28. augusta budeme s mojím chalanom oslavovať rok čo sme spolu. Vymyslela som mu taký darček že mu napíšem príbeh o nás...od začiatku ako sme sa spoznali,naše zážitky a podobne. Ten príbeh,ktorý bude vytlačený na kancelárskom papieri potom vložím do obalu
to vážne už 13. januára rozmýšľaš, čo dáš frajerovi k výročiu? samozrejme je fajn vedieť, že chcem s daným človekom byť aj o nejaký čas, ale... bože kam sa ponáhľaš?
@zuzik97 no ze fotky olepis fotkami a tie olepene fotky fotkami nalepis na tu obalku ktoru si chcela olepit fotkami no teraz ju uz olepis fotkami olepenymi fotkami
@kitty7 neponáhľam sa len sa teším a dlho to trvá kým to urobím tak aby to vyzeralo čo najlepšie radšej aj pol roka dopredu ako hnať sa deň pred tým...
je to fajn nápad ja som chcel dať priatelke list v ktorom je napísané to čo premna znaemnala, no nejako som sa nakoniec nezhodol s tým pocitom ktorý vyjadroval list a tak som si ho schoval doma ... nakoniec som jej ho dal až keď sme sa rozišli ... boli tam fakt láskyplné veci, ale tak čo už (teraz si fakt nepamätám či to bolo k prvému výročiu alebo až k ďalšiemu, ale myslím že k prvému)
@12 nemyslím si, že na to potrebuješ polroka... keď to začneš riešiť v júli to úplne stačí... možno o mesiac sa už nebudeš mať na čo tešiť - samozrejme ti to neprajem, ale ste spolu ešte krátko...
Ja neznášam prekvapenia. Mne aj keby dievča kúpilo dodge challenger tak sa urazím že mi o tom najprv nepovedala...
Btw. už vôbec by som nerobil takéto typy darčekov. Áno možno je toto tvoj budúci manžel ale keďže ja neverím na večnú lásku tak si myslím že to bude zbytočná snaha keď to potom po rozchode aj tak niekde zahodí (ak to dovtedy nestratí).
tak gratulujem, my s priateľkou si pripomíname každý mesiac , že sme spolu už toľko a toľko, aj rok bude, no nepovažoval by som to za prvé, možno prvé také vačšie.
@zuzik97 áno, ak je chalan citovo založený, tak to bude pekná spomienka na váš prvý rok...taká rada - nepíš mu to na počítači, napíš mu to rukou...máš na to kopu času, bude to osobnejšie tiež si ale myslím, že zatiaľ by ti stačilo zapisovať si len nejaké body a intenzívnejšie sa do toho pustiť až dakedy v lete...snaha o dokonalosť je fajn, ale nie vždy sa cení teš sa radšej z maličkostí v prítomnosti...čím ho napríklad zajtra prekvapíš? ale samozrejme bav sa, keď ťa to robí šťastnou...len pozor aj na tie "zadné dvierka"
@lepka myslím, že tu nejde ani tak o kvalitu snahy ako o opatrnosť...začiatky vzťahu sú krehkejšie ako roky trvajúci vzťah...dvojica sa počas nich stále len spoznáva, nepozná sa vo veľa situáciách...preto tie reakcie, ak po chvíli chodenia, niekto vyzerá zo vzťahu celý hrr...trochu opatrnosti určite nezaškodí, i keď chápem, že v praxi sa to ľahšie povie, ako urobí
@lintu
veď ja to chápem ale bežne tu vidím komentáre, že niekto má vzťah 5 mesiacov a všetci majú na ten vzťah pripomienky, zatracujú ho a zamietajú hocijaké nápady na darček hoc len lacný a malý
Jee zlate, ale fakt to napis rukou, a my si nejak nic na vyrocia nedávame s drahym, my skor dakam ideme a urobime si kludny a pekny den v svojej pritomnosti
Ale tvoj darcek je super, paci sa mi
@lepka ber to tak, že abnormalita príspevkov a frustrácia zo vzťahov robia svoje "priateľ bude mať sviatok, prosím poraďte, čo mu mám kúpiť?" "s priateľom budeme mať také a onaké výročie, prosím..." "s priateľom..." čo sú to za otázky? vždy príde nejaké obdobie, kedy sa ich tu nakopí celá halda...však keď už niekoho mám, tak sa mu snažím vymyslieť niečo špeciálne, nie? čo už len poradí verejnosť, ktorá toho dotyčného nepozná? tie otázky sú proste otravné...pasívne čakať, čo mi kto múdreho navrhne keď už niekto potrebuje radu, tak nech sa trebárs ako slečna opýta na niečo konkrétne...pri takých otázkach vidno aspoň nejakú snahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
dnes tu ma zraz pokec klub ci co....
a samozrejme určite to urob !
Btw. už vôbec by som nerobil takéto typy darčekov. Áno možno je toto tvoj budúci manžel ale keďže ja neverím na večnú lásku tak si myslím že to bude zbytočná snaha keď to potom po rozchode aj tak niekde zahodí (ak to dovtedy nestratí).
@lepka myslím, že tu nejde ani tak o kvalitu snahy ako o opatrnosť...začiatky vzťahu sú krehkejšie ako roky trvajúci vzťah...dvojica sa počas nich stále len spoznáva, nepozná sa vo veľa situáciách...preto tie reakcie, ak po chvíli chodenia, niekto vyzerá zo vzťahu celý hrr...trochu opatrnosti určite nezaškodí, i keď chápem, že v praxi sa to ľahšie povie, ako urobí
veď ja to chápem ale bežne tu vidím komentáre, že niekto má vzťah 5 mesiacov a všetci majú na ten vzťah pripomienky, zatracujú ho a zamietajú hocijaké nápady na darček hoc len lacný a malý
Ale tvoj darcek je super, paci sa mi