Uz som ich mal 30 povedal som si staci, potom som si povedal dobre dam to na 40 a dost.... dnes ich mam 60 a neviem prestat !!! Som zufaly ! Uplne som podlahol tomuto trendu ! Bojim sa, ze ak to takto pojde dalej prejdem na garzonky,,,, lebo vravi sa, ze malometrazny byt je len vstupna droga ku garzonkam a neskor k dovjzibovym bytom paneboze a co ak to este viac prerastie a prejdem na rodinne diomy neskor mrakodrapy , mesta , vykupim svet !
ako ja nechapem. ked je tu forum, na ktorom sa clovek aspon zasmeje, vola sa admin. mozno nie je uzitocne, ale ved co? isty ucel splnilo. dvihlo naladu. no fora, kde sa riesi, ktora trinastka je s kym tehotna, tie tu veselo ostavaju (facepalm) . tu su niektori ludia tak strasne uzkoprsi..
niekto vazne nema lepsiu zabavu, ako otravovat adminmi vo forach, ktore nikomu neskodia, nie su tu ziadne reklamne one ani nic, co by mohlo byt povazovane za hodne cenzury... (ach)
@feex8 presne tak, stotožňujem sa stebou. A i keď chápem, že existujú na tomto svete aj "suchí" a nudní ľudia bez fantázie....prečo ale nám takí hneď a zaraz chcú pokaziť zábavu? Veď prečítam, a keď nechápem, idem preč, nie?
@feex8 ešte podpichnúť nevadí, ale tak vážne sa rozčúliť? ...a hneď chcieť mazať takú nevinnú, ale pre nás tak závažnú debatu o dôležitosti malometrážnych bytov a ich stave na trhu nehnuteľností? ☺
@stage to, ze niekomu chyba zmysel pre humor a absurditu je skor smutne. hlavne v istom veku, kedy by mal byt clovek este duchom mlady. nepoviem, ak by sa nad tou anketou rozculovala babicka, ktora ma po 60-ke. to by bolo skor pochopitelne.
@weeman viac ako tušíš! béemwečkari sú špeciálna sorta ľudí, skupina z mnohými spoločnými povahovými vlastnosťami a črtami...viac sa k tomu nevyjadrím.....mnohí sa už dovtípia na čo narážam....
@stage ešte zaujímavejší sú 40 roční frajeri čo robia machrov na detskom portály Si len štandartný klofan, čo si pochvaluje svoju juniorku a pindá na majitela auta za to, že na teba na dialnici arogantne blikal keď si si nevinne išiel v lavom 100-vkou To sú tie drzé hovadá čo? Prestaň všetkých hádzať do jedného vreca a robiť zo seba poctivého pána belzebubka.
Toto si úplne odhadol. Z tejto skladby som bol pred, hm... , povedzme, že tridsiatimi rokmi, úplne mimo. Ale nikomu, prosím ťa, nehovor o tom, akí sme už starí 40-roční frajeri, dobre?
@weeman presne potvrdzuješ moje tvrdenie. fakt sa už v málo veciach zvyknem mýliť. niektorí ľudia sú tak čitateľní.....
@radiophonic 30-timi? písal sa rok 1990! o K.L.F. chcem napísať blog. málokto o nich niečo vie, a pritom boli autormi neskutočných činov a nápadov. ....hotoví bojovníci proti "umeniu pre peniaze"...a navyše autormi jedného z najlepších tanečných albumov všetkých čias.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Vec vkusu.
@Feex8 @Drusilladayerova
Pokojne zaspím aj bez liečikov.
@66janica6
Vyschneš, deva, pred prechodom. Krátkopipíkovci ti zarazia viac, ako mne.
@niekto ,ktotohozakladateľaprefacká
@admin
@niektoktotohozakladate ľaprefacká
niekto vazne nema lepsiu zabavu, ako otravovat adminmi vo forach, ktore nikomu neskodia, nie su tu ziadne reklamne one ani nic, co by mohlo byt povazovane za hodne cenzury... (ach)
Ty sa nesmieš onačiť do @Luc.ka , lebo vidíš, čo nosí jej hlávka. A to nevieme, čo má v nej! Podľa mňa tam bude def i cit.
Deniska, sú ľudia suchší a vyschnutí. Čo myslíš, do ktorej kategórie patrí oná Lucka?
@radiophonic vidim, co nosi jej hlavka, no nevedela som, ze preto nesmiem onacit. do teba som tiez onacila, pricom aj tvoja hlavka nosila podobne.
a malometrazne byty si diskusiu zasluzia.
Vy ste ale ľudia! Chcete byť vyobcovaní z miestnej komunity za to, že sa pridávate na stranu starého naničvhodníka ?!?!?
@Weeman
Samozrejme, že ti to môže niekto vysvetliť, dokonca sám pán autor témy. Pýtaš sa kde je ten vtip? Asi si nejaký spomalený.
@radiophonic weeman je myslím ten s tým BMW, to je iný typ človeka, tak to pochop.
spomína si tu niekto z vás na kapelku KLF??? práve mi to hrá....ideálna muzička do malometrážneho bytu.
@stage ano, my starsi harcovnici birdzu sa pravdepodobne vieme zabavit na kadecom
Inak čo je podľa Vás praktickejšie? 1-izbáč :
- s kuchyňou + obývacia izba so spacím kútom
- obývacia izba s kuchynským kútom + malá spálňa?
ja by som brala asi radsej tu druhu moznost.
pri vareni mi cudzia spolocnost nevadi
@stage @31 čo to má s čímkolvek spoločné?
Ty sa stále cítiš ako dieťa? Potom ti česť a sláva, bratu! Aj ja.
@Stage
Toto si úplne odhadol. Z tejto skladby som bol pred, hm... , povedzme, že tridsiatimi rokmi, úplne mimo. Ale nikomu, prosím ťa, nehovor o tom, akí sme už starí 40-roční frajeri, dobre?
@radiophonic 30-timi? písal sa rok 1990! o K.L.F. chcem napísať blog. málokto o nich niečo vie, a pritom boli autormi neskutočných činov a nápadov. ....hotoví bojovníci proti "umeniu pre peniaze"...a navyše autormi jedného z najlepších tanečných albumov všetkých čias.
@feex8 aha! jasne.
Ja som za to ,aby každý človek mal vilu. A 37 slúžok.
Mal som rád aj na tú dobu dosť inovatívny klip k onej skladbe. Že vláčiky.