 200% priamo (v podstate sa len zvýšia všetky hodnoty frekvencií v EQ na maximum) ...
VLC je zameraný a celkovo ho doporučujem skôr len na videá (podporuje streamovanie, nahrávanie zo streamov a veľa ďalších vychytávok)
@77hanes77 AIMP je grc @Joker75 VLC je trocha lepší, a idem určite, do externej zvukovky, a kúp si lepšie slúchadlá. Pri hentých Ti postačí aj VLC player.
@77hanes77 že keď som si začal upravovať rozsah podľa seba, začal jednoducho chrapčať, a to nemám slúchadlá za 10 euro. To čo potrebujem, je tá zvukovka, pre tie slúchadlá čo mám.
VLC mám aj na mobile, a je naj. Vážne, rovnako hľadám také niečo ako tu típek, a nič, aj fórum som si včera abo predvčerom zakladal, a AIMP to nezvládol.
Chrcanie moze mat milion technickych dovodov, od zleho kontaktu jacku, cez poskodene suciastky v zvukovej karte alebo v sluchatkach, kontakty a pod. To znamena, ze co jednemu funguje bez problemov, druhemu moze blbnut. Samozrejme, v pripade, ze by to bola technicka zavada, robilo by to vo vsetkych prehravacoch. Kazdopadne zalezi aj, ako si clovek nastavi frekvencie. Sluchadla nemusia mat taky rozsah frekvencii a vtedy sa to moze prejavovat chrcanim. S ekvalizerom treba opatrne, taktiez aj s hlasitostou. Ked chce mat niekto dobry zvuk, potrebuje v prvom rade dobru zvukovku a reproduktory/sluchadla. Ak ma clovek dobre tieto veci, tak nepotrebuje ani nic viac ako ten windows media player trebars aj s vynulovanym ekvalizerom, mam to vyskusane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pohráš sa s ekvalizérom a uvidíš
Poprípade VLC, tam sa dá nastaviť hlasitosť na 200% priamo (v podstate sa len zvýšia všetky hodnoty frekvencií v EQ na maximum) ...
VLC je zameraný a celkovo ho doporučujem skôr len na videá (podporuje streamovanie, nahrávanie zo streamov a veľa ďalších vychytávok)
Viac sa mi o tom nechcelo vypisovať
Nečakaj od toho rovnakú kvalitu.
@Joker75 VLC je trocha lepší, a idem určite, do externej zvukovky, a kúp si lepšie slúchadlá. Pri hentých Ti postačí aj VLC player.
VLC je top na videá