Prajem príjemný dobrý večer. Existuje nejaká pieseň, ktorú považujete za jedinečnú, lebo Vás spája s neopakovateľnou udalosťou? Máte pieseň, čo Vám prináša šťastie/nešťastie? Existuje nejaká pieseň, o ktorej si myslíte, že prekoná čokoľvek a naveky sa uch
u mňa je to pesnička od Dragonforce: Once in a Lifetime.
Nech mám hociakú blbú náladu, nech sa cítim unavený, vyčerpaný po prebdenej noci, nech mi je aj fyzicky zle, nech som naštvaný, keď si ju pustím, tak všetko to zmizne a nastúpi pocit spokojnosti a šťastia
Zle spomienky u mna vyvolava Mala morska vila od Langerovej -- mama si zlomila ruku na korculich, ked ju hrali a v ten den ju hrali minimalne 5x...asi tolko
No ja mám minimálne dve pesničky, ktoré považujem za najkrajšie.
1. Cheri cheri lady od skupiny Modern Talking. Bola to prvá, čo som od nich počul a hneď sa mi obrovsky zapáčil ich štýl...
2. Hey Jude od Beatles. Fakt originálna. Hudba aj slová. Hneď som ju považoval za najkrajšiu a až oveľa neskôr som sa dozvedel, že to bol ich najpredávanejší singel...
lol...velmi vela........ale pomorne dost........spomienok mam na nothing else matters........alebo ewerybody hurts....od R.E.M. ...........alebo na ta teda pojď od kabat....alebo dum holubi.....ta sa vryje natrvalo asi kazdemu kto ju pocul
je tazké povedat co je pre mna naj song alebo song mojho zivota, dávnejsie to bolo breathe easy ale momentálne je to song Heria psila od Michalisa Hatzigiannisa....................
All At Once, She Is, How To Save A Life a v podstate celý debutový album The Fray
Welcome To My Truth - Anastacia
Easier To Run - Linkin Park
Off All The Gin Joints In All The World - Fall Out Boy
7 Minutes In Heaven (Atavan Halen) - Fall Out Boy
Over You, Home - Daughtry
Stop - Spice Girls
piesne mojho zivota z roznych obdobi, ku kazdej mam vynimocny vztah a aj napriek tomu, ze teraz fiicm na vsetkych obdobach rocku, tak si niekedy aj, ehm, pop vypocujem...
Outlandish-callin U,,,,ewim preci ci wiem ale newim to vysvetlit ,proste som s nou prepojena sveje sa v nej o jednej mojej etapa zivota na ktoru nikdy nezabudnem
Ja ich mam vela,ale pekne obdobie mojho zivota mi pripomina Nie sme Zli od ELANu........A moje srdcovky su Big girls dont cry od Fergie a Bad Day od Daniela Powtera,tieto pesnicky mozem pocuvat 24hodin denne
jesku pesniciek je vela.. moja oblubena je od guns n roses - sweet child o mine ale s kazdou udalostou sa viaze cosi ine.. pri mojom prvom raze mi hrali queen i want it all najoblubenejsie solo je v pesnicke od led zeppelin stairway to heaven. k taborom mam tiez pesnicky... ku chalanom s ktorymi som chodila... vela ich je fakt
Underworld - Born Slippy... a nie je to kvoli trainspottingu, tu skladbu som si zamilovala skor ako som videla film ale jednoducho ju uplne milujem, je pre mna emotivne univerzalna, vyjadrujuca stastie,hnev, bolest, smutok, melancholiu... a najma ju nedokazem rpeput,ked zacne hrat. a nedokazem neskakat,ked mi hra na plne gule
a potom je to par velice melancholickych veci typu Exit Music (For a Film) od Radiohead, I Know od Placeba, Drugs Don´t Work od The Verve alebo Ana´s Song od Silverchair.
aaa este mi napadli songy na skakanie Whole Lotta Love - Led Zeppelin, Voodoo People - The Prodigy (a vlastne vsetko od nich ) Jimmy Jazz - The Clash a God Save The Queen - Sex Pistols... tolko k mojim naj
tak momentalne sa mi paci REVOLUTION a Twist an Shout od Beatles....ale strasne dlho aj Sweet Child O´Mine...potom taka s3hova piesen je VIP od Shaun Baker...ale jednu by som nenasla....
u mna jednoznacne High HOpes od Pink Floydu..pesnicka pre kazdu naladu, pesnicka pre kazdu situaciu, nehorazne dobra a krasna...
a potom ked potrebujem zdvihnut naladu HT- mosty, na depku momentalne pustam Evanescence- good enough... a milujem snad kazdy song od nirvany, to tjez taky univerzal a...este je toho vela no nejdem rozpisovat rasdej
1.metallica nothing else matters-an tej som zacinala hammerfall-Hearts of fire,remember yesterday,fallen on-fakt krasne,3.Eluvietie-tegernako,Aidu,Siraxta,Your gaulis war
kontrafakt-zivot je boj Druha strana.deti sa nemaju kde hrat Moja rec-step back,Nie si sama,nespavost L.U.Z.A.-Petrzalka,hudba z ulice,lov,kto do teba kamen....proste hip hop je pre mna to naj..
