rozisli sme sa pred vyse 2 mesiacmi a ja ju stla lubim ale neviem ako ona mna, cem vedet aky su ochotny iny ludia ci dokazu dat niekomu druhu sancu ak tu bude dost ano tak ak budeme niekedy spolu ju chytim za roku pozrem sa jej do oci a poviem co knej citim ze mi chyba a ma novy uces a vypada nadherne tak aj to jej poviem
Nuz druhu sancu hej, ale zalezi preco sme sa rozisli presne ako povedala Zuzanka.
Ale ako povedal elwinko novy uces moze znamenat, ze na to chce zabudnut ale nemusi. Totiz kdesi som cital, ze zeny si vacsinou menia uces ked maju za sebou urcitu etapu ako napriklad koniec vztahu.... (ale netusim co je na tom pravdy, takze to moze byt aj uuuuplna kravina)
ano.. aj napriklad neveru by som vedela prekusnut... ale aj to je odstupnovane aka to bola nevera haha ja viem som divna ale nevadi mi to ludia maju pravo na dalsiu sancu. nikto z nas nie je neomylni aj ked su veci ktore ludia neprekusnu a nedaju druhu sancu. zalezi od cloveka od jeho charakteru atd... nie kazdy zvladne to iste...
no, ja by som tu druhu sancu asi dal. Ale samozrejme kym nebude neskoro, az kym sa mi nezhnusi... co sa teraz tyka mojej ex, tak by som uz velmi silno rozmyslal ze ci ano, alebo nie, napriek tomu ze mam depresie koli samote, ze silno potrebujem vztah. Moja ex mi od rozchodu stale ublizuje, ale velku cast z toho mozno ani nevie ze mi ubliuzje. Ale to je uz vlastne jedno... ale uces nezmenila. Iba si nechava narast dlhe vlasy (ale to chcela uz pocas nasho vztahu). Alebo je to zmena?
ja by som nikdy nedal druhu sancu. Druha sanca to je ako dat vrahovy druhu sancu a nedat ho do basy. Za chyby sa plati a preto druha sana neexistuje. ale to je len moj nazor na danu vec ano?
Wingfoot .... nemyslel som pri autonehode kluckujes. zabijem niekoho koho naozaj chcem jednoducho nozom pistolou ano? je to umysel ... ako napr. podvod. je to umyselny cin. Ked viem, ze mam svoju lasku. A totoje to iste. Viem, ze ked toho doticneho zabijem podjem do vazania.
Preco davas taky prikald to neviem. myslel som umyselu vrazdu nie taketo daco.
A mnohy ludia za to mozu aj ked zabiju autom clvoeka. Lebo svoju jazdu neprisposobili svojim jadznym sksuenostiam a sli moc rychlo.
ved v poriadku..ja beriem aj tvoje argumenty..diskutujeme ..z tohto mi vyplyva ze niektori ludia si tu druhu sancu zasluzia...niektori nie...ale pochop..v kazdom z nas je kus dietata..ta zvedavost...to je nieco nenormalne..a pritom to nemusi byt zly clovek...bol neverny...ako vies ze sa z toho nepoucil nadobro? a ze tu uz nechce nikdy spravit?..je uplne jednoduche niekoho odsudit, zaskatulkovat ho..oznacit ho nalepkou..a zase nemusime zachadzat do takych krajnosti ako umyselna vrazda..to su skor chory ludia
Wingfoot ano diskutujeme ale viem jedno, ak clvoek podvedie raz podvedie aj druhy si myslim a ta osoba ktora mu dala tu druhu sancu uz ho bude brat ako takeho lahkeho clvoeka, ze uz to nebdue oni si myslim ja si to enviem ani predstavit .... dat osobe druhu sancu ktora ma podviedla mne by bola uz cudza. S toho vypliva .... je to podla chuti cloveka.
