chipset tiež ovplyvňuje parametre počítača. určuje množstvo RAM ktoré je možné používať v PC. Takže ak máš slabší chipset, ktorý podporuje len do 1GB RAM tak tam môžeš mať aj 8GB aj tak ti bude pracovať len 1GB... možno aj v tom je to... nie som si istý...
@4 Chipset je čipová sada , označenie integrovaných obvodov , maximálna velkosť ram závisi od MB, a kedže píše že tam má 2 gb ram a predpokladáme že ak žiada radu tu tak si do ntb dalšiu ramku neprihodila.
Takže odporúčam prvotne pozrieť bios či je tam vidno ram predpokladám že máš 2x1gb ram kedže rozdelit pamäť ram sa nedá. AK je tam tak či je zapísaná , ak nie zapísať , v prípade ak ju nevidno a si si na 100% istá že si ju tam mala tak je možnosť že sa povitiahla aj keď v ntb-ku je ta šanca minimálna takže reálnejšie je že odišla. Aj keď musím povedať že som sa ešte nestretol s pokazenou ramkou pokiaľ ju niekto manualne nepoškodil. Ale že vraj sa to stať môže
@etelnair No mne raz doniesol jeden pán asi 12 ramiek v pytlíku od chleba že či mu ich môžem pridať do PC 12 som mu tam síce nenapchal ale všetky fungovali a to ich niesol ako mešec penazí
no keĎ som mala napr win 7 32bitový tak mi z 4gb ramky ukazovalo okolo 2? dala som si win 7 64bitový a mám 3,75 či jak neviem presne ale nejako tak. tak skús 64bitovú verziu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
7
Takže odporúčam prvotne pozrieť bios či je tam vidno ram predpokladám že máš 2x1gb ram kedže rozdelit pamäť ram sa nedá. AK je tam tak či je zapísaná , ak nie zapísať , v prípade ak ju nevidno a si si na 100% istá že si ju tam mala tak je možnosť že sa povitiahla aj keď v ntb-ku je ta šanca minimálna takže reálnejšie je že odišla. Aj keď musím povedať že som sa ešte nestretol s pokazenou ramkou pokiaľ ju niekto manualne nepoškodil. Ale že vraj sa to stať môže