WISH I HAD AN ANGAL - NIGHTWISH k tomu ani nemam co povedat to si MUSIS jednoducho vypocut ^^ je tam citit strach, bolest, ale aj jemnost ..... a krasa predovsetkym lubiiiim
30 seconds to mars je skvely song... alebo ete simple plan-perfect world....blby nazov ale song je skvely!! a nemam ziadne zatitky spojene s nimi :/...jednoducho sa mi lubia...alebo ete paolo nutini-last request,new shoes a jenny dont be hasty to preto bo sme to zo seegrou spievali ked bola domenka juuuj bolo tolko srandy ze som az plakala
na pieseň Nickelback - Someday asi NIKDY nezabudnem... dotyčný možno vie, prečo tá piesen bude navždy naša.... pekné spomienky...aj po rozchode... SOMEDAY
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
nejdem to tu rozpisovat lebo stoji nadomnou matka..domyslite si co
..a prečo?...to je tajomstvo
Nech mám hociakú blbú náladu, nech sa cítim unavený, vyčerpaný po prebdenej noci, nech mi je aj fyzicky zle, nech som naštvaný, keď si ju pustím, tak všetko to zmizne a nastúpi pocit spokojnosti a šťastia
1. Cheri cheri lady od skupiny Modern Talking. Bola to prvá, čo som od nich počul a hneď sa mi obrovsky zapáčil ich štýl...
2. Hey Jude od Beatles. Fakt originálna. Hudba aj slová. Hneď som ju považoval za najkrajšiu a až oveľa neskôr som sa dozvedel, že to bol ich najpredávanejší singel...
na tu piesen sa spoznali moji rodicia
the verve
uplne pekne vypocujte si
Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over*Thnks fr th Mmrs ale inak ich je velaaaaaaaaaaaaaaa....
Rhapsody - Dawn of Victory
takze metallica whiplash ludia co dakedy chodili so mno na zakladku vedia preco
acting like a maniac
whiplash
damage inc. prva vec ktoru som od metly pocul.
instrumedly prva vec co som od dreamu pocul
something for woman.. its about bleeding.
FUCKED WITH A KNIFE!!!
Love Don´t Come Easy - Dixie Chicks
All At Once, She Is, How To Save A Life a v podstate celý debutový album The Fray
Welcome To My Truth - Anastacia
Easier To Run - Linkin Park
Off All The Gin Joints In All The World - Fall Out Boy
7 Minutes In Heaven (Atavan Halen) - Fall Out Boy
Over You, Home - Daughtry
Stop - Spice Girls
piesne mojho zivota z roznych obdobi, ku kazdej mam vynimocny vztah a aj napriek tomu, ze teraz fiicm na vsetkych obdobach rocku, tak si niekedy aj, ehm, pop vypocujem...
Ale aby sa to viazalo na nejake obdobie môljho života, povedala by som Don´t cry od Guns n´roses....
"METAL IS THE LAW!"
Celkovo sa mi ten song paci a verim na mimozemstanov presne ako Tom.
Madonna - Frozen
Nohavica - Mikymauz
Vidiek - Rudy a Hilda
Kazda pre nieco ine
Green day- wake me up when september ends
Escape the fate- Not good enough for truth in cliche
Slobodna Europa- Unaveny a zniceny
The Cardigans- You are the storm
Fall out boy- off all the gin joints in all the world
eric clapton- tears in heaven
aerosmith- i don´t wanna miss you
a este bob marley- no woman no cry a all in love
Michael Jackson- Billie Jean
Metalinda-Slnko nevychádzaj
P.Diddy feat Keisha Coles-Last night
krasa v jednoduchosti
a potom je to par velice melancholickych veci typu Exit Music (For a Film) od Radiohead, I Know od Placeba, Drugs Don´t Work od The Verve alebo Ana´s Song od Silverchair.
aaa este mi napadli songy na skakanie Whole Lotta Love - Led Zeppelin, Voodoo People - The Prodigy (a vlastne vsetko od nich ) Jimmy Jazz - The Clash a God Save The Queen - Sex Pistols... tolko k mojim naj
Green Day - Longview...dokazala by som ju pocuvat cele hodiny..cista dokonalost
Pritel - Jaro Nohavica
Nutshell - Alice in Chains
Moje srdcovky...
okej mozno to bude znieť divne ale to je akoby o mnne, strašne mi to pripomína mojho bývaleho a to čo hovoril, a ten text, gitara...
ok radšej prepnem pesničku
the cure - lullaby
straight lines- silverchair
last kiss- pearl jam
electrical storm- u2
there she goes again- velvet underground
within temptation- see who i am
wsetko skvele pesničky...
