ak mas stiahnutu instalacku demona, v prvom rade si to nainstaluj , nasledne (mozno az po restarte) by na liste vpravo dole mala byt vidno taka mala ikonka v modreho tvare kruhu a modreho blesku vovnutri. na tu ikonku klinu pravym tlacitko mysi a klikni bud na mount image, pridat subor, pridat image, virtualne zariadenia-zariadenie... ripojit image(obraz) alebo inak(zalezi od verzie a jazyku) a nasledne v okne, ktore ti vyskoci, najdi subor, ktory si stiahla a dvakrat nan klikni lavym tlacitkom mysi. mala by sa ti spustit instalacia hry. ak nie, no tak potom to nie je image subor (.iso) a mozes to vyhodit
ked ste take mudre..... ani sa necudujem...velke hovno pojde rozbalit iso subor....ako rar....ja simsko3 mam...keby nieco napis ts tam ti to podrobne vysvetlim
@sashinushka@malina1 - pri väčšine torrentov s hrami je taký súbor že readme.txt, kde je návod pre lamy (to si ty) ako to rozbehať. ak náhodou nie, tak v diskusii k danému torrentu na stránke kde si ho stiahla sa obvykle nájde pár lám, ktoré tam napíšu že to nefunguje, je to divný súbor, nevedia čo s ním, a že ten torrent je zlý. väčšinou im na to niekto promptne odpovie v zmysle ", ty lama".
ak si ani na jednom mieste návod nenašla a(lebo) nepochopila, tak sa @frez ti ho sem prakticky preložil. len ho doplním že image súborov je viacero typov, nielen .iso, sú ešte napr .bin a .cue (oba v jednej zložke, oba potrebuješ, ale pripájaš len .cue), prípadne .mdf a .mds (takisto oba potrebuješ ale pripájaš len jeden z nich ale teraz si nespomeniem ktorý), a ešte pár takých divných ktoré daemon tools nezvládajú a potrebuješ na ne iný program.
nakoniec len jedna rada/otázka - keď nevieš čo sťahuješ a či to vôbec budeš vedieť sfunkčniť, načo to sťahuješ?
(ah, p.s. ak sa ti to náhodou podarí namountovať a nainštalovať, tak to možno bude treba ešte cracknúť, založ potom o tom ďalšie fórum, lebo na internete určite neexistuje jediný človek ktorý by sa s týmto problémom pred tebou potýkal a určite sa na to nikoho nespýtal a určite mu na to nikto neodpovedal, a google neexistuje, takže aj keby niekto taký existoval tak odpoveď na tú otázku určite nenájdeš v akomkoľvek jazyku ktorý ovládaš...)
@limetkajaja - náhodou, .iso je z obrazov jediný ktorý sa winrarom fakt dá rozbaliť, niekedy z rozbaleného aj nainštalovať a programu/hre to nevadí (sims tento prípad nie je, to je fakt, to len tak vo všeobecnosti)
@midnight nemusíš mi hned hovoriť, že som lama... viem prečo som to stahovala a nejde mi to cracknúť už som to rozbalovala a všetko čo k tomu treba. išiel mi len začiatok hry a potom to hned skapalo..
@ midnight fiha jaky odbornik ....hej hej mas pravdu :/ ja uz som to iso tusim tak rozbalovala ..ale neviem ako som to vobec spravila @
@ malina1..myslim ze by si k tomu mala mat 2 cracky a die skopirujes a das do zlozky ts bin.....malo by ti to dat ze ci to chces skopirovat a nahradit a ty ze ano........a potom to spustis cez ten ich prehravac alebo co to je das play a malo by to ist...a ja som stymto mala big problem...lebo mi to pisalo ze mam vlozit disk...nejako som to nakoniec spravila ale pri spustani mi pise ze hrajete nelegalni kopii hry sims
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Každý tu má the sims 3.
ak si ani na jednom mieste návod nenašla a(lebo) nepochopila, tak sa @frez ti ho sem prakticky preložil. len ho doplním že image súborov je viacero typov, nielen .iso, sú ešte napr .bin a .cue (oba v jednej zložke, oba potrebuješ, ale pripájaš len .cue), prípadne .mdf a .mds (takisto oba potrebuješ ale pripájaš len jeden z nich ale teraz si nespomeniem ktorý), a ešte pár takých divných ktoré daemon tools nezvládajú a potrebuješ na ne iný program.
nakoniec len jedna rada/otázka - keď nevieš čo sťahuješ a či to vôbec budeš vedieť sfunkčniť, načo to sťahuješ?
(ah, p.s. ak sa ti to náhodou podarí namountovať a nainštalovať, tak to možno bude treba ešte cracknúť, založ potom o tom ďalšie fórum, lebo na internete určite neexistuje jediný človek ktorý by sa s týmto problémom pred tebou potýkal a určite sa na to nikoho nespýtal a určite mu na to nikto neodpovedal, a google neexistuje, takže aj keby niekto taký existoval tak odpoveď na tú otázku určite nenájdeš v akomkoľvek jazyku ktorý ovládaš...)
@limetkajaja - náhodou, .iso je z obrazov jediný ktorý sa winrarom fakt dá rozbaliť, niekedy z rozbaleného aj nainštalovať a programu/hre to nevadí (sims tento prípad nie je, to je fakt, to len tak vo všeobecnosti)
@ malina1..myslim ze by si k tomu mala mat 2 cracky a die skopirujes a das do zlozky ts bin.....malo by ti to dat ze ci to chces skopirovat a nahradit a ty ze ano........a potom to spustis cez ten ich prehravac alebo co to je das play a malo by to ist...a ja som stymto mala big problem...lebo mi to pisalo ze mam vlozit disk...nejako som to nakoniec spravila ale pri spustani mi pise ze hrajete nelegalni kopii hry sims
@malina1