ahoj chcel by som sa spitat ako to je s neospravedlnenymi hodinami to znamkovanie a kedy je ich tolko aby ziaka vahodili...lebo ja si to niako nepametam... vlasne ake ja maximum neospravedlnenych hodin na to aby bol len zhorsena znamka za spravania
3 neospravedlnené= 2 zo správania, ďalej to neviem. Ale väčšinou to záleží od tr. učiteľa a iných okolností. Spolužiačka mala 21 neospravedlnených a mala len 2 zo správania.
tak teraz neviem uz vobec ja mozem mat tak 40 hodin neospravedlnenych... ale neviem co z toho a nechcem sa to pitat triednej sa jej racej vyhybam teraz
až od 9 neospravedlnených je 2 zo správania či to len u nas je takto posunute aby sme mali normalne znamky? ... no tak ja na konci štvrtáku posledné mesiace serem na všetko zdrhám z posledných hodín pravidelne, kto tam má kvaisť naocot a čumeť do blba...čiže ich tam mam možno aj viac ako 8... a je mi to u riti
@lawey ja som len tretiak tak tam musim chodit nechem aby ma teraz vyhodili ked som tam uz tie tri roky chodil... a to si celkom vychytala s 8 ked az za 9 je dvojka... ale sak tie zhorsene znamky zo spravania su aj tak jedno...
@thcpositif tak jednoducho si zožeň nejakú ospravedlnenku od doktora.. horšie ako vyhodiť ťa už ani nemôžu.. a neviem síce koľko máš tých neospravedlnených hodín, ale ak je ich toľko, koľko je na vyhodenie, tak za skúšku nič nedáš..
@thcpositif ale šak sa jednoducho spýtaj, alebo tuším aj v školskom poriadku to nájdeš, že kkolko hodín je na vyhadzov... ale viem že aj vyše 40 je ešte len 3 alebo 4....aspon u nas
@lawey u nas je to tak ze ked uz je trojka tak je ktomu este aj podmienecne vyhodenie a to tiez nechcem... lebo to nedam aby som cely buduci rok chodil do skoly a nic zle nespravil... ale tak pozrem to v tom skolskom priadku a budem vediet...
@thcpositif Mám trojku.. lebo som doteraz vymeškávala + jedla jabko na hodine.. lenže.. kto vie či ma pripustia k ústnym, keďže opäť flákam školu.. mám pocit že keď je trojka, tak je to ešte spoko.. ja zatiaľ žijem.. nuž, neviem čo to bude zajtra, keďže sa chystám na návštevu areálu školy
@thcpositif ja ju ešte len budem mať teraz na konci roka.. nuž ale mám to nejak v paži.. čo sa týka vymeškaných, komu by sa to chcelo preboha spočítavať? ..vôbec nemám šajnú, len dúfam že ma pustia pred komisiu.. a potom už mám the end.. ľahne po mne zem, sa stratím vo vetre.. nebudem existovať.. D
Si poriadne, ale naozaj poriadne nešikovný ak si nevieš zohnať ospravedlnenky. Keď už to nevieš sám, tak neblicuj alebo spoznaj aspoň schopných ľudí, ktorí tie ospravedlnenky zoženú. Však ak si dáš razítko od doktora, tak si tam daj týždeň chorý alebo čo a máš všetko vyriešené
@takata jasné, pokiaľ máš triedného flegmu, tak to možno zaberá.. lenže, pokiaľ ma niekto takú piču, ale že takúúú piču.. ako mám ja (myslím akože triednu prof. nič s mojím lonom) ..tak ti papierik nepomôže veru..
@cuketta Prečo tú školu až tak flákaš? Nie že by mne sa tam chcelo vždy ísť, ale zas všetko s mierou. Nechystáš sa na výšku? Však ak si toto robila aj predtým známky zo správania tam zohrávajú úlohu ak sa nemýlim. Asi som moc konzervatívna, ale ak sa v tej škole nedeje extra zlo a spala som aspoň pár hodín (4 a viac) nie je dôvod tam neísť
@cuketta Nemám triednu flegmu, dávajú si na tieto veci pozor. Ak máš pečiatku od doktora + podpis rodiča, nie je dôvod, aby ti to neuznali. Ak je ten doktor existujúci tým lepšie. Ak sa tam ukážete raz za týždeň tak potom sa triednym nedivým, ale ak niekedy je proste super-mega-giga-spešl príležitosť, tak sa to v pohode dá.
@takata ..mám to trocha zložitejšie.. pretože to je už štvrtá triedna za štyri roky na strednej.. stále nám menia profákov.. a proste táto posledná si na mňa zasadla už od prvého dňa, v ktorý som teda neprišla ale však, načo ma bolo na školský dvor? sa prizerať na idiotov.. no a proste.. tak to šlo už, nesadla som si s tou ženou.. a proste, nechodím do školy.. lebo ju nechcem vidieť ..chápeme sa?
@cuketta Chápem čo chceš povedať, ale totálne tomu systému nerozumiem. Do školy by si nemala chodiť kvôli triednej alebo teda naopak nechodiť. Utekať od nesympatických ľudí tiež nie je riešenie, kedže takí budú vždy a nie vždy budeš mať takú možnosť. Možnosť teda by aj bola, ale následky budú oveľa horšie. Ale pohodka. Tvoj život, tvoje rozhodnutia
@takata ..v kuse je za mojím chrbtom a čekuje si ma.. tiež by ti nebolo príjemné keby ti niekto v kuse chodil za zadkom.. a buzeroval ťa za sprostosti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a u nás sú to 3 neospravedlnené hodiny na zhoršenú známku zo správania, ale tak každá škola to má asi inak, tak si to pozri v školskom poriadku...
@zufalaz ja mam 5 alebo 6 dni... to je dost hodin ale niak to ospravedlnim len nie vsetky...
@zelinka neviem to tam najst v tej triednej knihe a triedna vie ze to mam doniest a stale to odo mna pita to by jej doslo...
hlavne že som žiadne nemala dostať! (ach)