Pocul niekto o FutureNet? Ja som doteraz nevidela nic lepsieho v MLM.
Rec je o novej socialnej platforme FutureNet ktora bola zalozena v roku 2012 a ponuka viac ako 8 sposobov na zarabanie.
Cakam na e-maily rada poradim, pomozem a vysvetlim o co ide.
Ano ludia takto reaguju lebo to nepoznaju a nevedia na com to zavisi.. To je pre ludi ktori vedia rozmyslat a hlavne uvolnit sa od prace takze respektujem tvoj nazor a nepouzivaj vulgarizmy to tu neotrebujem :_)
V robote kde makas 8-cky , 12-stky si jak chudak , tato platforma je akurat v tom ina ze zarabas aj ked nic nerobis . Je podobna do facebooka ibaze zarabas za chatovanie, hranie, zdielanie a ponuka to 8 sposobov na zarobok Toto v tom neratam , takze teraz sa pozry kto vybudoval Facebook ? No predsa my ludia a zadarmo , nepovedali ani dakujem ... Na FutureNet to budujeme tak isto my ale stym ze zarabame . Skor ci neskor aj tak vsetci z Fb sa trasfortuju tam lebo to plati ludom tam sa nebuduje do pyramidy ako v najzvycajnejsom zivote ale do nekonecna , takze asi tak to vyzera
MLM je iba pre jednu kategoriu ludi a to tych ktori su si vedomi ako to funguje takze mojim zaujmom tu neni presvedcovat ludi ze ano podte do toho. Ono to tu je pre ludi ktori hladaju prilezitost ako sa vydostat z prace a uzivat si zivot na plno Poviem ti iba tolko ze ak mas FB sam ti tato diskusia pride na rozum ked vsetci odtial budu emigrovat ale potom to uz bude trosku tazsie pre vas zacat len tolko
Áno, jasné, presne tieto sračky som čakal, o obrovských zárobkoch za to, že sa budeš hrať Sa zobuď, ty kokos, takýchto "projektov" tu bolo už kopec a po žiadnom už ani pes neštekne, takže choď s tými svojimi pičovinami otravovať slaboduchejších jedincov, trebárs na Pokec.
Kamarát robí (MLM) ponziho schému a nosí v peňaženke 1700€. Otvoril si kanceláriu v Nitre. Jemu to kurva-vynáša ale zase otázne je kedy to prdne, ... Vždy je to veľký risk ínvestovat do ponziho schémy. Seriózne MLM je zase niečo iné ale je to pre ten typ ľudí čo robia OVB , Lyoness pod ... Napríklad MLM je niečo čo VÔBECnieje pre mna a to sa považujem za obchodníckeho typu človeka. Každý je dobrý na niečo iné a na skoro všetkom sa v rámci možnosti dajú zarobiť väčšie peniaze ked to človeka baví a robí to poriadne ( napr známi zubár ma Porsche ) . @antifunebracka a čo sa ti na MLM nepáči ? veď to je čisto americký obchodný systém založený na multi level províziách, tam to bolo vymyslene, v USA. A s americkými ponziho schémami sa tiež človek môže stretnúť.
@Antifunebracka Bolo tu takych projektov mnoho to ti dam za pravdu no ale toto je daco ine fenomen cias neviem preco si o tom neprecitas nic na internete ale hned disujes firma bola zalozena v roku 2012 a stale rastie kedze v niektorych krajinach funguje ako na beziacom pase asi to nebude fejk . @Xy12345 Vidis ? Vsetko sa da, ano niektori ludia zarabaju na ponziho scheme tiez mam znamych ktori to skusali ale toto je seriozne a ine v tom ze to spaja rozne druhy sluzieb, produktov a moznosti. A este jedno velke plus ze kazdy ma moznost zarobit bez ziadneho v kladu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@admin
@antifunebracka a čo sa ti na MLM nepáči ? veď to je čisto americký obchodný systém založený na multi level províziách, tam to bolo vymyslene, v USA. A s americkými ponziho schémami sa tiež človek môže stretnúť.
@Xy12345 Vidis ? Vsetko sa da, ano niektori ludia zarabaju na ponziho scheme tiez mam znamych ktori to skusali ale toto je seriozne a ine v tom ze to spaja rozne druhy sluzieb, produktov a moznosti. A este jedno velke plus ze kazdy ma moznost zarobit bez ziadneho v kladu.
@tomas Čo ten časák?