Keby ste teraz našli napríklad na ulici 100€,prípadne by ste ich našli niekde schované doma, niekto by vám ich dal, proste by to boli peniaze, s ktorými ste nerátali a dostali by ste ich bez práce, čo by ste s nimi robili?
@1 to je sranda, ako uz zakladatelia for musia hned v prvych komentoch eliminovat mozny vznik hadok
odlozila by som, kym by som nemala 600 na novy objektiv ale tipujem, ze medzitym by peso potreboval nakrmit, cize by som ich aj tak minula na 12kilove vrece granul
tak kebyže ich nájdem niekde schované doma, tak by som si ich určite nezobrala..
ale kebyže nájdem niekde na ulici taak neviem.. ak by to bolo niekedy teraz tak by som si asi kúpila nejaké formálne oblečenie, keďže také nemám a bude mi zachvíľu asi treba .. a to nie je najlacnejšie + nejaké topánky k tomu.. čiže by som to asi rýchlo minula :/
@toxo ako sa to zoberie, ide mi o to, že by išlo o peniaze, s ktorými by si nepočítal,nevedel si, že ich budeš mať.
doma myslím tak, že si mal napríklad niekedy viac peňazí a napríklad tá 100 eurovka skončila niekde založená, ale to, že ti chýba a že si ju mal si nevedel.
nemyslím tak, žeby patrila napríklad rodičom, alebo by si ju deň pred tým stratil a na druhý deň našiel.
@hajzelbaba to len kvôli tomu, že určite napadne niekoho, že či sa mi to aj stalo, tak som radšej odpovedala dopredu že nie
Určite by som ich odložila, možno by som z nich minula len malú časť. Alebo by som minula malú časť už našetrených peňazí, drobnejších a tú celú stovku by som tam dala, nech ju nerozmieňam
ja som presne na 1.apríla našla na zemi v KE na hlavnej ulici 50€ kebyže viem komu patria tak vrátim, ale nechala som si ich a odložila lebo si šetrím na nový notebook
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
odlozila by som, kym by som nemala 600 na novy objektiv ale tipujem, ze medzitym by peso potreboval nakrmit, cize by som ich aj tak minula na 12kilove vrece granul
ale kebyže nájdem niekde na ulici taak neviem.. ak by to bolo niekedy teraz tak by som si asi kúpila nejaké formálne oblečenie, keďže také nemám a bude mi zachvíľu asi treba .. a to nie je najlacnejšie + nejaké topánky k tomu.. čiže by som to asi rýchlo minula :/
doma myslím tak, že si mal napríklad niekedy viac peňazí a napríklad tá 100 eurovka skončila niekde založená, ale to, že ti chýba a že si ju mal si nevedel.
nemyslím tak, žeby patrila napríklad rodičom, alebo by si ju deň pred tým stratil a na druhý deň našiel.
@hajzelbaba to len kvôli tomu, že určite napadne niekoho, že či sa mi to aj stalo, tak som radšej odpovedala dopredu že nie
keby ich najdem doma a viem ze niesu moje tak ich tam neham nebudem okradat vlastnych rodicov
a keby najdem na tejulici ma krasne topanky vyhliadnute akurat za 90 e 10 e postovne a to je kaurat ...
takze ak niekto mate zbytocnych 100e vyhodte ich na ulici a dajte vediet dik
V preklade: Hneď by som ich rozjebala.
Nevidím dôvod ich vyhodiť do vzduchu preto, lebo som k nim prišiel neočakávane ...
Zdá sa mi, že nad takou otázkou môže nejak rozmýšľať jedine niekto, kto nemá k dispozícii akékoľvek iné peniaze, teda porovnateľnú sumu ...