Ahojte, ak mam este 17 mozem si Sam vybavit prestup z jednej skoly do druhej? mozem si sam podat prihlasku ked nemam 18? a ako to mam urobit? ist za riaditelkou? asi ste si vsimli ze stale davam fora o skole no
ja som prestupoval na inú strednú školu, keď som mal 17 a cez e-mail som si vybavil pohovor s riaditeľom tej školy, prijal ma, mama nemusela vôbec dokonca ani len o ničom vedieť, ale potom musela napísať žiadosť o prestup, ktorú škola eviduje ale to som si taktiež napísal sám a keď si to podpíšeš sám
napises ziadost o prestupenie na skolu, ktoru ti podpise tvoj zakonny zastupca a odovzdas alebo posles riaditelovi skoly, na ktoru chces ist.
ked ti pride potvrdenie o prijati, napises svojej starej skole ziadost o zanechanie studia.
ja som prestupovala, ked som mala 16.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ked ti pride potvrdenie o prijati, napises svojej starej skole ziadost o zanechanie studia.
ja som prestupovala, ked som mala 16.