za nejakých 50k by som si chvílu najviac užívala, kúpila by som veľký obytný dom a prenajímala tie byty v ňom a zvyšok dala do banky nech nabiehajú úroky..
mne by stačilo aj 4000€ aby som si zabezpečila veci pre svoju radosť so zvyškom, neviem čo by som robila, asi by som rodičom dala a niečo si nechala do zálohy, keď budem dospelá
Najskôr by som si kúpila veľký byt niekde vo Zvolene, aby som to mala blízko do školy, zariadila ho a potom si kúpila auto. Najala by som si tých najlepších lektorov a začala sa učiť viacero jazykov. Časť by som investovala všade možne, ale hľavne do nehnuteľností. To by som stihla do Vianoc a potom by som strávila vianočné prázdniny v Austrálii. Ostatok by som odložila do banky a ďalej by som si žila svoj život, šla na vysokú, kúpila si byt zas inde a potom by som zas míňala tie peniaze podľa toho, ako by som potrebovala
Keby som mal 18 Kupil by som si bejvak, auto atd. a zvysok by som investoval do akcii atd. Proste peniaze by som nejak zhodnotil a zarobene peniaze by som urcite aspon cast z nich dal na charitu...
Najskôr by som investovala do štúdia jazykov, hlavne anglinu a franinu, dala by som nám postaviť nejaký veľký pekný dom na nejakom peknom mieste, časť by som dala na charitu a potom by som veľa cestovala, všade, po celom svete a možno by som zostala aj niekde v cudzine natrvalo
Každopádne by som najprv ukončil aspoň bakalára a potom by som si spravil trebárs dva roky prázdnin (možno aj to by mi bolo dlho). Následne by som sa vrátil na výšku. Určite by mi ostalo kopec peňazí čo by som neminul. to by som mal potom ako istotu do budúcnosti.
Ale teraz k tým reálnejším veciam: Vytrhol by som matku a sestru z biedy, vrátil by som starkej a ocovi to, čo investovali do môjho štúdia.
Dosť by však moje myšlienkové pochody ovplyvnil spôsob získania tých peňazí.
ja by som to investoval do podnikania...cize za tie peniaze by sa dalo postavit zopar budov niekde v centrach vacsich miest,ktore by sli na prenajom...za nieco by som sam podnikal a zvysok by som investoval do zlata/striebra a ulozil do banky...pripadne este nejak do domacnosti investoval
kupil by som si pozemok v presove, postavil dom, kupil 3 vysnivane auta pre seba, vysnivane auto zene..27" imac, mojej milej 13" air, bratovi lyze, dal peniaze babke na veci okolo domu, tak 20k dal mame a ocovi..a zvysok dal na ucet do bank po celom svete, plus nakupil akcie applu, nieco investoval do vyhodnych komodit..a tak..rozne..ale stacilo by mi aj menej penazi..milion je privela
Dom v ktorom by som byval, byt ktory by som prenajimal. Zlato, striebro, svajciarsky frank, nejake mensie stavebne pozemky, akcie firiem ako Google, Facebook, hedzove fondy..
Nejako rozumne by som si rozlozil portfolio. A este by som si otvoril cajovnu v ktorej by som zaroven aj pracoval.
kupila by som si dom pod hradom a par bytov v BA a tie by som prenajimala, potom by som si len robila co chcem, oddychovala a peniaze by mi stale isli na ucet a potom z nich by som si otvorila kaviarno-cajovnu v centre BA a samozrejme pomahala chudobnym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a keby uz bol, tak auto
Najskôr by som si kúpila veľký byt niekde vo Zvolene, aby som to mala blízko do školy, zariadila ho a potom si kúpila auto. Najala by som si tých najlepších lektorov a začala sa učiť viacero jazykov. Časť by som investovala všade možne, ale hľavne do nehnuteľností. To by som stihla do Vianoc a potom by som strávila vianočné prázdniny v Austrálii. Ostatok by som odložila do banky a ďalej by som si žila svoj život, šla na vysokú, kúpila si byt zas inde a potom by som zas míňala tie peniaze podľa toho, ako by som potrebovala
a teraz k veci:
Keby som mal 18 Kupil by som si bejvak, auto atd. a zvysok by som investoval do akcii atd. Proste peniaze by som nejak zhodnotil a zarobene peniaze by som urcite aspon cast z nich dal na charitu...
Ale teraz k tým reálnejším veciam: Vytrhol by som matku a sestru z biedy, vrátil by som starkej a ocovi to, čo investovali do môjho štúdia.
Dosť by však moje myšlienkové pochody ovplyvnil spôsob získania tých peňazí.
vývoj jednej hry...
...druhej hry...
...tretej hry...
webový projekt.
komoditné trhy
...dva byty ktoré by som prenajímal
...tretí v ktorom by som žil.
Nejako rozumne by som si rozlozil portfolio. A este by som si otvoril cajovnu v ktorej by som zaroven aj pracoval.
A este by si kupil Ipad 2,Iphone 4S,MackBook a byt v L.A.