čaute Existuje nejaký rýchli spôsob ako zarobiť 1500€ za dva dni? Ako narovinu vám napíšem, že sa mi to zdá byť nereálne but who knows Ak existuje nejaký spôsob, bol by som rád, ak sa s nim podelíte. Vopred ďakujem
Inak Moja sestra pracovala pre istého Šejka , konkrétne v kuchyni , skrabala zemiaky , umývala ovocie a zeleninu
Za pár dni zhrabla okolo 2500 eur
(Sério )
dá sa, s nejakou investíciou ktorú si naplánuješ roky dopredu. Inak bez plánovania veľmi ťažko, ale napr. ak máš veci v tej hodnote, môžeš to predať, prip. zobrať pôžičku, alebo iné kreatívne spôsoby, ako falošná zbierka a pod.
ale naschval som napisala 48 hodin, lebo tym som myslela bez prestavky, samozrejme neda sa tak tahat kazdy den a aj to meno si vybudovat nie je sranda.
vacsina ludi z tejto oblasti si uz potom vyvinu take aplikacie, ktore im pasivne zarabaju a nemusia na tom pracovat ako mravce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
jedno z toho by mohlo fungovať
Inak Moja sestra pracovala pre istého Šejka , konkrétne v kuchyni , skrabala zemiaky , umývala ovocie a zeleninu
Za pár dni zhrabla okolo 2500 eur
(Sério )
nemáš rodinu, kamošov, zamestnávateľa?
načo sú ti vlastne, nenapísal si celu pravdu...
lebo ten ujo už odišiel naspäť tam odkiaľ prišiel
ale naschval som napisala 48 hodin, lebo tym som myslela bez prestavky, samozrejme neda sa tak tahat kazdy den a aj to meno si vybudovat nie je sranda.
vacsina ludi z tejto oblasti si uz potom vyvinu take aplikacie, ktore im pasivne zarabaju a nemusia na tom pracovat ako mravce.