Do restiky, do ZOO, niekam do lesa na piknik, doma vecera pri svieckach... je to uplne jedno, daj jej kyticu ruzi a zvlhne aj ked pojdete do parku na lavicku...
Ľahkú turistiku, kde je potom krááásny výhľad (a ak jej spravíš ešte desiatu, tak už si vyhral), neviem či to platí na všetky, ale na mňa by určite. Alebo na hocijakú kultúrnu udalosť alebo na pamiatky (kedže skončili časy výletov na zš, tak už nikde takto nechodím ) a potom úplne hocikde kde sa vám bude chcieť
My sme naše "výročenie" oslávili mojím učením sa a upečením spoločného koláčika a najsamlepšie. Bože ja to nechápem takéto "oslavy"... možno keď s niekým budem 10-20-30 rokov tak ma to napadne osláviť.
..ale tk choďte do divadla napríklad..tam sa my chystáme dúfam
Hmm a čo nejaký welness? sorry ak to tu už bolo nečítala som komentáre....Alebo jej len niečo malé kúp a pozvi ju na nejaký miešaný drink... Alebo na pizzu, večeru, do kina, cukrárne.... nevím čo v tých KE máte
my sme naše vyroročie oslavili tak že som bola s nim asi vonku asi 3hodiny potom som sme kecali naše všetki spominka a zaziťky apotom som išsla ku nemu som kecala s jeho mmaou a potom pre mna spravil jedno video z ktoreho som bola uplne dojata a ešte mi dal take srdičko a tam bola napisane si kluč v mojom srdci a ja mam polovičku i ja tiež mam polovickypotom sme sa sa spolu kupalu a bolo to niečo prve pre mna a tak a potom sme išli na vec a tak a potom som ho odprevadila na zastvku a som išla domov a dakujem každehomu že som spoznala takeho užasneho priaatela a taka a žeho milujem velmi a ta milujem gabinko i love you
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Cize nejaké iné návrhy?
Som chcel na furcu no wellnes ale rezervacia na 2hodky stojí 80€
asi som antikúlová
lepšie jak nič
To my sme potom oslavovali asi jak sedláci alebo čo
Stačí nejaká ružička, najesť sa a stráviť pekný deň.. nemusíš sa s ňou trepať do New Yorku
Či rok od toho, čo ste si povedali tri-štyyy-ri, odteraz spolu chodíme?
..ale tk choďte do divadla napríklad..tam sa my chystáme dúfam
alebo skúste spoločne nejakú novú drogu.
na to prvé mi doniesol čokoládu a poslala som ho do zadku, pretože niečo také neuznávam
Máme silno romantický vzťah !