..ako sa zbaviť menštruačných bolestíí... mám chuť byť chlap :(
PLS poraďte, čo môže stlmiť menštruačné bolesti.. okrem tabletiek typu ibalgin, panadol (nikdy nejem tabletky..a keď si nejakú dám po dlhom čase.. nezabere.. sviňa) aa este zohrievania brucha.. tiež nezaberá... prípadne niečo, čo tomu môže rpedísť.. neja
Peter_piper ja nejsom feministka a v zivote som nemala nic proti chlapom vyzeram tak, ze by am bavil zivot cisto medzi samimi zenami?? aale neriesim.. mf
all: noo o tej antine viem... btw pocul nietko z vas o brusnych tancoch.. som teda ja pocula ze to pomaha ale tak neviem co je na tom pravdy... aa dakujem za rady.. ak este niekto nieco vie.. tak poradte
Ja mam neskutocneee bolesti pri tom. A na Algifen nedam dopustit. Su to kvapky, sice na predpis, ale pomahaju priam zazracne! Ked si ich raz dam, tak obvykle az do konca nemam problem. Takze vrelo odporucam
Krce moze trochu uvolnit flasa s teplou alebo studenou vodou, ktoru si polozis na brucho, alebo skus ist do lekarne kupit si nejaky cas alebo nieco take
Mozno ta to nepotesi.. ale zena ktora ma bolesti sa ich vacsinou zbavi az po porode, a ak nejaka bolesti nema, po porode jej nastanu.. je to nepisane pravidlo..
chod ku gynekologovi..aj ja som mala tento problem a dostala som tabletky a je mi celkom dobre...tak to skus aj ty a tie strasne bolesti ta prejdu..vela stastia
algifen som brávala aj ja,ale bolo mi z neho tak zle, že som z toho vracala, takže to je tiež asi vec toho,ako organizmus zareaguje, jediné,čo pomohlo mne bola tiež hak , no ale ked nechceš chémiu, tak existujú ženské čaje presne na to, dokonca cviky z jógy a mne pohyb pomáha, ale také že prechádzka,alebo čo,to nie, ale niečo fakt vyžadujúce aktivitu
ja som mala ten isty problem. V Nemecku mi ale lekari poradili brat antikoncepciu nie v podobe tabletiek ale ako inekciu. Berie sa to 1x za 3 mesiace, vyhoda toho je ze nemas vobec menstruaciu a tym padom ani ziadne bolesti.Je dobre ked to po 3-4x za sebou vyskusas a potom prejdes na normalne tabletky.ciklus sa ti upravi a bolesti rapidne klesnu.Ja som si to vyskusala a vazne nelutujem. Ma to totiz viacero vyhod :o)
ahoj bosorka..no neviem ani jeden z tychto napadov neberiem..sice tabletky proti bolesti su fajn v krajnych pripadoch ale nie vzdy zaberu..antikoncepsia tiez neni 100% raz som nemala vobec bolesti na druhy mesiac 2krat tolke..uz nam asi ostava len preoperovat sa ..a nieco na regulaciu naladovosti nemate?bo ja by som vtedy len po niekom hukala a v zapeti by som sa hned rozplakala za nejaku malickost..tu naladovaost neznasam asik viacej nez tie bolesti
mne pomaha proti bolesti panadol femina, sice si musim dat naraz 2 tbl, ale staci prvy den, max. 2 takto, a potom je uz fajn u mna celkom, 1 den za mesiac sa to da prezit s tymi tabletkami...
Syn ma zabije ... neviem ho tu totiž odhlasit a seba prihlasit - takze :
Nie Luki, ale JEHO MAMINA radí :
Na porod sa vobec nespoliehajte - ja som mala bolesti pred nim a mam aj po nom! Takze nefunguje u vsetkych ako pomoc : ( - prave preto som zabludila na tuto stranku - co si mam dať, aby ma nepoložilo .. a mohla som dovariť nedelny obed ...
Vraj tie brušné cviky, najnovšie Tantra joga su uplne Super - joga aj pre tú svoju psycholog. stranku : ) - bolesti vraj znamenaju " problem s prijatím svojho ženstva " , možno len niekde v podvedomí .. nuž ktovie, treba vyskúšať - to je nový trend ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
all: noo o tej antine viem... btw pocul nietko z vas o brusnych tancoch.. som teda ja pocula ze to pomaha ale tak neviem co je na tom pravdy... aa dakujem za rady.. ak este niekto nieco vie.. tak poradte
Vraj to v pohode riesi antikoncepcia alebo sex
ine ti neviem poradit ..
Nie Luki, ale JEHO MAMINA radí :
Na porod sa vobec nespoliehajte - ja som mala bolesti pred nim a mam aj po nom! Takze nefunguje u vsetkych ako pomoc : ( - prave preto som zabludila na tuto stranku - co si mam dať, aby ma nepoložilo .. a mohla som dovariť nedelny obed ...
Vraj tie brušné cviky, najnovšie Tantra joga su uplne Super - joga aj pre tú svoju psycholog. stranku : ) - bolesti vraj znamenaju " problem s prijatím svojho ženstva " , možno len niekde v podvedomí .. nuž ktovie, treba vyskúšať - to je nový trend ..
ale ja si idem dať ten ibalgin .. : (