@ssnehulienka@h8u hnusoby ja vlastne ani neviem všetko čo potrebujem mám a často si to nevážim.... tak som sa nad tým zamýšlal a hovorím si môžem byť vďačný za to čo mám a je mi úžasne Že drahá
hlavne nech sa niecomu venuje .. nech ma nejaky konicek alebo aktivitu, nech je cielavedoma, nech ma prehlad o svete, je scitana, a je schopna citat medzi riadkami .. nech vie citat ludi, ma rada ciernz humor a je trosku morbidna
...Ak bude vediet co chce a bude sama sebou... Ked si ma ziska moze byt aj z bangladesa... Bude mi jedno co je co pocuva, co cita, ci vari, ci beha skace ... Hlavne nech vie co chce a nezmeni sa po case
Čo čakáte od svojho/jej partnera/ky ? Čakám oporu,podporu...
Na čo sa chcete uňho/u nej spolahnúť ? Ťažko povedať,ale proste niečo v takom,že ked sa na niečom dohodneme,tak to platí,keď to poviem jemu,zostane to len u neho... a pod ...
Čo všetko chcete aby pre vás bol/a ? Najlepší kamarát-ochranca?
snažím sa nečakať nič, nespoliehať sa automaticky na nič, a nevyžadovať od nej aby pre mňa bola nič okrem toho čo pre mňa byť chce.
A rozhodne by mala mať svoje vlastnosti.
Vo všeobecností sa snažím držať zásady že očakávania a predpoklady sú najväčší (a skoro jediný) zabiják vzťahov, pretože idú presne proti tomu na čo by vzťah mal slúžiť - skúmanie a spoznávanie danej osoby/seba navzájom.
A potom zistíš čo od dotyčného môžeš čakať, na čo sa uňho môžeš spoľahnúť, čo pre teba je, a aké má vlastnosti. A bez predsudkov a ovplyvnení z počiatočných očakávaní z priamej skúsenosti zistíš či a ako veľmi ti táto kombinácia možností, vlastnosti a spoľahlivostí vyhovuje/vadí, atď...
Hm, okej, jedno očakávanie/požiadavku mám otvorenosť, pokiaľ dotyčná voči mne nie je otvorená tak to nedokážem nazývať a chápať a vnímať ako "vzťah" (alebo aspoň nie ten druh vzťahu ktorý myslíš).
@midnight ty by si mal mať vlastnú reláciu v ktorej by sa ťa pýtali ľudia na názory na určité veci... viem dokonale to zapadá do dnešnej primitívnej doby... ale tvoje názory by si zaslúžili archivovať
asi aby som pri ňom mohla byť úplne sama sebou a uvoľnená, aby sme sa vedeli spolu zabaviť aj pokecať si, aby som mu mohla všetko hovoriť, aby ma strašne priťahoval, aby mal svoj vlastný názor, aby sme mali spoločné záujmy a nenudili sa spolu, ale aby nebol úplne ako ja, aby mi nechával určitú slobodu a aby ma najvac ľúbil a aby mi náš vzťah niečo dával a nie bral.... viac ma už nenapadá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Na čo sa chcete uňho/u nej spolahnúť ? Ťažko povedať,ale proste niečo v takom,že ked sa na niečom dohodneme,tak to platí,keď to poviem jemu,zostane to len u neho... a pod ...
Čo všetko chcete aby pre vás bol/a ? Najlepší kamarát-ochranca?
Aké by mal/a mať vlastnosti ? Dobrý sťa rezeň...
hlavné je nech dá úprimnú lásku myslím, že nie je nič viac než to
snažím sa nečakať nič, nespoliehať sa automaticky na nič, a nevyžadovať od nej aby pre mňa bola nič okrem toho čo pre mňa byť chce.
A rozhodne by mala mať svoje vlastnosti.
Vo všeobecností sa snažím držať zásady že očakávania a predpoklady sú najväčší (a skoro jediný) zabiják vzťahov, pretože idú presne proti tomu na čo by vzťah mal slúžiť - skúmanie a spoznávanie danej osoby/seba navzájom.
A potom zistíš čo od dotyčného môžeš čakať, na čo sa uňho môžeš spoľahnúť, čo pre teba je, a aké má vlastnosti. A bez predsudkov a ovplyvnení z počiatočných očakávaní z priamej skúsenosti zistíš či a ako veľmi ti táto kombinácia možností, vlastnosti a spoľahlivostí vyhovuje/vadí, atď...
Hm, okej, jedno očakávanie/požiadavku mám otvorenosť, pokiaľ dotyčná voči mne nie je otvorená tak to nedokážem nazývať a chápať a vnímať ako "vzťah" (alebo aspoň nie ten druh vzťahu ktorý myslíš).
anyway nemal by byt kokot
Dobre srdce a nemala by ojebavat , nikdy.
Este keby mala dlhe nohy tak by som bol rad.
a týmto by som rada pozdravila: chevro -a
@kachie