mmm myslim ze lusssia22 ma pravdu ale vies na lasku terba dvoch pozri nika ta mozno nelubi ma ta rada len ako kamarata ja som tiez eja nelubila a ami sa mi nepacil a pozri zrazu sa nieco stalo pocom som zacala k nemu citit nieco viac ...lasku...hrozne som ho lubila a tak sme spolu chodili...zrazu bum ...a the end...ale potom ja som ho milovala stale a aj on mna a zrazum bum bac a druhy kret sme spolu...vidis zachvilu to bude zas 5mesiacov ako aj predtym ale uz by som nespravila taku blbost...myslim tym ze sa s nim rozist lebo ho milujem z celeho srdiecka...marek a coty vies nika mozno hovori ze ta nechce uz a mozno ta vazne nechce ale nesmut pozri vzdy budete akmarati a moooozno sa stane nieco po com ta aj ona budwe lubit...to sa uvidi casom a kazdy sa zalubi takze...papap
mmm ja uz neviem co ti mam na to napisat ty chces vsetko hned a nepochopis ze cas sa ceni.vyckat a mozno sa neco stane a mozmno sa nestane ani teraz ani potom ..na lasku treba dvoch ak ona lubi ja viem koho a ty ju tak co ti to pomoze ak ona ubi ineho..ak sa budete lubit navzajom potom povedz..pls ale ne uvidis cas a cas
ja som dostala 2 sancu..dokonca aj tretiu...len neviem ci by som to aj ja dokazalaa..mne dal chalan sancu potom co som ho podviedlaa..nestalo sa to raz!!vo bec si neviem predstavit,zeby som ja musela rozmyslat nad nieciim takyyym..ci dat este sancu alebo niee...
hehe,tak prid ku nam ti neham, apson jeden perk tvarohove su moje a makove bratoive s jankom a tie su uz skoro zjedene...nmm,akurat ze ja marek uz nenavidim skoro...
2 sanca sa uz neoplati davat uz asi podla mna mam na to uz iny nazor ale bud je to to iste co prred tym alebo horsie....je veeeeeelmimala pravdepodobnostt ze by to boolo take iste ale lepsie...ja neviem ci verim v laskuuz vobec ubila som a aj lubim ale neviem ci je mi to aj platne
mmm laska je nieco v com sa da naozaj velmi sklamat a ja uz v lasku prestavam aj pomaly verit aj ked toho mojho lubim ale mozem vediet ci nespravi nieco jak ...nemenovana osoba co po styroch rokoch vie podviest???to je totalny kkt
ja ani neviem preco som cel druhu sancu asi preto bo mi strasne chybala ale viem ze by to bolo take iste ale ak by to bolo take ako na zaciatku by to stalo za to
2. šanca?? a načo je dobrá? aby človek čakal kedy mu ten druhý ublíži znovu. Nedokázala by som asi byť s niekým ďalší krát, pretože by som bola stále v pocite neistoty, že ma opäť nechá a zase budem sama a smutná.
75..ja viem ale ked u nas je to stale v pohode ale tuto u mareka sa to asi ani nemalo zacat lebo on sa teraz trapi stale jak ...jaj a ona ho ma mozno aj rada ale maximalne ako kamarata!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Ale ako povedal elwinko novy uces moze znamenat, ze na to chce zabudnut ale nemusi. Totiz kdesi som cital, ze zeny si vacsinou menia uces ked maju za sebou urcitu etapu ako napriklad koniec vztahu.... (ale netusim co je na tom pravdy, takze to moze byt aj uuuuplna kravina)
Zhodnotenie: do urciteho casoveho bodu ANO
a co keby si ty niekoho zabil? nahodou..pri autonehode...nezasluzis si druhu sancu? ludia obcas robia chyby...a kazdy sa uci len na tych vlastnych
Preco davas taky prikald to neviem. myslel som umyselu vrazdu nie taketo daco.
A mnohy ludia za to mozu aj ked zabiju autom clvoeka. Lebo svoju jazdu neprisposobili svojim jadznym sksuenostiam a sli moc rychlo.
stale som za to, druha sacna nie je.
keram//mnoa co ked to je odveci? a com mame tu pisat? ked sa to teba nemam starat!...
*
Avšak ,prvý krat sklamal kvoli sebe, druhý to bude kvoli tebe.
Ty mu davaš šancu,ty berieš riziko.
Podla mna sa aj tak pochybností nezbavíš...