Neviem prečo, ale je mi strašne moc smiešne a chcem sa teda spýtať z čoho Vám býva smiešne?A či aj plačete keď sa smejete?A či ste ľudia odvážní a či sa necháte nahovoriť na hocijakú halušku?A čo také ste už vyviedli?
rád sa zabavím na hoc jakej hlúposti, nízkom IQ u nemenovaných jednotlivcov, jediné na čom sa nesmejem sú cudzie nešťastia... A naposledy som sa smial aj plakal keď som sa riadne vy*rbal zo schodov...
@3 joj káámo jak ma minule (*j*e*b*l*o) a to som šla po rovnej ceste... to vieš šikovnica...prvej to to bolelo..ale ked som videla tie ksichty okolo mňa...
hej, smejem sa často a dosť často na veciach, ktoré iným neprídu vtipné a moj zlozvyk je, že počas hádky s niekym sa začnem len tak z ničoho nič smiať a potom ma nikto nebere vážne no smola..čo už som mnou
ja sa smejem stale a aj blbosti robim casto Ale su veci na ktore asi nikdy nezabudnem Napriklad na jednej dovolenke sme boli ja, sestra a kamarat na takej detskej diskoteke a taky chalan tam tancoval ze to sa ani opisat neda sme sa tam po zemi pri bazene valali od smiechu
Keď vidím nejakú osobu/vec/miesto, ktorá mi pripomenie nejakú vtipnú situáciu, väčšinou sa začnem nekotrolovateľne rehotať.Sama, uprostred ulice, bez zjavného dôvodu.
no tak ja som za kazdu srandu ae tak ked to ma byt nejaky pruser tak raci ee aa to jed sa ja zacnem smiat tak placem . akoze nwm preco ae sak mne to nevadi
aj mne sa stava ze mam len tak dorbu naladu hoci k tomu nemam nejak velky dovod a obcas sa smejem aj ked si na nieco pomyslim .. hoci pre inych to vyzera asi ako smiech bez dovodu
Najčastejšie sa smejem (a od smiechu až plačem), keď je dobrá partia ľudí. Napríklad včera som sa tak smiala, až ma boleli ľadviny
A dám sa nahovoriť prakticky na hocičo, pokiaľ to priamo nezosmiešňuje mňa, alebo inú osobu, prípadne neohrozuje moje fyzické, alebo psychické zdravie a možno aj život
no ja sa smejem na vsetkom ...asi to bude nejaka vada ale co uz.. ale nie vdacim za to ludom ktory su pri mne... okrem toho radsej sa smiat ako plakat.. ale stava sa mi celkom casto ze sa to spoji..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A raz som skoro padol na zem od smiechu keď kamarátka grcala a som ju tak rozosmial že sa zadrhla vlastnou tyčkou
A dám sa nahovoriť prakticky na hocičo, pokiaľ to priamo nezosmiešňuje mňa, alebo inú osobu, prípadne neohrozuje moje fyzické, alebo psychické zdravie a možno aj život