Ahojte. Venujem sa uz dlhsie doucovaniu dejepisu, aj pre ZS, aj SS aj gymnazia a samozrejme doucovanie na maturitu. Ak ste tu nejaki maturanti, co sa s dejepisom trapia, napiste do tohto fora a dohodneme sa. Vyucujem online. Viac 1.koment
Volneho casu mam dost, cize casovo sa viem prisposobit aj viackrat tyzdenne. Cena je vzdy dohodou, nedavam fixne sumy. Cena klesa v zavislosti od toho, kolko ludi doucujem (cize ak online naraz doucujem napr 7 ludi, platia menej ako keby boli len 3). Snazim sa vyhybat len typickemu memorovaniu rokov a osobnosti, snazim sa to vysvetlovat putavo ako pribeh, ktory si lahko zapamatate. Nie je problem doucovat aj individualne, no je mozne ucit aj skupinky (pocet ludi nerozhoduje). Viem poskytnut aj moje odborne vypracovane poznamky, ktore som pocas maturitneho rocnika napisal. Nerobi mi problem casovo sklbit aj viacero pripadnych skupiniek, cize nikto sa nemusi bat, ze si najdem cas len raz do mesiaca. Pred 2 rokmi som doucoval skupinku 7 ludi, stretavali sme sa 1-2x tyzdenne a iba jeden zmaturoval na dvojku, ostaynych 6 na jednotku. V pripade zaujmu piste do tohto fora, dohodneme sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov