Diskusie - 2939. stránka fóra
5
čo do skupinovej charakteristiky ?
čaute ludia prosím pomôžte že čo také napísať do slohu, skupinová charakteristika, téma : "Tak to sme my" ? Otvor fórum »
6. 5. 2013 18:56
19
Čo si myslíš?? Kto to má v živote lahšie: ženy či muži??
6. 5. 2013 18:53
22
Dobrý film-zhúlenci, opilci?
Neviete nejaký dobrý film, kde ja neviem, húlia, alebo pijú a vznikajú vtipné momenty? Otvor fórum »
6. 5. 2013 18:10
37
Neospravedlnene hodiny
ahoj :D chcel by som sa spitat ako to je s neospravedlnenymi hodinami to znamkovanie a kedy je ich tolko aby ziaka vahodili... lebo ja si to niako nepametam... :D vlasne ake ja maximum neospravedlnenych hodin na to aby... Otvor fórum »
6. 5. 2013 18:06
6
Nahrávanie filmov na Youtube
zdravím. všimol som si, že na youtube niektori ludia davaju filmy celkom dobrej kvality, dlhšie ako hodinu.... Ja som sa pokušal tam dať tiež jeden film, ale napísalo mi nakoniec že je veľmi veľký.... Otvor fórum »
6. 5. 2013 18:02
85
Mená
Ahoj, takze mam par otazok na mena: 1. Aké je Vaše meno? Ste s nim spokojny? 2. Máte stredné meno? Chceli by ste mat? Ake? 3. Vaše mená... Otvor fórum »
6. 5. 2013 17:14
8
Čo si myslíte o vysokej škole žurnalistiky?
Uplatním sa? čo zárobok? (nie neje mi len o ten, len sa informujem!!) ak o tom niečo viete tak pište všetk ymožne informácie prosím :) ... ked tak, kde najlepšie??? atd... všetko čo viete. . Otvor fórum »
6. 5. 2013 16:31
6
STU PSA
Ahoj, je tu niekto kto to študuje, resp. študoval, alebo sa chystá? Prijali ma a rada by som vedela, či je to až také ťažké, ako väčšina ľudí hovorí a či sa mi to... Otvor fórum »
6. 5. 2013 16:13
6
Fínsky stream na hokej 2013
Náhodou nemáte odkaz na fínsky komentovaný prenos tohtoročných majstrovstiev, ideálne momentálneho zápasu Slovensko- Nemecko? Otvor fórum »
6. 5. 2013 15:29
18
Matika kružnie :D niekto ochotný? :D
vypočítaj polomer kružnice, ktorej dlžka je o 107 cm väčšia než jej priemer. bola by som rada keby mi to niekto vypočítal :D diiiik :D :D :D Otvor fórum »
6. 5. 2013 15:14
1
UKF - prijímačky
Chystate sa niekto 10. 6. na prijímačky na Dražovskú cestu? :D ked hej, aky odbor? :D Otvor fórum »
6. 5. 2013 15:12
8
Farba na vlasy
Aké mate skúsenosti s farbou Loreal Preference ? :-) Ďakujem za reakcie :-D Otvor fórum »
6. 5. 2013 14:37
6
Fotenie/Natáčanie Obrazovky
Ahoj, poradíte nejaký program kde sa dá fotit/natačať obrazovka ?? musí byť free alebo aspoň trial :) Otvor fórum »
6. 5. 2013 14:33Pôvodná pieseň
prosím Vás neviete ako sa volá pôvodná skladba, ktorá bola neskôr prerobená? http://www. youtube. com/watch?v=EkcuWhmd59w Otvor fórum »
6. 5. 2013 14:26
5
Integral e^(2x) * cos x dx,,. substitucia? per partes? co to rozchodi,,. ? dakujem :)
integral e^(2x) * cos x dx... substitucia? per partes? co to rozchodi... ? dakujem :) Otvor fórum »
6. 5. 2013 13:39- 1 Si fatphobic?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 4 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 5 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 2 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 8 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 pumpa
- 6 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?