1. Nikoleta - som aj nie.. Nech ma krucinál už konečne napíšu do kalendára a hlavne nech ma niektorí idioti prestanú volať NIKOLA
2. Nemám, ale @skingirl94 má krásne mená A hej chcela, no len v prípade, že by som sa volala inak
3. Nela, Ema a chlapcov si rozmyslím neskôr
4. Celé meno prípadne do nejakých neoficiálnych mailov atď N.
5. Meno sa dá meniť na matričnom úrade, podaním žiadosti. Cenu neviem, ale pokiaľ si chce zmeniť niekto meno, lebo sa mu "nepáči" tak to nemusí byť schválené
2, nemám, ale vždy som chcela birmovné, lebo všetci naokolo mali dve mená a ja nie
3, podľa akéhosi starého pravidla by som rada dala mená svojim deťom po ľuďoch, ktorí v mojom živote veľa znamenali, ale čo sa týka mena pre dieťa, to zrejme nebude vyberať len jeden človek
4, Z. Priezvisko zvyčajne
5, A ako sa voláš ty a chceš si zmeniť? Inak, dá sa aj popridávať mená koľko chceš Len si potom musíš zaplatiť za nový občiansky
1. Servác sa volám ale ne, Zuzana som a som s ním pomerne spokojná... ale nie som spokojná s priezviskom, bo nemám rada slovenské prídavné mená ako priezviská...
2. nemám a nehodilo by sa mi, bo s mojim priezviskom a menom by to vyznelo dosť blbo
3-vlastne ani neviem. ak chlapec,tak po oteckovi,pokym to nebude nejaky Ubul a pod.(mam taku vec,ze vacsinou sa mi s chlapom zapaci aj jeho meno ) a dievca,žeby po mamičke? neviem. to má čas ved
3. chl- Samuel, Max, Hiro , Kira, WeiNi, (ked som bola decko som chcela Johnnyho )
dievc- Natalia, Lucia, Amalia, Mary, Emily,.... ||hlavne aby sa to meno dalo vyslovit kademu a nie ako moje ze ma tu volaju ''magareta'', ''magereta'' alebo ''maga'' ||
4. podpisujem sa prezyvkou Gretka do emailov kamaratom, meno + priezvisko do oficialnych emailov a krstne meno na pisomkach...
2. žiaľ nemám ale chcem (preto budú mať moje deti viac mien ,keby sa im náhodou nepáčilo to 1.
3.ch iam,Nathan(iel),Seiji,Hiro,Shin,Yukio,
d orelei Yuri , Loretta,Sayuri,Naima,Leila,Nana Naoki ( ),Shiori,Chihiro,
-nespomeniem si na všetky a nekradnúť ,ale je ich mnoho a pritom nechcem mať viac než 2 deti (bude mať každé okolo 10 mien vytvoria špeciálne kolonku na prihlášky,....)
4.ako kedy ,ale prezývkou sa nikde nepodpisujem (na žiadne listiny )
5. na matrike 100 éčok (oplatí sa ) podáš žiadosť o dané meno a oni ti to schvália (budú robiť kadejaké posudky -napr. si muž a dáš si meno Michaela tak ti to neschvália iba ak na Michal ,ale to musíš podávať 2.žiadosť;alebo si dáš zahraičné meno tak to tiež riešia ,ale zväčša schvália;alebo si nemôžeš dať žiadne meno ako nadávku alebo iné )
a ak máš 2 a viac mien môžeš podať žiadosť o zmenu poradia mien (ak máš teda nejaké meno ,ktoré sa ti viac páči než to 1.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
2. nie, nie
3. nemám, nechcem deti
4. priezviskom/prezývkou
5. dá, neviem
yw
2. nie, nie
3. Žofia Zoja a Maximilián Henrich, ktorý je už na ceste ^_^
4. priezvisko
5. matrika? okolo 60€ by som tipoval
2. Nemám, ale @skingirl94 má krásne mená A hej chcela, no len v prípade, že by som sa volala inak
3. Nela, Ema a chlapcov si rozmyslím neskôr
4. Celé meno prípadne do nejakých neoficiálnych mailov atď N.
5. Meno sa dá meniť na matričnom úrade, podaním žiadosti. Cenu neviem, ale pokiaľ si chce zmeniť niekto meno, lebo sa mu "nepáči" tak to nemusí byť schválené
2. nie, nie
3. Žofia Zoja a Maximilián Henrich, ktorý je už na ceste ^_^
4. S
5. neviem
2.nie,nie,nijaké.
3.Ema, Oliver.
4.priezvisko.
5. dá, na matrike, neviem koľko.
2. nemam, nechcem, staci mi oficialna prezyvka
3. ch - Tom .d- karin, noemi,paula,zuzka,baska,natalia
4. meno + inicialka
5. na matrike..tito pedetat
2. tehlakiller
3. faldik, pubertina
4. xxx
@ruderenee ježíš takéto sračky, to čom ti nie je jedno
nie, chcela by som ale neviem aké
mená detí neviem stale iné s ami páčia
priezvisko
a dá sa zmeniť ...
2. nemám, a netreba mi
3. Sofia, Alex
4. priezviskom
5. matrika, a neviem za koľko
2. keby mám nejaké stredné meno, tak to prvé úplne vypúšťam
3. Richard
4. Eby
2.nemam stredne meno a nevadi mi to
3.mená detí: hm...páči sa mi aj Daniela, aj Monika celkom..a z chlapčenských : Tomáš, Lukáš, Filip...
4.podpisujem sa bud inicialkami alebo krstným menom..
5. dá sa a neviem.
chcela by som mať stredné meno aby som si mohla vybrať ktoré by sa mi viac páčilo
Mala som nejaké vybrané ale teraz si neviem spomenúť len na chlapčenské, Damian.
priezviskom
Eywind
decka som ešte nemala, keď už tak si ponechali svoje mená... ale inak Martin a Diana! a ešte aj Igor sa mi lúbi
nakrelsím šibeničkovú postavičku
väčšinou, keď si raz zadáš meno, tak sním žiješ na furt dokedy nedohráš-..ale tak tunak sa samozrejme dá zmeniť
2. nie, nie
3. Carmen, Laššák1, Laššák2
4. priezvisko
2, nemám, ale vždy som chcela birmovné, lebo všetci naokolo mali dve mená a ja nie
3, podľa akéhosi starého pravidla by som rada dala mená svojim deťom po ľuďoch, ktorí v mojom živote veľa znamenali, ale čo sa týka mena pre dieťa, to zrejme nebude vyberať len jeden človek
4, Z. Priezvisko zvyčajne
5, A ako sa voláš ty a chceš si zmeniť? Inak, dá sa aj popridávať mená koľko chceš Len si potom musíš zaplatiť za nový občiansky
2. nemám a nehodilo by sa mi, bo s mojim priezviskom a menom by to vyznelo dosť blbo
3. Dominika a Jakub
4. začiatočné písmeno mena a priezvisko
2. Nemám ..asi ani nie
3. Chlapčenské: Titus/Tadeáš Dievčenské: Karolína/Barbara/Kornélia
4. Iniciály
5. matrika
2. Mám, ale je strašné, neviem, či sa ráta aj birmovné, to mám potom 2 stredné mená
3. Stela a chlapčenské neviem
4. prezývka
5. Kde sa dá zmenit meno? Kolko to stoji?
2. nemám ani nechcem
3. Sofia, Jakub, Zara
4. priezvisko
2. nemám ani mi nechýba
3. deti neplánujem, ale ak, tak jedno zo zoznamu Zuna, Iľja, Kazimír, Lucián. (už je jasné, prečo by som nemala mať deti?)
4. podľa situácie, ale ak netreba, tak nikdy nie celé meno, buď iniciála-priezvisko, alebo ešte radšej kafkovsky meno, iniciála priezviska
2. nemam ani nechcem
3. pacia sa mi roman-romana jela, sandra, lucia, zuzana, jana...
4. priezviskom alebo celym menom
5. da sa na matricnom urade, cenu neviem » www.krstne-mena.eu/zmena-krstneho-...
2. nemám a netreba mi
3. Daniel/a, Natália, Viktória, Matej, Tomáš,Karolína
4. priezviskom
5. na matrike
2. nie
3. Matej, Nina
4. Simka
5. naštuduj si v zákone č. 300/1993 Z.z. o mene a priezvisku
2. nemam, nechcela
3. Adam, Veronika
4. podpis
5. netusim
2. nemám, nechcem
3. nechcem deti
4. vlastnoručne priezviskom, do mailu aj s iniciálami
5. myslím, že sa dá, ale ako, netuším
2. nemám, nerozmýšľala som nad tým
3. Ema, Richard
4. priezviskom
5. dá, neviem kde, nájdi si
2.nemám a ani nechcem
3. Radovana a Alexandru
4.Viktoria K.
5. -
2. mám, pretože rodičia sa nevedeli zhodnúť na jednom ..ale aj tak ma každý oslovuje prezývkou...
3. Simon, Viktória, Nikolas, Natália
4. iba priezvisko
5. Matričný úrad...pokiaľ má niekto hanlivé priezvisko...myslím, že je to zdarma ...inak netuším ...
2. Lucia (birmovné)
3. Nina, Rebeka/Lukáš, Daniel, Dávid, Dominik, Nikolas.. a aj viac, len mi nič nenapadá
4. Priezviskom
2. nemam, na co by mi bolo??
3. syn bude Benjamin a dcera Julia
4. priezviskom
5. na matrike, myslim, ze sa plati okolo 33e pokial nemas hanlive, vtedy myslim, ze je to zadarmo
2. nemá, nechcem mať,
3. Oliver a Dominika
4. priezvisko
2. Nemám ale neoficiálne to je moja prezývka
3. Ťažko povedať, stále sa mi páči niečo iné poprípade ich je veľmi veľa
4. Ako kde napr. v banke a podobných dokumentoch priezviskom ale na pisomke celým menom
5. Tipujem že na matrike ^^
2. Nie? Nechcel.
3. Nechcem deti, ale ak uz, tak Zuzanka a Dexter
4. Priezviskom
2. Nemám a netrebá..
3. Ema a Lukáš
4. Ako kedy..
5. Asi na matrike...
Btw.
- Reba. Ľúbim sa.
- Nemám, nechcem. Nevošlo by sa mi na facebook.
- Deti nebudem mať. Ale ak, tak Dorota, Cecília je super meno, ale to by som dcére nespravila, Michal, Peter, Ezechiel.
- Priezviskom!
- www.google.sk
2. stredne meno mam Marianovic alebo Nowic
3. Natalia, Katarina, Adriana, Martin, Marian, Peter, Mikael
4. priezvisko
5. dezo za humnama prepisuje
2.ne
3.neplanujem deti,ale Nina,Tamara Adam Oliver
4.Terezka,
5.nevim
-vraj Mária
- ch. Alan, Oliver, Gabriel,Saša, Dominik, d.- Viola, Tamara, Amália
-priezviskom na dokumentes, umelecky @G !
- stredné nemám a nenávidím prezývky a rôzne obmeny môjho mena
- Mariana určite.. ďalšia možno Žaneta.. a chlapci... hmm napr. Tibor
- celé meno
- neriešim
2. nemam, nescem
3. Mikhail, Artur, Mathias, Karolina, Daniela
4. priezvisko
5. matricny urad
2. Nie. Mám dosť.
3. Krásne a úžasné. Skvelé a dokonalé.
4. Trefne a výstižne.
5. Na správnom mieste.
Za pochopenie ďakujem.
2. Nemám, nechcem.
3. Rebeka, Daniela, Daniel, Patrik, Felix
4. Priezviskom.
5. Matričný úrad.
2-nemam
3-vlastne ani neviem. ak chlapec,tak po oteckovi,pokym to nebude nejaky Ubul a pod.(mam taku vec,ze vacsinou sa mi s chlapom zapaci aj jeho meno ) a dievca,žeby po mamičke? neviem. to má čas ved
4-priezviskom
5-matrika asi
2. nie, nechcem ani
3. netusim ani
4. priezvisko
Nemam stredne meno ani som nechcel
Dcera Romana a syn Adam
nie
2. akurát tak birmovné Veronika
3. dcéra sa volá Bianka Maybe a keby bola chlapec bola by Gregor Irtiš. bez srandy.
4. Mel
5. na matrike a netušiim, koľko to koštuje
meno pre deti ti nepoviem, ludia co to maju vediet to vedia.
2. nie, nie
3. Žofia, Zoja a Maximilián Henrich, ktorý je už na ceste ^_^
4. ako kde
5. dá, neschvália len tak
2. nemám, nechcem. ale chcem ešte jedno priezvisko
3. nepoviem, to je moje najtajnejšie tajomstvo
4. na dokumenty priezviskom, do pracovných mejlov celým menom, do súkromných mejlov nijako/lucka/luc/lu/luc.ka
5. určite sa dá, ale podmienky neviem
2.nie a ani nechcem
3.chlapec-meredith dievča-vera(iba sa mi páčia, zatiaľ ich nebudem dávať )
4.priezviskom
5.už ti to tu určite napísali
2.Nemám,ale chcela by som mať
3.chlapec-Sebastián a druhé bude mať po otcovi a dievča Anabela Ema
4.Ako kde..na úradné dokumenty priezviskom a keď píšem kamarátom,tak Mirka
2. nemám, nechcela
3. jonatán, sára
4. priezvisko bez -ová
2. Nemám, nechcem
3. Nikolas, Daniel dievčenské neviem, nechcem
4. Na písomku celým menom a napr. v banke len priezvisko
5. To neviem
2. nemam , chcem mat
3. chl- Samuel, Max, Hiro , Kira, WeiNi, (ked som bola decko som chcela Johnnyho )
dievc- Natalia, Lucia, Amalia, Mary, Emily,.... ||hlavne aby sa to meno dalo vyslovit kademu a nie ako moje ze ma tu volaju ''magareta'', ''magereta'' alebo ''maga'' ||
4. podpisujem sa prezyvkou Gretka do emailov kamaratom, meno + priezvisko do oficialnych emailov a krstne meno na pisomkach...
5. na matrike , pozri na nete
2. nemám, nechcem mať
3. chlapci- Konštantín, Viliam, Maximilián, Tomáš
dievčatá: Jazmínka, Fatima, Zuzka
4. ako kedy
5. tam, kde sa vybavuje občiansky... neviem, ako sa to volá...
2. žiaľ nemám ale chcem (preto budú mať moje deti viac mien ,keby sa im náhodou nepáčilo to 1.
3.ch iam,Nathan(iel),Seiji,Hiro,Shin,Yukio,
d orelei Yuri , Loretta,Sayuri,Naima,Leila,Nana Naoki ( ),Shiori,Chihiro,
-nespomeniem si na všetky a nekradnúť ,ale je ich mnoho a pritom nechcem mať viac než 2 deti (bude mať každé okolo 10 mien vytvoria špeciálne kolonku na prihlášky,....)
4.ako kedy ,ale prezývkou sa nikde nepodpisujem (na žiadne listiny )
5. na matrike 100 éčok (oplatí sa ) podáš žiadosť o dané meno a oni ti to schvália (budú robiť kadejaké posudky -napr. si muž a dáš si meno Michaela tak ti to neschvália iba ak na Michal ,ale to musíš podávať 2.žiadosť;alebo si dáš zahraičné meno tak to tiež riešia ,ale zväčša schvália;alebo si nemôžeš dať žiadne meno ako nadávku alebo iné )
a ak máš 2 a viac mien môžeš podať žiadosť o zmenu poradia mien (ak máš teda nejaké meno ,ktoré sa ti viac páči než to 1.)
2. nie, asi nie
3. Nicholas, Marko, Ivanka
4. Priezviskom
5. na matrike, keď tak všetci tvrdia
2 .Prezývajú ma Hanes . Oficiálne stredné meno nemám.
3. neviem a netuším
4. Záleží kde...
5. » bit.ly/13udpl4...
2.nemam
3.neviem ale musi mat aspon jedno R
4.priezviskom a inak podla toho kde
5.neviem -.-
2. Nie, nie
3. Tomáš, Lukáš, Filip ; Nela, Petra, Kristína...
4. Celé meno alebo priezvisko
5. Netuším.
:p