Nakoniec skončíš zakopaná kdesi v lese,podrobnosti nám povedia v kriminovinách.Ale kto chce kam,pomôžme mu tam.Tak dievča len sa mu pchaj do zadku,nebudeš ani prvá ani posledná. Takými sliepkami je FB premnožený.
urcite sa mu neozyvaj.. chalan ma dvorit, chalan ma si ziskat dievca a nie hned sup daco stvarat...
vytiahol ta von a nieco sa odohralo? a tak sa uz neozval? dohadovali ste si dalsie stretko a uz sa neozval? heh logicky mi z toho vychadza, ze ma to vsetko v pake.. a ak sa bude nudit, tak ta zase vytiahne von .. a tak ty budes zase cakat a cakat a nakoniec tvoja dusicka pojde na crepiny a dalsi smutny clovek bude na svete...
/neviem co je ten chalan zac, ale z toho co si napisala si krajsiu predstavu o nom nedokazem predstavit/
Každopádne sa mu neozývaj a vyprď sa na to...Ak bol aspoň kúsok fresh,ešte sa ti ozve,ale ak sa ti aj ozve,prď na ňho,lebo sa na to nemal vysrať predtým a predsa nebudeš tá namotaná !! Či čo ..
kludne mu napis , zistis na com si ... take ze len chalani sa ozyvaju plati teras asi tak ako aj ze zeny len sedia doma na zadku, varia a staraju sa o deti
aaa tiež ma to ťahá k tomu, že sa ozvem, ale stále si poviem: keď sa vedel ozvať predtým, vedel by sa aj teraz.
a aj keď napíšem, fakt sa cítim ako sliepka, pretože mu nepíšem preto, že mu chcem niečo povedať/o niečom sa porozprávať, ale preto že by som chcela aby sa ozval on... nie ja, čiže nakoniec aj tak trepem blbosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neozývaj sa mu..
vytiahol ta von a nieco sa odohralo? a tak sa uz neozval? dohadovali ste si dalsie stretko a uz sa neozval? heh logicky mi z toho vychadza, ze ma to vsetko v pake.. a ak sa bude nudit, tak ta zase vytiahne von .. a tak ty budes zase cakat a cakat a nakoniec tvoja dusicka pojde na crepiny a dalsi smutny clovek bude na svete...
/neviem co je ten chalan zac, ale z toho co si napisala si krajsiu predstavu o nom nedokazem predstavit/
peace!
Každopádne sa mu neozývaj a vyprď sa na to...Ak bol aspoň kúsok fresh,ešte sa ti ozve,ale ak sa ti aj ozve,prď na ňho,lebo sa na to nemal vysrať predtým a predsa nebudeš tá namotaná !! Či čo ..
Postavené na hlavu,tieto fóra..
a aj keď napíšem, fakt sa cítim ako sliepka, pretože mu nepíšem preto, že mu chcem niečo povedať/o niečom sa porozprávať, ale preto že by som chcela aby sa ozval on... nie ja, čiže nakoniec aj tak trepem blbosti
nerieš veci ako to, že baby také veci nerobia, alebo že sa neozývajú prvé, to je blbosť - proste sa ozvi kedy chceš ty!