nemyslím si, že z biologického hľadiska môžu mať takýto ľudia zdravý vzťah.
a tiež si nemyslím, že by vedeli rovnako osobnostne a mentálne jeden pri druhom rásť.
Priamo vo veku problém nie je, ale nepriamo vo veciach vyplývajúcich z toho je dosť pravdepodobné, že problém nastane. Nemyslím, že je to nejak zlé, ale čím sú obaja starší, tým sa takýto rozdiel vyrovnáva, u seniorov to už ani nestojí za reč, naopak u pubertiačky a takmer štyridsiatnika je to trocha veľa
nieeeeee!
akoze, normalne-nenormalne, nasrat. ale tam je strasne velky mentalny rozdiel a ako tu uz bolo povedane, u toho starsieho v takom pripade nie je vsetko v poriadku.
20r. je proste uz prilis.
Je to každého vec. Ja mám kamarátku aj 35-ročnú, ale len kamarátku. Nie je to biologicky zdravé. Navyše ja osobne si taký vzťah predstaviť neviem. 5 rokov hore dole. Ale keď to im nevadí...
ten generačný rozdiel je už divná vec...akože, ja sa tiež kamarátim s ľuďmi, ktorí by mi mohli byť rodičmi, pretože sú to moji kolegovia z divadla, s ktorými mám veľmi dobrý vzťah. ale mať s tým človekom dlhodobý vztah, predpokladám že aj aktívny sexuálny život, rodinu a podobne...myslím, že na začiatku to nevadí, ale postupne príde obdobie, kedy nebude jeden z najmladšej generácie a druhý zo strednej, ale jeden zo strednej a druhý z najstaršej a potom sa bude treba o toho človeka starať spolu so svojimi rodičmi...v čase, keď ten mladší partner je v produktívnom veku, prípadne keď má malé dieťa ... a toto myslím može byť veľmi vyčerpávajúce a jedna z vecí, prečo si to neviem predstaviť...ale ak to niekto tak chce mať, prečo by som sa do toho ja mala miešať. hlavne nech sú ľudia šťastní.
what, necakala som taketo komenty tu
uplne vpohode podla mna, kazdy sme ini preboha a ten vek je tak minimalny ukazatel oproti inym vlastnostiam ludi, ze to vobec nehra rolu ked si rozumeju ti ludia..
tak isto moze byt hlupy kokot 39 rocny ako 19 rocny... môžem povedat... a casom to zacne vadit... jednak lutujem tie ženy co potom musia spávat s polodochodcom... samozrejme neplati ked chlapik vyzera ako jason statham ten ma dva roky pred 50..
@h8u otazka je postavena strasne vseobecne a preto si myslim, ze jednoznacna odpoved je nie. to neznaci, ze to nikdy nemoze fungovat ale z povedzme 100 parov to bude fungovat len pri zopar z nich.. preto to nie..
samozrejme, ak to niekomu funguje, tak to nikto z ludi tu nekritizuje a ani nechce ba myslim ze ani neodsudzuje.. ale to nie je obsahom tejto otazky tak ako je polozena podla mna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a tiež si nemyslím, že by vedeli rovnako osobnostne a mentálne jeden pri druhom rásť.
akoze, normalne-nenormalne, nasrat. ale tam je strasne velky mentalny rozdiel a ako tu uz bolo povedane, u toho starsieho v takom pripade nie je vsetko v poriadku.
20r. je proste uz prilis.
uplne vpohode podla mna, kazdy sme ini preboha a ten vek je tak minimalny ukazatel oproti inym vlastnostiam ludi, ze to vobec nehra rolu ked si rozumeju ti ludia..
10 a 30 je totálne neakceptovateľné, ale 70 a 90 je úplne v pohode podĺa mňa
samozrejme, ak to niekomu funguje, tak to nikto z ludi tu nekritizuje a ani nechce ba myslim ze ani neodsudzuje.. ale to nie je obsahom tejto otazky tak ako je polozena podla mna..