bola som na koncerte, vypila veľa vína a rumu, pochodila veľa barov a pohádzala všetky peniaze do jukeboxu .D na viac sa nepamätám
a potom mi ešte manka spravila koláčisko a qazi som oslávila s rodinou
najprv s kamarátmi, mali sme tam traja 18ku, už som to spomínala, príiš dlho sme to plánovali a skončilo to no, trocha sme sa pohádali s frajerom tak som si to tak neužila.., oveľa radšej spomínam na iné party v tom dome u kamoša, ale ako nesťažujem zčasti si za to môžem sama
a potom na záhrade s ceelou rodinou ale tiež som si to moc neužila lebo môj brat keď mal pred troma rokmi 18ku tak on bol stredobod pozornosti, rozprával vtipy, všetci sa smiali a tak a ja veľmi neľúbim byť stredobod pozornosti ale bolo to faajn taký môj deň
rada na to spomínam, bolo to super s kamarátmi v meste a na diskotéke, vypili sme si, zatancovali, zabavili sme sa proste a spoznala som lásku môjho života áno, rozišli sme sa po troch mesiacoch, ale v ten večer som sa cítila úplne skvelo a potom ešte aj doma s rodinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a potom mi ešte manka spravila koláčisko a qazi som oslávila s rodinou
takze neviem kedy vsetko dooslavujem, asi nikdy, nemam zajem
a potom na záhrade s ceelou rodinou ale tiež som si to moc neužila lebo môj brat keď mal pred troma rokmi 18ku tak on bol stredobod pozornosti, rozprával vtipy, všetci sa smiali a tak a ja veľmi neľúbim byť stredobod pozornosti ale bolo to faajn taký môj deň