na prijimackach som este nebol ale vela ludi co poznam tak boli a kedze sa hlasim tiez na medinu tak som sa zaujimal a otazky su tie iste z modeloviek, ked si ich prejdes poriadne si tam
prijmacky su z modeloviek, trvaju strasne dlho asi od 8 rana do 16 s nejakymi pauzami, otaziek je zbytocne moc, ak sa pomylis v zaskrtnutej odpovedi, tak cely harok musis vyplnovat znova. Co je fakt neskutocne napicu, ked som sa napr. pomylil asi v 95 otazke a potom som 15min prepisoval harok.
@bress@martiiina a môžem sa vás spýtať,akým štýlom ste sa učili na fyziku? ...lebo pokiaľ nemám v nej aký-taký prehľad...je hlúposť sadať k modelovkám...
@harper , na 1lf mozes vediet chuja stacia ti modelovky podla mna je to tak aj lepsi sposob. Uvediem priklad Ja som na strednej chodil na olympiady z fyziky na ine sutaze ( aj s celkom fajn vysledkami ) a aj v skole som ju vedel dobre, no tak som sa na modelovky z fyziky vsade pozeral najmenej a dopadlo to tak, ze vsade som mal najmenej bodov z fyziky Napr. v Brne ma uplne odpiekla fyzika, tam som stratil asi o 15 bodov viac ako v ostatnych. Ta fyzika na prijmackach ani na medicine s realnom fyzikou nema vela spolocneho
ahojte! robila som prímačky aj na 1lf aj na 2lf. momentálne študujem na 2Lf a nemôžem si to vynachváliť. je to skvelá škola, úžasný prístup profesorov, skvelý kolektív študentov. prímačky na 1lf trvali asi 7 hodín. myslím, že prvá bola chémia, na ktorú sme mali asi 3,5 hodiny, potom chémia 2,5 a biola 1,5. z vlastnej skúsenosti môžem povedať že je najlepšie dať si prihlášky na menej škôl ( prípadne len na jednu) a učiť sa modelovky len tam...lebo potom môžte dopadnúť tak, že z každého budete vedieť niečo ale nikam vás nezoberú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» forum.lf1.cz/viewforum.php?f...
A mne osobne prostredie skoly sa vobec nepacilo
a prijimacky trvali neskutocne dlho, vacsinou som musela este 2 hodiny cakat na dalsi test...