Nightwish - Over the hills and far away
!!!!!BULLET FOR MY VALENTINE-TEARS DONT FALL!!!!!
BILLY TALENT-FALLEN LEAVES
BILLY TALENT-LIES
METALLICA-DIE,DIE MY DARLING
YELLOWCARD-ONLY ONE
THE OFFSPRING-SELF ESTREEM
.....-RATMAHATTA
NIGHTIWSH-EVA
NIGHTWISH-AMARANTH
NIGHTWISH-NEMO
FALL OUT BOY-THNKS FR TH MMRS
FALL OUT BOY-YULE SHOOT YOUR EYE OUT
!!!!!!!IN EXTREMO-LIAM!!!!!
TARJA TURUNEN-I WALK ALONE
METALLICA-THE UNFORGIVEN
GUNS N ROSES-DONT CRY
A7X.WARMNESS ON THE SOUL
A7X-SIDEWINDER
INE KAFE-PRIBEH (CELY ALBUM+VIANOCE).......................................................A VELA DALSIIIICH !!!!
Konflikt - Prekliata úroveň
PUNKreas - Stop fašizmu
Ine Kafe - Ako sa máš ?
Zóna A - Kde ste boli ?
Slobodná Európa - Havran
Zóna A - Pravda (neexistuje)
Načo Názov - Komuže je lepšie ?
Forent - Nespravodlivý
Forent - Zas sa niekam tlačíme
Ine Kafe - Štát
Konflitk - Priatelia
Slobodná Európa - Pes
Konflikt - Takí sme
Načo Názov - Si v tom sám
Konflikt - Láska z parku
Načo Názov - Ideálny muž
Whisky - NENI TOHO VELA
Načo Názov - Hybná sila sveta
a všeko ostatné kde je poriadny text na zamyslenie...
u mna jednoznacne High HOpes od Pink Floydu..pesnicka pre kazdu naladu, pesnicka pre kazdu situaciu, nehorazne dobra a krasna...
a potom ked potrebujem zdvihnut naladu HT- mosty, na depku momentalne pustam Evanescence- good enough... a milujem snad kazdy song od nirvany, to tjez taky univerzal a...este je toho vela no nejdem rozpisovat rasdej
alebo 2 big church od martone
The Fray - How to save a life
....a....
Evanescence - Lithium
Metallica-Nothing else matters
Temple of the dog-Four Walled World
ale vidím, že nás tu je viac
the subways-rock&roll qeen
slipknot-prelude
to mi pripomina jedneho pana bozskeho
slipknot-vermilion,+pt.2
incubus-stellar
na vsetky mam vela vela spomienok a boli z krasneho obdobia mojho zivota
Dream Theater - Sacrificed Sons
a pesnicka na preliecenie bolesti
Dream Theater - Disappear
a potom sa tu najde este par fakt vydarenych kuskov
Jaro Filip - Do batôzka
Peha - Slnecna balada
One Republic - Apologize
a samozrejme
SOUNDGARDEN - BLACK HOLE SUN
ale inac krasne spomienky sa mi viazu k pesnickam:
Scorpion-Wind of change
Elan-Amnestia na neveru
Dara Rolins-Co o mne vies
alicia Keys-No one
Timbaland-Apologize
Bob sinclar-Love generation
U2-One
Helenine oci-Mariana
Billy Joel- Piano Man
No Suprises - Radiohead
Alanis Morissette - Ironic
Je toho viac, ale ostatne tu boli bud spomenute alebo ma nenapadli
a preco? ani sama newiem...je mojou sucastou v istych momentoch
Apocalyptica-Farewell -akoby som pocula hrat svoju dusu
Alice Cooper-Poison - ten text...
Blink182- I miss you
Toploader- Dancing in the moonlight
Supertramp- Its rainig again
Tarja Turunen- Our great divine
Tie pesnicky mozem pocuvat hocikedy, ale mam rad aj plno inych ale tieto su premna naj.
rihanna - unfaithful, cry, the last time
soundtracky z lets dance aj 1 aj2
Apologize a celkovo TIMBALAND
GOOD CHARLOTTE
richard marx- right here waiting for you
lil kim - whoa
Coldplay - the scientist
Ne-yo go on girl, because of you
leona lewis better in time, angel
Jimi Blue ALL ALONE, before you go
james blunt goodbye my lover
pd hiphop
JUSTIN TIMBERLAKE od toho tieš všetk
KF Bozk na rozlúčku
Avril Lavigne nobody´s home innocence when you´re gone
MOja reč
A fine frenzy almost lover
DEsmod Vyrobená pre mňa
To je asik tak všetko he
Another Day-Dream Theater(najkrajsi sladak)
Endless Sacrifice-Dream Theater
..............................
Wasted years -Iron Maiden atd...