nemyslim si ze musia, kedysi sa menili stare drobne
ale urcite dnes v obchodoch nechcu tolko 1 a 2 centou .P
max tak 5 alebo 10centovky
a myslim ze vzdy by si mal mat primerany obnos do max 4nasobku ceny ale v akych minciach/bankovkach to mas by malo byt fuk
hlavne cim presnejsie tym rychlejsie vybavenie
keby mne das 5 ur v centoch tak ta asi pekne poslem niekam
niesom si istá,ale myslím, že maju ohraničené množstvo centoviek možu prijať za jeden nákup....
..raz som platila cigy nejakymi centovkami a teta v stanku mi niečo také vysvetlovala že može odomna zobrať len 30 centoviek ...ale neviem, či neklamala
ja to vzdy nahadzem do tych automatov v tescu, 1 a 2 centovky som zahadzoval dokym mi ten tesco automat nevydal 40 centov v centovkach, odvtedy im to tam jebem naspat pri dalsom nakupe
@kiklop999 myslim ze raz IBM zazalovalo apple alebo naopak.. no a na sude vyhrali a ta druha strana im musela vyplatit niekolko miliard dolarov. No a oni im to dali v minciach poslali im niekolko kamionov plnych minci..
Minule som platil v potravinách, lebo som sa chcel zbaviť, tak teta mala síce pindy, že mi to zobrať nemusí, ale sa som jej opýtal, či to nie sú peniaze a ona mi že hej. Tak som jej povedal, že tam má presne a odišiel som.
Ja to ale hádzem bežne do tých pokladní v Tescu, tam ma nikto nekontroluje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale urcite dnes v obchodoch nechcu tolko 1 a 2 centou .P
max tak 5 alebo 10centovky
a myslim ze vzdy by si mal mat primerany obnos do max 4nasobku ceny ale v akych minciach/bankovkach to mas by malo byt fuk
hlavne cim presnejsie tym rychlejsie vybavenie
keby mne das 5 ur v centoch tak ta asi pekne poslem niekam
..raz som platila cigy nejakymi centovkami a teta v stanku mi niečo také vysvetlovala že može odomna zobrať len 30 centoviek ...ale neviem, či neklamala
v tomto prípade by išlo o počet mincí v intervale 251 až 449
Ja to ale hádzem bežne do tých pokladní v Tescu, tam ma nikto nekontroluje.