Dnes som mal asi 7 nepriatych hovorov s tohto cisla. Pred chvilou som im zdvihol a taka lompa z odkazovaca mi hovorila, ze mam odkaz na njakom audiotextovom cisle.
no neviem... počul som škaredé veci o zdvíhaní zahraničných audiotextov, čo keď v tej krajine je legálne aj audiotext z ktorého ti volajú... i keď to by asi v telke viac o tom kecali a viac by ľudí varovali. takže asi sa nič nestalo, ak nezavoláš späť
mne sa pár krát snažilo dovolať jedno české až príliš podozrivo pekné číslo, no nemohol som zdvihnúť ani raz... potom som si ho dal do Googlu a zistil som, že je to nejaký podvod a keby som zdvihol, tak ma to nejak presmeruje na platenú linku... riadne drahú platenú linku...
tiez mi uz volali z podozrivych cisel, ale ja take nedviham zo zasady... vacsinou su to podvodnici, ako som sa stihla uz parkrat presvedcit, ked som tie cisla hladala na internete
Nic, u mna nepochodia, co nemam v zozname, co neposle 15minut predom vizitku, alebo co ma CLIR, je vsetko bud zablokovane, alebo automaticky zrusene blacklistom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov